Social Icons

Σάββατο 1 Μαΐου 2021

ΜΑΪΟΣ 2021

Αρκετή κινητικότητα θα υπάρχει στους Διδύμους καθώς στις 4/5 μετακινείται ο Ερμής, στις 9/5 η Αφροδίτη και ο Ήλιος στις 20/5.  Μαΐου. Επόμενο λοιπόν να έχετε αυξημένη ψυχική ενέργεια, πολλές ιδέες και σχέδια και έντονη ενεργητικότητα. Εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε τα οφέλη που θα έχετε, καθώς ο Ερμής στις 29/5 θα οπισθοδρομήσει στους Διδύμους και θα πρέπει να ετοιμαστείτε για απώλειες εστίασης. Διατηρήστε τις γραμμές επικοινωνίας ανοιχτές και καθαρές, ώστε να έχετε διέξοδο σε σφάλματα που θα προκύψουν.
 .
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 Μαΐου, φέρνει βελτίωση στη σταθερότητα και την ασφάλεια που επιθυμείτε, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την εμπιστοσύνη και τον αυτοσεβασμό.
 
Ο Δίας περνάει στους Ιχθείς στις 13/5 και σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα, θα σας δίνει ωραία ενέργεια, ώστε να είστε συμπονετικοί, ευφάνταστοι και διαισθητικοί. Όμως, θα πρέπει να προσέχετε να μην εξαπατηθείτε, να διατηρήσετε υγιή όρια και να μην θυσιάσετε πολλά από αυτά που έχετε.
 
Ανάδρομος γυρίζει και ο Κρόνος στις 23/5 στον Υδροχόο και θα μπορείτε να επικεντρωθείτε σε ζητήματα που σας εμπόδιζαν μέχρι στιγμής να σημειώσετε την πρόοδο που θα θέλατε, αλλά ενδέχεται να αισθανθείτε πιο περιορισμένοι κατά διαστήματα.
 
Η πρώτη σεληνιακή έκλειψη για το 2021 έρχεται στις 26/5 και θα μπορείτε να συνδεθείτε περισσότερο με αυτά που πιστεύετε, να διεκδικήσετε περισσότερο χώρο και ελευθερία και να πάρουμε θέση απέναντι σε ότι σας απασχολεί.
 
Ο μήνας είναι καλύτερος για τους Διδύμους.
 
