Social Icons

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Κυριακή 22 έως 28/12/13

ΚΡΙΟΣ: Τα αποτελέσματα θα σας αρέσουν αρκετά και μάλιστα τα περισσότερα θα είναι καθοριστικά για το μέλλον σας. Μπορεί να μη λείψουν κάποιες δύσκολες στιγμές ή αναβολές, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εσείς το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι πως δεν πρέπει να υποκύψετε σε μεγάλες δαπάνες, σε αντιπαραθέσεις με τους άλλους και εννοείται πως θα πρέπει να απέχετε από παρασκηνιακές καταστάσεις. Φως στις κοινωνικές σας δραστηριότητες έρχεται, γι’ αυτό ανεφοδιαστείτε συναισθηματικά και κοινωνικά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αναμορφώστε τον τρόπο σκέψης, τις απόψεις σας και γεμίστε τις μπαταρίες σας με νέα, πιο ποιοτική ενέργεια, ανεξάρτητα με το που θα βρίσκεστε και το τι θα κάνετε. Να είστε μεθοδικοί και οργανωτικοί και δε θα πιστεύετε στα μάτια σας. Η ευελιξία που θα δείξετε, θα σας φέρει ακόμα μεγαλύτερες και καλύτερες ευκαιρίες στον ορίζοντα. Ανταποκρινόμενοι στην εσωτερική σας ανάγκη να εμβαθύνετε περισσότερο στην ερωτική σας ζωή, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να πραγματώσετε αυτήν σας την επιθυμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επιμονή σας να την κρίνετε από την ποιοτική σας πλευρά μάλλον σας ξενίζει, αλλά πιθανώς να έχει σχέση με την έλλειψη ικανοποίησης στα μέχρι τώρα ερωτικά δεδομένα σας. Κάντε βαθιές τομές αφού αυτό επιθυμείτε πραγματικά και ζυγίστε τα υπέρ ή τα κατά της σχέσης ή της μοναξιάς σας. Απελευθερώστε από μέσα σας βασανιστικά αναπάντητα ερωτήματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή ή τη σχέση με το σύντροφό σας. Η γνωστή παρορμητική στάση θα είναι μετριασμένη και αυτό θα σας δώσει πιο θετικά προγνωστικά για το αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο φόβος σας μήπως παρεκτραπείτε από τα όρια της ανοχής του συνοδοιπόρου σας, θα είναι εκείνο που θα επιβεβαιώνει την πρόθεσή σας να είστε συγκεκριμένοι και σαφείς στα αιτήματά σας. Μια που όπως φαίνεται, έχετε εστιάσει την ενέργειά σας στο κομμάτι της ζωής σας που λέγεται έρωτας, καλά θα κάνετε να προβάλετε τις πραγματικές σας ανάγκες. Μέσα σας θα νιώθετε ανεξάρτητοι ως προς τις συναισθηματικές δεσμεύσεις, ακόμα και αν γνωρίζετε πως η αγάπη για το σύντροφό σας είναι αδιαπραγμάτευτη.

ΛΕΩΝ: Ανταποκριθείτε στο κομμάτι του εαυτού σας που αντιπροσωπεύει τις αισθήσεις σας, διατηρώντας τον αυτοέλεγχό σας και βάζοντας όρια σε αυτό που διεκδικείτε ερωτικά. Το φλερτ θα είναι μια μορφή επικοινωνίας που θα σας επιβεβαιώνει πως ακόμη μετράτε ερωτικά. Όμως, εσείς που είστε ήδη δεσμευμένοι, προσπαθήστε να μην εμπλακείτε συναισθηματικά με κάποιο πρόσωπο που θα σας συγκινήσει περισσότερο. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε πίσω, φροντίστε όπως αρμόζει, να είστε ξεκάθαροι από την αρχή για να πάρετε αυτό που θέλετε αποχωρώντας αξιοπρεπώς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην προεξοφλείτε τα λόγια τους συντρόφου σας, αφού πολύ συχνά συμβαίνει να μη συμπίπτουν με αυτά που εννοεί. Ομολογήστε τις δικές σας αδυναμίες, ώστε με τη σειρά του να παραδεχθεί τις δικές του. Μη βιάζεστε να γράψετε τον επίλογο, αλλά αφήστε τον καιρό να δείξει τις πραγματικές προθέσεις των συνεργατών σας. Μη στηριχθείτε σε αυθόρμητες πράξεις, γιατί άλλα θα περιμένετε και άλλα θα διαπιστώσετε. Αποφύγετε να προκαλέσετε τους γύρω σας, για να μη γίνουν δύσπιστοι μαζί σας.

