Social Icons

Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Εάν βγάλετε προς τα έξω την επιθετικότητα που κρύβετε μέσα σας, το σίγουρο είναι πως θα επηρεαστεί το νευρικό σας σύστημα και η ψυχολογία σας αρνητικά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Είναι πολύ πιθανόν οι καταστάσεις που θα προκληθούν από εσάς, αν δε δείξετε την απαιτούμενη ψυχραιμία και ανοχή, να σας δημιουργήσουν στομαχικές διαταραχές.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανήκετε στους ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αγάπη, έρωτας, όμορφες στιγμές και ρομαντισμός. Όμως, καλό είναι να τα δείχνετε και στο σύντροφό σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δραστηριότητές σας στον επαγγελματικό τομέα θα είναι εύστοχες και η δημιουργικότητά σας που θα είναι στα ύψη, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα εισοδήματά σας.
 
ΛΕΩΝ: Κινηθείτε σε ουσιαστικές βάσεις, για να μη δημιουργηθούν προβλήματα και να προκύψουν κέρδη από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενισχύστε τις προοπτικές της επαγγελματικής σας επιτυχίας, την πίστη και την αισιοδοξία στις δυνάμεις σας, ολοκληρώνοντας οικονομικές συμφωνίες που είχατε ξεχάσει.
 
ΖΥΓΟΣ: Εάν ξεπεράσετε τις ψευδαισθήσεις που τρέφετε, θα έχετε αρκετές προοπτικές για το μέλλον. Οι αλλαγές στον τρόπο της σκέψης σας θα συμβάλει στην ανανέωση της σχέσης σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν υπάρχουν στιγμές που σας πνίγει η μοναξιά, μη βιαστείτε να δώσετε την καρδιά σας. Δε σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά, ούτε οι παρορμητικές κινήσεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείτε με έξυπνες κινήσεις να στρέψετε το παρασκήνιο προς όφελος των συμφερόντων σας. Έχετε τη δύναμη να κάνετε εκκαθαρίσεις στους τομείς της ζωής σας που δεν πάνε καλά.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιορίστε τις ανησυχίες σας, ειδικά αυτές που είναι αβάσιμες γιατί γεμίζετε διλήμματα το σύντροφό σας. Έχει διαμορφωθεί γύρω σας ένα κλίμα που ευνοεί ιδιαίτερα τη σχέση σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι δυναμικές σας ενέργειες θα εντυπωσιάσουν τους συνεργάτες σας. Επιβληθείτε σε κάποιους αν χρειαστεί για να βάλατε τα πράγματα στη θέση τους.
 
ΙΧΘΥΣ: Δεν υπάρχει λόγος να χαλάτε τη διάθεσή σας, επειδή κάποιοι θα σας γκρινιάζουν. Εάν θέλετε να πετύχετε κάτι το ουσιαστικό, αφεθείτε στα συναισθήματά σας.