ΚΡΙΟΣ: Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας πριν αποφασίσετε το πώς θα κινηθείτε. Αποφύγετε να μεταφέρετε σχόλια που θα μπορούσαν να πάρουν άσχημη τροπή και να μετατραπούν σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Στις 9 που η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους, προστατεύστε τα μυστικά σας και μην ανοίγεστε εύκολα σε ανθρώπους που προσπαθούν να σας απομυζήσουν πληροφορίες. Αποβάλετε από πάνω σας φόβους, αναστολές ή καταστάσεις που σας δυσκολεύουν τη ζωή και σας περιορίζουν. Προετοιμάστε το έδαφος αν θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια στο επαγγελματικό σας χώρο. Δείξτε προσοχή στα εργασιακά σας θέματα και προσπαθήστε να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας, ενισχύοντας συμμαχίες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκινήστε την ενασχόληση με δραστηριότητες που απαιτούν ενέργεια και δύναμη. Απαλλαγείτε από αρνητικές σκέψεις ή συναισθήματα, αλλά μη βιαστείτε να αλλάξετε την εμφάνισή σας αν δεν είστε έτοιμοι να το κάνετε, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε αυτούς που σας το προτείνουν. Στις 11 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, αλλαγές που δε σας βρίσκουν σύμφωνους θα σας ρίξουν ψυχολογικά και θα καταναλώσουν την ενέργειά σας. Κάντε μόνο αυτά που σας αρέσουν. Προσαρμοστείτε στο νέο περιβάλλον και τις ανάγκες του και θα αρχίσετε να νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις 4 με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σας, βελτιώνεται η εικόνα σας προς τα έξω και θα σας καταξιώσει ιεραρχικά στον επαγγελματικό σας χώρο, κάνοντάς σας γεμίζετε αυτοπεποίθηση. Θα είστε αρκετά δυναμικοί για να βάλετε σειρά και τάξη στα θέματά σας. Θα είστε ιδιαίτερα ζωντανοί, ευδιάθετοι και δημιουργικοί, ενώ θα καταφέρνετε να γίνεστε και το επίκεντρο σε όποιο χώρο και αν βρίσκεστε. Στον εργασιακό σας τομέα θα υπάρχει σταθερότητα, βοηθώντας να περνάτε πιο εύκολα τις θέσεις σας και να σταθεροποιήσετε την επιτυχία σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενώ η συναισθηματική σας σχέση θα πηγαίνει μια χαρά, για κάποιο ανεξήγητο λόγο θα σας δημιουργηθεί ανασφάλεια, ζήλια και έντονος εκνευρισμός προς το σύντροφό σας. Μην αφήσετε εκρήξεις θυμού να μπουν ανάμεσά σας γιατί το χάσμα που θα δημιουργηθεί ανάμεσά σας θα πλήξει τη σχέση σας. Μη βιαστείτε να ανοίξετε το στόμα σας και να ξεστομίσετε πράγματα που στην πραγματικότητα δεν εννοείται μόνο και μόνο για να πικάρετε το έτερόν σας ήμισυ, γιατί ίσως αυτός έχει να σας προσάψει πράγματα, όπως κτητικότητα και αδιαφορία από την πλευρά σας τον τελευταίο καιρό που ήσασταν μόνιμα απασχολημένοι με τα εργασιακά σας θέματα και δε θα σας αρέσει καθόλου ο ρόλος του υπόλογου.
 
ΛΕΩΝ: Μη βιαστείτε να ριχτείτε στη μάχη και να πέσετε με τα μούτρα, επειδή καμιά φορά η πρώτη εντύπωση τυγχάνει να είναι και λανθασμένη. Στις 29 με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους, οι αδέσμευτοι μην επαναπαυτείτε πάνω σε πρόσωπα που θα σας το παίζουν καλοθελητές και βρίσκονται κοντά σας τον τελευταίο καιρό, γιατί ακόμα και αν δε θα το κάνουν επίτηδες, μπορούν από αφέλεια να σας κάνουν ζημιά σε μία νέα σχέση που έχει αρχίσει να διαφαίνεται στον ορίζοντα. Μπορείτε βέβαια, να το διορθώσετε αλλά είναι καλύτερα να το αποφύγετε απ’ το να πρέπει να δίνετε εξηγήσεις.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απαλλαγείτε από άτομα που σας μπλοκάρουν και δε σας αφήνουν να χαρείτε την καθημερινότητα. Πρέπει να μάθετε να ανοίγετε τους ορίζοντές σας και να βλέπετε και λίγο πιο πέρα αν θέλετε να υπάρξει αποκατάσταση σε όσες σχέσεις σας είναι ήδη διαταραγμένες. Μάθετε να δέχεστε και να αποδέχεστε το χαρακτήρα των άλλων, όπως και εκείνοι αποδέχονται εσάς χωρίς να σας ζητούν να αλλάξετε. Η κάθε ευκαιρία για εσάς θα είναι πραγματικά μια δυναμική πρωτοποριακή στιγμή για προσωπική εξέλιξη και αφού θα διαδέχεται η μία την άλλη, φροντίστε να είστε συνεργάσιμοι και επικοινωνιακοί.
 
