Social Icons

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Οι πολύμηνες προσπάθειές σας θα δείξουν τώρα τα αποτελέσματά τους και θα σας γεμίσουν χαρά. Αποκτήστε ψυχικά αποθέματα και ξαναβγείτε στη ζωή έτοιμοι για όλα.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει ρεαλιστικά και να βρει έξυπνους τρόπους ώστε να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα. Οι υποχρεώσεις που θα προκύψουν από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα είναι πολλές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να δώσετε μερικές ευθύνες και στους άλλους και να μην τα αναλαμβάνετε όλα μόνοι σας. Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας για να βρείτε με αγαπημένα πρόσωπα που το έχουν ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι κρίμα να κουράζετε τους άλλους χωρίς λόγο και να βλέπετε παντού φαντάσματα. Βάλτε την αυτοπεποίθησή σας μπροστά στις πιέσεις που δέχεστε στον επαγγελματικό τομέα.

ΛΕΩΝ: Μην απαντήσετε σε σχόλια που θα ακούσετε με προκλητικότητα και επιθετικότητα. Χειριστείτε ένα οικονομικό σας θέμα με λεπτότητα και διακριτικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα κάντε θαύματα συνδυάζοντας την καλή σας διάθεση με την αισιοδοξία που σας διακρίνει. Μην αφήσετε παρορμητικές ενέργειες να σας δημιουργήσουν πρόβλημα στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ: Σε τυχόν έλλειψη κατανόησης από το περιβάλλον σας φανείτε τυπικοί και ευγενικοί. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία για κέρδος που θα προκύψει μέσα από την εργασία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντιμετωπίστε τα άτομα του περιβάλλοντός σας με την αφοπλιστική ειλικρίνειά σας. Επιβάλετε να πείτε ανοιχτά στους συνεργάτες σας τις απόψεις που έχετε για τα εργασιακά σας θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα αλλάξουν τόσα στη ζωή σας που είναι σκόπιμο αυτή τη φορά να κοιτάξετε πίσω και να ξαναθυμηθείτε τις εμπειρίες σας μία προς μία, ώστε να προχωρήσετε απαλλαγμένοι από λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε κάποιους επιτήδειους να σας φορτώσουν λάθη ή ευθύνες. Πολλά θα αλλάξουν στις συνήθειές σας, τις σχέσεις σας και θα αναλάβετε νέες υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χρησιμοποιήστε σωστά τις διευκολύνσεις που θα σας δοθούν, χωρίς να βάλετε μπροστά την απληστία και θα κατακτήσατε τους στόχους σας.


ΙΧΘΥΣ: Αρκετές από τις συνεργασίες σας θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους και θα ωθηθείτε σε συζητήσεις για το πώς θα βελτιώσετε τον οικονομικό σας τομέα.