Social Icons

Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Κυριακή 30/5 έως 5/6/21

ΚΡΙΟΣ:
Η ισορροπία που θα υπάρξει στη ζωή σας δε θα είναι τυχαία, αφού δουλέψατε αρκετά για να το πετύχετε. Αξιοποιήστε σωστά τις επιλογές σας, ώστε να διαπιστώσετε αν μπορείτε να βασιστείτε σε αυτές. Θα υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στον εργασιακό σας χώρο και γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίσετε να είστε πλήρως ενημερωμένοι για τα τρέχοντα θέματα, ώστε να μη μπορέσει κανείς να σας κουνήσει από τη θέση σας. Βάζοντας μπροστά τη λογική, θα μπορέσετε να υπερπηδήσετε εμπόδια αλλά ακόμα και να βρείτε λύσεις για αυτά που σας φαντάζουν δύσκολα ή περίπλοκα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αντιμετωπίστε τυχόν προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό στην υγεία σας και η επιτυχία είναι σίγουρη. Με μια πιο προσεγμένη διατροφή, θα μπορέσετε να αναδείξετε καλύτερα την ομορφιά σας. Αφήστε για αργότερα πειράματα με το στυλ σας. Πάρτε μέτρα και αποφάσεις που θα σας προστατέψουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Προτιμήστε τον ήπιο διάλογο και μη μεγαλοποιήσετε τα παράπονα ενός ατόμου που θα τύχει να διαφωνεί μαζί σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα προκληθεί έντονη δραστηριότητα στον εργασιακό χώρο, που όμως θα σας αποφέρει αρκετά οφέλη. Οι προσεκτικές κινήσεις σε αγοροπωλησίες, θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την μετέπειτα πορεία σας. Μπορεί να σας κατακλύζουν οι ιδέες, αλλά εφόσον σας λείπει η διάθεση για δράση δεν μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε. Σίγουρα υπάρχουν προοπτικές βελτίωσης, οπότε μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Η βδομάδα θα είναι γεμάτη πειραματισμούς σε νέες στρατηγικές, όμως όπως είναι λογικό μερικές από αυτές θα αποδίδουν και μερικές θα είναι άχρηστες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσοι επιζητούσατε λίγη δράση, φαίνεται πως αυτή τη φορά θα σας δοθεί απλόχερα. Μπορεί η βδομάδα που θα διανύσετε να μην είναι αρκετά εύκολος, αλλά θα είναι ουσιαστικός για την συναισθηματική και ερωτική σας πορεία. Ποντάρετε στο διάλογο για να επαναφέρετε ισορροπία στη σχέση με το σύντροφό σας και όχι σε ασάφειες που μπορούν να περιπλέξουν τα πράγματα. Μπορείτε να σκεφτείτε την πορεία της σχέσης σας, αλλά τις δραστικές αλλαγές αφήστε τις για αργότερα που η κρίση σας θα είναι ξεκάθαρη
 
ΛΕΩΝ: Φροντίζοντας να κρατάτε σε ισορροπία τα νεύρα σας δε θα αφήσετε την υγεία σας να γίνει ευάλωτη. Μην ξεχνάτε πως ακόμα και οι τάσεις μελαγχολίας μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τη σωματική σας ακεραιότητα. Περιορίστε τις ώρες που καταναλώνετε στον εργασιακό χώρο και ασχοληθείτε περισσότερο με την εμφάνισή σας. Δείξτε προσοχή στη διατροφή σας και βάλτε περισσότερη κίνηση και χρώμα στη ζωή σας. Κάποιο φιλικό ή οικογενειακό πρόσωπο θα σας βοηθήσει αρκετά στον οικονομικό σας τομέα με τις συμβουλές του.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σαφώς είναι δύσκολο να αντέξετε τον ανταγωνισμό, όμως, οι δυσκολίες είναι προσωρινές. Μην εντυπωσιαστείτε από αμφίβολες προσφορές ή αναλωθείτε σε προστριβές με συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως ήρθε η στιγμή να χωρίσετε τα συμφέροντά σας και απαιτείται να δείξετε διαλλακτικότητα. Φροντίστε να είστε μετρημένοι σε ότι πείτε, γιατί μόνο έτσι θα υπερασπίσετε τις θέσεις σας. Μάλλον θα σας ζητηθεί να δώσετε περισσότερα από αυτά που μπορείτε στην πραγματικότητα και θα πρέπει να το κάνετε σε ένα κλίμα που δε θα είναι τόσο ευχάριστο για εσάς.
 
