Social Icons

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας, γίνετε πιο διεκδικητικοί και τονίστε την αισιοδοξία σας χωρίς να το παρακάνετε. Δείτε αυτά που πραγματικά επιθυμείτε και κλείστε καινούριες συμφωνίες για να ολοκληρώσετε πολλά από τα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μέσα στο πρόγραμμα που θα διαμορφώσετε εσείς οι ίδιοι, βρείτε χρόνο για ξεκούραση, ώστε να οργανωθείτε καλύτερα, να κλείσετε υποθέσεις που είναι μάταιο να συνεχίζονται και να αποφύγετε εσωτερικές συγκρούσεις για το αν είναι σωστές οι αποφάσεις σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα αναγκαστείτε να σοβαρευτείτε και να αποφύγετε τις ακραίες αντιδράσεις. Η υπερβολή θα πρέπει να αποφευχθεί ώστε να ασχοληθείτε άμεσα με προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να δώσετε άμεσες και αντικειμενικές λύσεις όταν αυτές θα ζητηθούν, ακόμα και αν θα χρειαστεί να απομονωθείτε.

ΛΕΩΝ: Υποστηρίξτε τα σχέδιά σας ανοίγοντας ένα καινούριο κεφάλαιο επιτυχίας στη ζωή σας. Βάλτε τις επιθυμίες σας σε μια τάξη και μην παρασυρθείτε από την κινητικότητα που θα υπάρχει γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διοχετεύστε την ενέργειά σας στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας χώρο, ώστε η αποδοχή των άλλων να λειτουργήσει θετικά και καταλυτικά στους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι σύμμαχοί σας θα είναι ο προγραμματισμός και η καλή οργάνωση, οπότε μην πιστέψετε πως επειδή όλα πάνε κατ’ ευχήν πρέπει να τα αφήσετε στην τύχη τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα βγείτε κάποιες φορές από το πρόγραμμά σας και ωθηθείτε να βγάλετε από μέσα σας παράξενα συναισθήματα και αρκετές ιδιοτροπίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να τα συγκρατήσετε όσο μπορείτε για να συνεχίσετε να είστε πρωταγωνιστές. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα αποκτήσουν μεγαλύτερη βαρύτητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις χωρίς εριστικότητα, ζητήστε τη βοήθεια αγαπημένων σας προσώπων που μπορείτε να στηριχθείτε επάνω τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα αποκτήσετε πολύτιμους υποστηρικτές στις κοινωνικές και επαγγελματικές σας σχέσεις και μέσα από αυτές θα βρείτε κίνητρα για να καταστρώσετε καινούρια σχέδια.


ΙΧΘΥΣ: Ενδέχεται να ανασυρθούν από το παρελθόν ιστορίες και επαφές που είχαν ξεχαστεί, λόγω καινούριων υποχρεώσεων. Εκμεταλλευτείτε το γεγονός για να ξανασυναντηθείτε με φίλους ή συνεργάτες που είχατε χαθεί.