Social Icons

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Θα σας απασχολήσουν η εργασία, η καριέρα και κάποιες αλλαγές που υπαγορεύονται από εξωτερικά γεγονότα. Κατορθώστε να βάλετε μια τάξη στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα σας παρά τις αντιξοότητες και καθυστερήσεις, θα είναι δημιουργική. Κινηθείτε με μέτρο και σύστημα για να μην έχετε περιπέτειες.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι συσσωρευμένες υποχρεώσεις που δεν είχατε υπολογίσει το μέγεθός τους, θα σας πιέσουν ψυχολογικά. Οι καταστάσεις και τα κατεστημένα σε βασικούς τομείς της ζωής σας, έχουν παγιωθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νέες εξελίξεις έρχονται στα προσωπικά και επαγγελματικά σας θέματα. Θα υποχρεωθείτε να πάρετε καινούριες θέσεις σε ότι θα αφορά το άμεσο συμφέρον σας.

ΛΕΩΝ: Θα καταναλώσετε αρκετή ενέργεια από πλευράς συναισθημάτων αλλά και χρόνου. Μην αφεθείτε στην περιστασιακή απογοήτευση ή θλίψη που θα νιώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε με τα άτομα της οικογένειας σας και τα πρακτικά περιουσιακά θέματα. Προβληματισμούς θα έχετε από τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και τη στάση σας απέναντι σε αυτές.

ΖΥΓΟΣ: Έχετε τη διάθεση να εφαρμόσετε αυτά που μάθατε και να τα κάνετε τρόπο ζωής. Αποφύγετε όσο μπορείτε παρορμητικά συμπεράσματα που ίσως σας οδηγήσουν σε λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκινήστε ένα νέο κύκλο επικοινωνίας, ακόμα και αν σε προσωπικό επίπεδο θα είναι δύσκολος. Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να βρεθείτε εκτεθειμένοι στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αναζήτηση των προσωπικών σας απαντήσεων μη σας παρασύρει σε ανθρώπους με επιφανειακή γνώση. Έρχονται στο προσκήνιο οι υποσχέσεις που δώσατε στον εαυτό σας για αλλαγές των καθημερινών σας συνηθειών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε τυχαία γεγονότα να κατευθύνουν τις εξελίξεις. Προγραμματιστείτε, δραστηριοποιηθείτε και βάλτε τη ζωή σας σε νέους ρυθμούς, διατηρώντας πάντα το μεγαλύτερο δυνατό έλεγχο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πλέον έχετε αρχίσει να είστε πιο προσεκτικοί και αναλυτικοί σε ότι συμβαίνει γύρω σας και κυρίως να στηρίζεστε περισσότερο στα δικά σας πόδια.


ΙΧΘΥΣ: Οι νέοι προγραμματισμοί που θα κάνετε για την καινούρια χρονιά θα αφορούν τόσο την προσωπική σας ζωή, όσο και την επαγγελματική, γιατί σε πολλά σημεία θα συνδέονται και θα αλληλοεπηρεάζονται.