ΖΥΓΟΣ: Μην ξεχάσετε να μελετήσετε προσεκτικά συμφωνίες ή συμβόλαια που θα απαιτούν την υπογραφή σας. Είναι αμαρτία να υποβάλετε σε δοκιμασία κάποιες από τις σχέσεις σας, επειδή δεν μπορείτε να συγκρατήσετε το στόμα σας. Επειδή κατά πάσα πιθανότητα το στοιχείο της υπερβολής θα υπερισχύει, μην επενδύσετε σε γνωριμίες ή νέες σχέσεις που θα κάνετε. Στη συνέχεια, θα έχετε διαμορφώσει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι μπορείτε να περιμένετε και από ποιον ή τι μπορείτε να προσφέρετε εσείς στις σχέσεις σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτό που θα παίξει μεγάλο ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, είναι σε ποιον λέτε αυτό που σκέφτεστε. Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να προτιμάτε τη σιωπή, καθώς η άστοχη κριτική μπορεί να δημιουργήσει σαν καλύτερη εκδοχή παρεξηγήσεις και σαν κάκιστη ψυχρότητα. Οι φιλικές ή συγγενικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν  περισσότερο και θα απαιτήσουν με τα προβλήματά τους αρκετό από το χρόνο σας. Προτιμήστε να κρατήσετε μια ουδέτερη στάση σε αυτά που θα ακούσετε, γιατί πικρίες, παράπονα και απωθημένα θα συνθέτουν εάν περίεργο σκηνικό.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάτι θα αρχίσει να διαφοροποιείται και πρέπει κάποια πράγματα να ξεκαθαριστούν και να μπουν σε άλλες βάσεις για να προχωρήσουν. Οι δύσκολες καταστάσεις που βιώσατε στο παρελθόν, αρχίζουν να ανήκουν στο παρελθόν. Οι εντάσεις θα μειωθούν αισθητά σε όσους είστε δεσμευμένοι, ακόμα και αν θα τύχει να προβληματιστείτε περισσότερο. Αρχίζει μέσα σας ένα ξεκαθάρισμα, που θα σας κάνει να δείτε πιο καθαρά αυτά που έχετε με το σύντροφό σας, αλλά και να κατανοήσετε τα λάθη στη συμπεριφορά σας και κατά πόσο επηρεάζουν την υπάρχουσα σχέση σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα και αν δε σας πιάσουν μεγάλες εκδηλώσεις τρυφερότητας και συναισθημάτων, θα έχετε κάνει ένα ακόμα βήμα προς την προσέγγιση αυτής που εσείς θεωρείτε «τέλεια σχέση» και θα φέρετε πιο κοντά το σύντροφό σας με αυτά που θα πείτε. Όσοι είστε αδέσμευτοι και περιμένετε να ερωτευθείτε μάλλον πρέπει να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή, γιατί οι βιαστικές κινήσεις μπορεί να σας σπρώξουν σε λάθος άνθρωπο. Θα υπάρξουν πολλές προσφορές στον ερωτικό τομέα και έτσι θα έχετε περιθώρια επιλογών πριν καταλήξετε κάπου.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το κλίμα αρχίζει να ζεσταίνεται στον ερωτικό τομέα, οπότε κρατήστε αμείωτη την όρεξη και τον ενθουσιασμό σας, αλλά περιορίστε τα συναισθήματά σας που είναι ικανά να πνίξουν κάθε είδους λογική και να σας κάνουν να παραφερθείτε.  Κρατήστε τις φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις μακριά από την προσωπική σας ζωή, μέχρι να σταθεροποιηθεί μια κατάσταση, γιατί οι διφορούμενες γνώμες που θα ακούτε από τους άλλους γύρω σας, θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα.
 
ΙΧΘΥΣ: Ρίξτε το βάρος της προσοχής σας στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και μην αφήσετε να διασπάσουν το ενδιαφέρον σας διάφορα άλλα προβλήματα ή οικογενειακά που δεν εξαρτάται από εσάς το αν θα επιλυθούν. Σαφώς πρέπει να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας για να μην πικράνετε άτομα που σας αγαπούν, όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο πως θα εκφραστείτε απέναντί τους ακόμα και αν εκείνοι φερθούν προς εσάς εγωιστικά. Θα πρέπει να ενισχύσετε την ψυχολογία και τις δυνάμεις σας, για να είστε έτοιμοι να πολεμήσετε όπου και όταν σας ζητηθεί.