ΖΥΓΟΣ: Μην έχετε ενοχική διάθεση επειδή νιώθετε κουρασμένοι και θέλετε να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Μπορεί να μην πάρετε όλα όσα ζητάτε, αλλά στην πορεία το πλανητικό σκηνικό θα είναι αρκετά γενναιόδωρο μαζί σας. Ευνοούνται τα μεγάλα σχέδια, τις μεγάλες ιδέες και τα μακρινά ταξίδια. Ανακαλύψτε αυτά που σας γεμίζουν με ενδιαφέρον για την ζωή και κάντε πράξη τις θεωρίες σας, για να πραγματοποιηθούν αρκετά από τα όνειρά σας. μπορεί να πραγματοποιηθεί. Ανοίξτε τα χαρτιά σας σε συνεργάτες που εμπιστεύεστε και να είστε σίγουροι ότι θα νιώσετε καλά και θα ακουστείτε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι επαγγελματικές σας σχέσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, αλλά εσείς εξακολουθείτε να συντηρείτε ένα αίσθημα δυσπιστίας που έχει προκύψει από κοντινά σας πρόσωπα. Ένας απολογισμός των δικών σας λόγων και πεπραγμένων θα σας κάνει καλό και θα αποδειχθεί καθοριστικό στο να προχωρήσετε παρακάτω και να βάλετε νέες βάσεις στις σχέσεις σας, χωρίς να επαναλάβετε λάθη που κάνατε στο πρόσφατο παρελθόν. Ο κύκλος των γνωριμιών σας θα εμπλουτιστεί με τη γνωριμία νέων προσώπων ή κάποιων παλαιότερων που θα κάνουν την επανεμφάνισή τους κάτω από διαφορετικές συνθήκες.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Στο συναισθηματικό σας τομέα τα πράγματα θα είναι κάπως μπερδεμένα, αφού οι παρούσες καταστάσεις θα αναστατώσουν τη ροή της σκέψης σας, καθιστώντας σας ανίκανους να σκεφτείτε λογικά ή να διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Στις 26 με την έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνο στο ζώδιό σας, η δύσκολη επικοινωνία θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα στη σχέση με το σύντροφό σας και θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη εγωισμούς και να μπείτε ώστε και για λίγο στη θέση του και να δείτε πως νιώθει, όσο και αν σας φαίνεται ακατόρθωτο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι γνωστό πως θέλετε να κυριαρχείτε και να κατέχετε το ρόλο του αρχηγού στη σχέση σας, όμως, η αδιαφορία για τα συναισθήματα και τις ανάγκες του συντρόφου σας μπορεί να εκφραστεί με τρόπο που θα σας βγάλει από τα νερά σας και να δημιουργήσει ψυχρότητα μεταξύ σας. Μην προκαλέσετε με τη συμπεριφορά σας αντιδράσεις που δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε. Όσοι από εσάς παραμένετε κολλημένοι σε μια ανάμνηση του παρελθόντος, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να καταλάβετε αν υπάρχει πια η δυνατότητα να τη ζωντανέψετε και πάλι ή αν πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε τις εξόδους που θέλετε, γνωρίστε νέους ανθρώπους, αφεθείτε στη διασκέδαση, αλλά μην προκαλέσετε το πρόσωπο που θα σας τραβήξει την προσοχή με δηλώσεις ή εκφράσεις του τύπου «θέλω να περνάω καλά». Ακόμα και αν δεν είστε έτοιμοι για πραγματική δέσμευση, σίγουρα δεν ανήκετε στην κατηγορία της περιστασιακής ή της μιας βραδιάς σχέσης. Στις 23 με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, αναλογιστείτε πόση απογοήτευση θα νιώσετε χάνοντας κάτι ωραίο που ξεκίνησε και θα θυμηθείτε να κρατήσετε κλειστό το στόμα σας.
                            
ΙΧΘΥΣ: Φανείτε περισσότερο δεκτικοί στο να ακούτε απόψεις και ιδέες, χωρίς να βιάζεστε να απορρίψετε αυτές που δε σας αρέσουν. Καμιά φορά και η πιο μικρή ή ασήμαντη πληροφορία μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη και αποδοτική για το μέλλον σας. Στις 13 που ο Δίας περνάει στο ζώδιό σας, θα βοηθήσει για άλλη μια φορά να συσφίξετε τις σχέσεις σας με άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος, ώστε στην πορεία να έχετε την υποστήριξή τους είτε αυτή θα είναι υλική, είτε ηθική.