Social Icons

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2014 - ΤΟΞΟΤΗΣ

                 Γενικα
Επέκταση του κοινωνικού σας κύκλου, νέες γνωριμίες και φιλίες καθώς και καινούριους συνεργάτες πρόκειται να σας φέρει το 2014. Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες για να κάνετε νέες επαφές, αλλά μη βιαστείτε να βάλετε όσους γνωρίσετε στο «στενό» σας κύκλο. Πρέπει πρώτα να εξετάσετε προσεκτικά ποια πρόσωπα αξίζουν να παραμείνουν κοντά σας, ποια θα πρέπει να τα κρατάτε σε μία απόσταση και ποια είναι εκείνα που θέλουν να επωφεληθούν από εσάς. Η σωστή στρατηγική προσέγγισης θα είναι σωτήρια για τα επόμενα βήματά σας. Η σκληρή δουλειά που θα συνεχίσετε και τη νέα χρονιά θα σας φέρει κέρδη, αλλά να θυμάστε πως τίποτα δεν αξίζει αν δεν είστε καλά. Οπότε να μην ξεχνάτε να ξεκουράζεστε, να τρέφεστε σωστά και να κάνετε και κάνα τσεκάπ ώστε να είστε σίγουροι για την πορεία της υγείας σας. Το Μάρτιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, μπορείτε να κινηθείτε με άνεση σε συναισθηματικό επίπεδο και να προχωρήσετε ή να κάνετε αλλαγές σε αντίθεση με το Δεκέμβριο που είναι ακατάλληλος μήνας για να κάνετε ξεκαθαρίσματα στη σχέση σας.


Εργασία - Καριέρα
Οργανωθείτε καλύτερα και βάλτε προτεραιότητες, προκειμένου να αξιοποιήσετε σωστά το χρόνο σας. Επανεξετάστε συνεργασίες για να αποκτήσετε ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Πολλά μπερδέματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζονται και θα μείνετε αρκετά ικανοποιημένοι. Οι εκπλήξεις θα έρθουν μέσα από τις σχέσεις σας, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για όλα.

Οικονομικά
Αφού δεν μπορείτε να καλύψετε όλες σας τις ανάγκες, επιβάλετε να κινηθείτε διαλλακτικά στις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί ακόμα και αυτές που θα σας φανούν δελεαστικές θα σας βάλουν αργότερα σε οικονομικές περιπέτειες. Δεν πρέπει λοιπόν να σας παρασύρει η βιαστική επιθυμία για έξοδα. Παράλληλα μην αμελήσετε εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε τρίτους, καθώς αργότερα θα υπάρχουν καθυστερήσεις.

Σχέσεις
Είναι πολύ πιθανόν να αντιλαμβάνεστε κάπως περίεργα και διαφορετικά τα πράγματα από το πώς έχουν και αυτή θα είναι η αιτία που θα παρεξηγείτε αυτά που θα σας λένε τα άτομα που συναναστρέφεστε. Θυμηθείτε να είστε απλόχεροι σε αισθήματα για να μπορούν να πράξουν και εκείνοι το ίδιο προς εσάς. Αποφασίστε να γίνετε στον έρωτα το ίδιο δυναμικοί και αποφασιστικοί όπως είστε και στον επαγγελματικό σας τομέα.

Συμβουλή
Αποθηκεύστε χρήματα για το μέλλον και μη τα σπαταλήσετε όλα αλόγιστα. Δώστε σημασία στην υγεία σας και μη στηρίζεστε μόνο στη διαίσθησή σας. Συνδυάστε το ένστικτο με τη λογική.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
-         31 Ιανουαρίου: Κάντε επενδυτικές κινήσεις με μέτρο και μην ξεφύγετε από τα στάνταρ σας.
-         30 Μαρτίου: Απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά.
-         15 Απριλίου: Μην αφήσετε την ψυχολογία σας να κατρακυλήσει, για κάτι που είναι παροδικό.
-         14 Μαΐου: Διαφυλάξτε τα σχέδιά σας από αντιπάλους που καραδοκούν.
-         28 Μαΐου: Οι αλλαγές που θα προκύψουν θα είναι προς όφελός σας, για αυτό μην γκρινιάζετε.
-         27 Ιουλίου: Τολμήστε να κάνετε ένα βήμα παραπάνω για να δείξετε τη δύναμή σας.
-         31 Αυγούστου: Εστιάστε σε εκείνους τους τομείς της ζωής σας που χρήζουν την προσοχή σας.
-         8 Οκτωβρίου: Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, οπότε εκμεταλλευτείτε την και μην παρασυρθείτε σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις.
-         23 Δεκεμβρίου: Δε θα είναι εύκολο να ξεφύγετε από ευθύνες και υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΜΗΝΙΑΙΟ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Θα υπάρχει διευκόλυνση στις επαφές σας με τρίτους και σε κάποιες από αυτές θα υπάρξουν νέες προοπτικές. Για να είναι το κέρδος σας δεδομένο, αξιοποιήστε κάποιες από τις γνωριμίες που θα κάνετε. Μπορεί να υπάρχουν μερικές εντάσεις, αλλά θα σας δοθούν λύσεις ενώ παράλληλα θα βγουν στην επιφάνεια άτομα του περιβάλλοντός σας που δεν είχατε καταλάβει ότι στην πραγματικότητα ήταν εχθροί σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Είναι η στιγμή που ίσως κάποιες από τις φιλίες σας εμφανίσουν τα αγκάθια τους και θα είναι καλύτερα να είναι μακριά από τη σχέση σας. Εφόσον αγαπάτε το σύντροφό σας και θέλετε να συνεχίσετε να πορεύεστε μαζί, επιβάλετε να διατηρήστε χαμηλούς τόνους και να ξεχάσετε πείσματα και εγωισμούς.

