Social Icons

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Η αποφασιστικότητα που θα δείξετε θα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από μερικούς φαύλους κύκλους και να μη γυρίζετε στα ίδια και τα ίδια.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμιστείτε τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον προσωπικό. Είναι αποκλειστικά και μόνο δική σας υποχρέωση να κάνετε τη ζωή σας όπως εσείς τη θέλετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Τολμήστε ένα βήμα μπροστά, κάντε την πιο δημιουργική και ανατρέψτε τα δεδομένα. Μην αφήσετε τις πολλές υποχρεώσεις να σας δημιουργήσουν πονοκέφαλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακολουθήστε ρυθμούς και πρότυπα που ταιριάζουν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σας. Ενισχύονται οι εσωτερικές σας αναζητήσεις ώστε να βρείτε επιτυχώς τις ισορροπίες σας.

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας να σας εκνευρίσει ή να σας κάνει εσωστρεφείς, γιατί είναι κάτι που εκ των πραγμάτων δε σας ταιριάζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι θετικό και αποτελεσματικό να καταπιαστείτε με όλα αυτά  που σας έκαναν «κλικ» και να σκεφτείτε το μέλλον σας.
Επιβάλλετε να γίνετε πιο συγκαταβατικοί με τους άλλους και αυτό θα λειτουργήσει για το δικό σας όφελος.

ΖΥΓΟΣ: Όλα όσα θα συμβούν δε θα είναι τυχαία και θα το διαπιστώσετε και από μόνοι σας. Αλλάξτε τρόπο σκέψης και ακολουθήστε ένα διαφορετικό προγραμματισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βγαίνουν οι φιλοδοξίες σας στη φόρα παράλληλα με τα σημεία που σας φρενάρουν. Αφήστε τα συναισθήματά σας να βγουν στην επιφάνεια και χαρείτε μια πιο προσωπική και άμεση επαφή ανάμεσά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εμπειρία του παρελθόντος θα γίνει πολύτιμος βοηθός σας, υποδεικνύοντας σας τους σωστούς και τους λάθους χειρισμούς στις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντικαταστήστε την ανώριμη διαχείριση των προσωπικών σας ζητημάτων με τη ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διαχωρίστε αυτά που συνθέτουν τις σχέσεις σας και να βρείτε τις σωστές αναλογίες σε αγάπη, ανάγκη και συνήθεια, ώστε να μην είναι άνισες και δημιουργούνται παράπονα.


ΙΧΘΥΣ: Στον εργασιακό σας χώρο έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το σεβασμό και την εκτίμηση προς το άτομό σας. Χρησιμοποιήστε την ειλικρίνειά σας για να ωθήσετε τους άλλους να δουν τις μεταξύ σας σχέσεις με άλλο πνεύμα.