ΖΥΓΟΣ: Εκμυστηρευτείτε αυτά που νιώθετε, γιατί και ο σύντροφός σας βρίσκεται σε μια περίοδο που χρειάζεται υποστήριξη και ασφάλεια. Εάν επανεκτιμήσετε τις θετικές επιρροές θα είστε πιο ικανοποιημένοι. Μέσα από ένα κλίμα αντιδράσεων μπορείτε να καταλήξετε σε συμφωνίες καλύτερες από αυτές που προσδοκούσατε. Να είστε ελαστικοί, καθώς προσωπικές δεσμεύσεις θα σας εγκλωβίζουν. Μην τάξετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε καθώς έτσι θα απογοητεύσετε τους γύρω σας. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που θα παίξουν  σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τους δικούς σας ανθρώπους, όταν οι ίδιοι παραμένετε αμετακίνητοι στα πάντα. Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα και μην αναλώνεστε σε σκέψεις άτοπες. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας βοηθήσει σε θέματα που σας «καίνε» και θα λύσετε αρκετά προβλήματα. Μην αφήσετε την επαγγελματική σας καριέρα και φήμη σε συγκυρίες, αλλά φροντίστε να την προστατεύσετε. Κάνοντας ουσιαστικές συζητήσεις με τους συνεργάτες σας, θα καταλάβετε και τις καλές τους προθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί στην επιλογή των φίλων σας και μην επιτρέψετε άτομα να επεμβαίνουν στη ζωή σας. Η κρίση ανεξαρτησίας που σας έχει πιάσει μάλλον θα σας δημιουργήσει προβλήματα. Εάν δε θέλετε να είστε απλοί θεατές, προσαρμοστείτε στις νέες εξελίξεις. Από το να σπάτε τα νεύρα σας με καθημερινά προβλήματα, προτιμήστε να εκτονωθείτε ερωτικά. Λειτουργήστε μυστικά και μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας, εξετάζοντας όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν. Μη δείξετε τις αδυναμίες σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, ούτε να κάνετε του κεφαλιού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τον Ερμή στο ζώδιό σας στις 24, αντιδράστε έγκαιρα και σωστά την κατάλληλη στιγμή, αποφεύγοντας σπασμωδικές αντιδράσεις. Δείξτε τα προτερήματά σας στους άλλους από το να περιμένετε να τα ανακαλύψουν. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξιδάκι αναψυχής. Επειδή καμιά φορά ότι σας τάζουν είναι ουτοπίες, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις βασιζόμενοι εκεί. Η επιφυλακτικότητα των άλλων μπορεί να εξαφανιστεί ακόμα και με ένα σας χαμόγελο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε μια συζήτηση που δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη, αφήστε τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα. Φροντίστε να ξεκουραστείτε, γιατί φαίνεται πως από αύριο θα σας περιμένει αρκετή δουλειά. Βάλτε σε μία τάξη υποθέσεις και εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει. Μεταδώστε τον ενθουσιασμό σας στους φίλους σας και παράλληλα πείτε μια καλή κουβέντα στο σύντροφό σας. Μόνο με τη βοήθεια της λογικής θα μπορέσετε να βοηθήσετε ένα φίλος σας που έχει πρόβλημα. Προχωρήστε στη δρομολόγηση των επαγγελματικών σας στόχων, μόνο αν το επιτρέπουν οι συνθήκες.


ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο για να ασχοληθείτε με ένα καινούριο άτομο που μπήκε στη ζωή σας. Αντιδράστε έγκαιρα και σωστά την κατάλληλη στιγμή για να μη βγει το παρελθόν μπροστά σας. Εάν επιμένετε να είστε κτητικοί, να θυμάστε πως θα αντιμετωπίσετε την ίδια μεταχείριση αργότερα. Η διάθεσή σας φτιάχνει αισθητά και θα βρείτε λύσεις εκεί που αδυνατούσατε τον προηγούμενο καιρό. Πλέον θα ξέρετε τι να κάνετε και πότε να λειτουργήσετε για να έχετε τα σωστά αποτελέσματα.