ΜΑΡΤΙΟΣ
Ξεπεράστε ψύχραιμα και κυρίως διπλωματικά διαφωνίες που υπάρχουν στο περιβάλλον σας για να είστε σε ισορροπία και να δώσετε την πρέπουσα σημασία σε αυτούς που δείχνουν το ενδιαφέρον τους προς εσάς. Αφήστε να σας πλησιάσουν και αρχίστε να βλέπετε τους άλλους λίγο πιο καλοπροαίρετα και θετικά, για να αντιληφθούν τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας που δεν είναι και λίγα.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Βάλτε πιο σοβαρούς στόχους και αυξήστε τις προσπάθειες για να τους πετύχετε. Ο σωστός τρόπος σκέψης θα σας βοηθήσει να ξεμπλέξετε τα μπερδεμένα θέματά σας. Για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας, διατηρήστε όσο μπορείτε πνεύμα διαλλακτικότητας και ψυχραιμίας. Ακόμα και αν οι αβεβαιότητες που έχετε δεν υποχωρούν εντελώς, με κάποιες μικρές υποχωρήσεις και παραχωρήσεις θα μπορέσετε να κρατήσετε τα κεκτημένα σας και να τα διατηρήσετε.

ΜΑΙΟΣ
Αφήστε πίσω στενοχώριες, λάθη και αποτυχίες για να αποκτήσετε μεγαλύτερη δημιουργική διάθεση αλλά και για να κάνετε καινούρια ξεκινήματα ακόμα και στον έρωτα. Για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε γκρίνιες ή ζήλιες στο επαγγελματικό και προσωπικό περιβάλλον, είναι καλό να είστε σε επιφυλακή. Προετοιμαστείτε και αισιοδοξείτε γιατί έφτασε η ώρα των σημαντικών αποφάσεων. Η ψυχραιμία και ο ρεαλισμός θα αποδειχτούν πολύτιμα όπλα.

ΙΟΥΝΙΟΣ
Οι σωστοί υπολογισμοί θα σας βοηθήσουν να ικανοποιηθείτε σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Είναι ανάγκη να δουλέψετε πιο υπεύθυνα και οργανωμένα για να βελτιωθούν τα οικονομικά σας. Προτιμήστε τα μικρά βήματα προόδου στον εργασιακό σας χώρο από τα μεγάλα που είναι αβέβαια, για να έχετε ένα μήνα παραγωγικό και όχι ασταθή. Αντιμετωπίστε με επιτυχία εμπόδια και προβλήματα.

ΙΟΥΛΙΟΣ
Μην αναβάλετε άλλο να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να λύσετε οριστικά προβλήματα που χρόνιζαν. Προσέξτε τις συμβουλές που θα σας δώσουν συνεργάτες και άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας, γιατί ίσως είναι λανθασμένες και υποστείτε ζημιά. Αξίζει να προσπαθήσετε να αφήσετε πίσω τις κακές συνήθειες του παρελθόντος. Μην περιμένετε να φτάσετε στα όρια της εξάντλησης για να ενδιαφερθείτε για την υγεία σας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Εάν φτάσετε στα όριά σας δε θα είστε τόσο καλοί με τα άτομα που σας ενοχλούν. Σχεδιάστε τα επόμενα βήματά που θέλετε να κάνετε χωρίς να βιάζεστε. Έρχονται κοντά σας φίλοι που το τελευταίο διάστημα είχατε απομακρυνθεί.  Ανακαλύψτε τι ακριβώς γίνεται στις σχέσεις σας για να διορθώσετε μερικά πράγματα. Κάντε τον απολογισμό σας για να προχωρήσετε σε πιο στέρεες βάσεις.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Πετάξτε ότι άχρηστο κρατάτε στο χώρο σας για συναισθηματικούς λόγους. Ακόμα και αν είστε πολύ ευαίσθητοι για να αντέξετε αλήθειες, τις χρειάζεστε για να συνεχίσετε. Επιλέξτε εσείς τη συντροφιά που θα βγείτε έξω για να περάσετε καλά, αλλά κρατήστε αυτά που σας απασχολούν έντονα για τον εαυτό σας. Κάντε καινούρια πράγματα αποφεύγοντας να τα κοινοποιείται σε όλους.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Τα νέα που θα μάθετε θα σας ξαφνιάσουν αλλά μη φοβηθείτε. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας για να βρείτε λύσεις σε προβλήματα και αρχίστε να βλέπετε τις προσωπικές σας σχέσεις με άλλο μάτι. Αν επενδύσετε στη σκληρή δουλειά στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι. Με μικρές αλλαγές μπορείτε να ομορφύνετε τον προσωπικό σας χώρο.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 16, είναι ιδανική για να βάλετε λίγο πάθος στη σχέση σας και όλα θα πάνε καλά. Οι σωστές δημόσιες σχέσεις θα σας ανεβάσουν ένα ακόμα σκαλοπάτι. Αλλάξτε λίγο την εμφάνισή σας και θα νιώσετε πιο όμορφοι από ποτέ και κανονίστε ένα ραντεβού με κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 22, μη φοβάστε να ανοιχτείτε και να ρισκάρετε στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Μην πιστεύετε αδίκως πως κάποια άτομα θα αλλάξουν στάση απέναντί σας. Σταματήστε να ασχολείστε μαζί τους και συναντηθείτε με φίλους που σας έχουν πραγματική ανάγκη. Είναι σκόπιμο να φερθείτε με διπλωματικό τρόπο στους συνεργάτες σας. Μην εμπιστεύεστε εύκολα, ανθρώπους που μπορούν να σας πληγώσουν. Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας από τις 23, βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε και να αποβάλετε το άγχος.


Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 6932232132