Social Icons

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Ξεκαθαρίστε ασάφειες στις σχέσεις με άτομα από το παρελθόν σας. Κάποιες από τις ισορροπίες σας που είχαν κινδυνέψει να ανατραπούν, αποκαθίστανται και η τύχη έρχεται από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα γίνουν προσπάθειες ανάκαμψης από καταστάσεις που σας είχαν καταβάλει και θα τα πάτε αρκετά καλά καθώς έχετε μάθει να ελέγχετε το βασικό σας ελάττωμα, τον εγωισμό σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε αρκετούς λόγους να χαίρεστε αφού η ζωή σας αρχίζει να γίνεται συναρπαστική. Απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις και ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, ακόμα και αν συνεχίζουν να σας προβληματίζουν κάποιες έννοιες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε και αυτό που θα μονοπωλεί τις σκέψεις σας είναι η προσωπική σας ευθύνη σε ότι αφορά δεσμεύσεις και αποδεσμεύσεις.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε παρορμητικές αποφάσεις για να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις των καιρών. Ακολουθήστε σοφές στρατηγικές που καλλιεργούν ένα κλίμα συνύπαρξης με όλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι θετικές πλευρές του εαυτού σας θα έρθουν στην επιφάνεια, ώστε να μπορέσετε να προβάλετε καλύτερα τα προσόντα σας και να φτάσετε γρηγορότερα στο στόχο σας. 

ΖΥΓΟΣ: Υποσχέσεις και προοπτικές θα εξεταστούν πιο εξονυχιστικά, δίνοντάς σας μια περίοδο δοκιμασιών. Εάν κάποιοι σας απογοητεύσουν, μείνετε σταθεροί στα όρια που έχετε θέσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενεργοποιείται έντονα η διαίσθηση, η έμπνευση και η πρωτοτυπία σας. Η ανακούφιση που θα λάβετε ότι κάνατε σωστές επιλογές θα σας δημιουργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας για να διατηρήσετε τις καλές εντυπώσεις που είχατε δημιουργήσει. Αυξάνεται η διπλωματία σας δημιουργώντας καινούριες βάσεις για τις επαφές με τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα και όταν δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις, αξίζει τον κόπο να τις αντιμετωπίσετε με διαφορετικό πνεύμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις, κάντε δυναμικές ανακατατάξεις και δώστε στη ζωή σας μια διαφορετική ποιότητα.


ΙΧΘΥΣ: Έχετε κουραστεί να αγωνίζεστε μόνοι και το εγώ σας αρχίζει να επαναστατεί ζητώντας πλέον επιτακτικά το μαζί στις σχέσεις σας είτε αυτές είναι επαγγελματικές, είτε προσωπικές.