Social Icons

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2014 - ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το διάλλειμα τελείωσε, τα κεφάλια μέσα! Ναι, όπως πολύ καλά καταλάβατε η νέα χρονιά έρχεται για εσάς γεμάτη απαιτήσεις για συγκέντρωση, σκληρή εργασία και αφοσίωση και όσοι ακολουθήσετε πιστά το πρόγραμμα θα ανταμειφθείτε. Μπορεί το ίδιο να πράξατε και την προηγούμενη χρονιά, αλλά το 2014 ζητάει επιτακτικά να συνεχίσετε με ακάθεκτους ρυθμούς ώστε να διατηρήσετε τον έλεγχο και να είναι και με τους δικούς σας όρους. Προσωπικές σχέσεις και ρομαντισμός μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, λόγω των επαγγελματικών σας που θα τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και καλό θα ήταν για να μη νιώσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα απομάκρυνση να τους ζητήσετε να σας στηρίξουν και να σας υποστηρίξουν. Εξάλλου, χρειάζεστε δίπλα σας την οικογένειά σας για να πορευτείτε. Από τον Μάιο και μέχρι τον Αύγουστο θα σας δοθεί χρόνος για να δείξετε την αγάπη σας, αλλά και για να αποδράσετε από την καθημερινότητα.


Εργασια - Καριέρα
Μετριάστε την άγρια συμπεριφορά και μελετήστε το καθετί προσεκτικά. Μπορείτε να υπερβείτε τα όρια που θέτουν αρκεί να είστε ευρηματικοί. Ξεκινήστε κάτι καινούριο για να αντικαταστήστε κάτι που χάθηκε. Ακόμα και αν δυσκολευτείτε στο τέλος θα φτάσετε στο στόχο σας. Δείτε τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία χωρίς να περιμένετε θαύματα. Παραμείνετε πιστοί σε ρεαλιστικούς στόχους για να μην απογοητευτείτε.

Οικονομικά
Τα οικονομικά σας είναι σε καλή φάση, γι’ αυτό φροντίστε να μην προβείτε σε καινούρια έξοδα. Να είστε διαλλακτικοί με όσους συναναστρέφεστε σε οικονομικό επίπεδο και να μην υποτιμάτε τη δύναμή τους. Αποφύγετε ανασφαλείς οικονομικές τοποθετήσεις και μην ανακατευτείτε σε υποθέσεις που δεν είναι διαυγείς. Δείτε εξονυχιστικά κάθε δυνατότητα που υπάρχει για να κερδίσετε χρήματα ή να γλιτώσετε.

Σχέσεις
Μάθετε να βλέπετε και να διακρίνετε συμπεριφορές, να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα με επιχειρήματα και να χρησιμοποιείτε την καρδιά σας μαζί με τη λογική. Βέβαια, η επιφυλακτικότητα και η ευελιξία αυτών που λέτε και σε ποιους τα λέτε, θα σας βοηθήσουν σημαντικά ώστε να μην ανατρέψετε φιλίες χρόνων. Εάν θελήσετε να εκφράσετε κάποια παράπονα που έχετε, προσπαθήστε να γίνουν κατανοητά και να μην τα εκλάβουν οι γύρω σας ως επίθεση.

Συμβουλή
Προχωρήστε αργά και σταθερά και όχι επισπεύδοντας τις καταστάσεις. Μην παρασυρθείτε από την επιτυχία ή την αποτυχία. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας στις προκλήσεις.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
-         31 Ιανουαρίου: Θα χρειαστεί να κάνετε ξεκαθαρίσματα στον οικογενειακό σας χώρο.
-         11 Απριλίου: Πλησιάστε αγαπημένα πρόσωπα και δείξτε τα συναισθήματά σας.
-         14 Μαΐου: Υπάρχουν πολλά που σας κουράζουν και πρέπει να τα βγάλετε από πάνω σας.
-         20 Μαΐου: Κλείστε κεφάλαια του παρελθόντος και βάλτε πλώρη για το μέλλον σας.
-         25 Αυγούστου: Πάρτε αποφάσεις για τα εργασιακά σας θέματα, κατόπιν ωρίμου σκέψεως.
-         8 Οκτωβρίου: Κινηθείτε έξυπνα και δυναμικά στο εργασιακό χώρο και κερδίστε τις εντυπώσεις.
-         24 Οκτωβρίου: θα τρέχουν οι εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή και δεν πρέπει να μείνετε απαθείς.
-         22 Νοεμβρίου: Αλλάξτε συνήθεις που ενοχλούν και δείξτε την καλή πλευρά του εαυτού σας.
-         23 Δεκεμβρίου: Διασκεδάστε, χαρείτε και κυρίως αφεθείτε και ερωτευτείτε.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΜΗΝΙΑΙΟ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Η ακραία συμπεριφορά σας κάνει κάποιους να μπαίνουν στον πειρασμό να σας βάλουν εμπόδια. Αν θέλετε να επικρατήσετε, προσπαθήστε να μη το δείχνετε τόσο φανερά. Η διαίσθησή σας θα είναι σωτήρια, αφού σε πείσμα των αντιπάλων σας θα μπορέσετε να ξεγλιστρήσετε από τα πιο δύσκολα και να καταφέρετε περισσότερα. Αν δεν έχετε κανονίσει τίποτα καλέστε στο σπίτι σας φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Ακόμα και αν δε νιώθετε στα καλύτερά σας, μείνετε κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη και παράλληλα τακτοποιήστε τα θέματά σας, κανονίζοντας να πάτε μια βόλτα για να ξεσκάσετε. Μείνετε μακριά από οικογενειακές διαφωνίες που είναι αξεπέραστες και μην κάνετε άλλες υποχωρήσεις γιατί θα σας δημιουργηθούν απωθημένα. Συγκρατηθείτε στις αγορές που θα κάνετε για να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας.

ΜΑΡΤΙΟΣ
Ο Κρόνος ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας από τις 2 και αυτό θα σας προκαλέσει εκνευρισμό, οπότε εξηγήστε τις διαφωνίες που έχετε σε σχέδια άλλων με ήρεμους τόνους. Μπορεί να μη σας είναι εύκολο να κάνετε μεγάλες αλλαγές, αλλά χρειάζεται. Μείνετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να νιώσετε όμορφα και τρυφερά και φροντίστε τη συναισθηματική σας ζωή που την έχετε παραμελήσει.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε χρήματα άλλων για να κάνετε μια αγορά και μην ξεχνάτε πως πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Στο χέρι σας είναι να έχετε μια χαλαρή επικοινωνία με τους φίλους σας, οπότε κάντε μια προσπάθεια να τους ακούσετε ακόμα και αν διαφωνείτε μαζί τους.  Όταν συζητάτε με συνεργάτες για οικονομικά θέματα μην είστε εριστικοί.

ΜΑΙΟΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας Σκορπιό στις 14, είναι ιδανική για να ξεφορτωθείτε από τον προσωπικό σας χώρο ότι σας είναι άχρηστο. Για να μη βγείτε χαμένοι διεκδικήστε αυτά που σας αναλογούν και βγάλτε από μέσα σας αυτά που σας απασχολούν μιλώντας στα πιο οικεία σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να κάνετε κάποιες αλλαγές αν τα σχέδιά σας δεν πάνε όπως υπολογίζατε.

ΙΟΥΝΙΟΣ
Αποφύγετε να προβείτε σε νέες γνωριμίες αν η διάθεσή σας δεν είναι καλή. Έχετε να ακούσετε πολλά όμορφα λόγια από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Χρωστάτε στον εαυτό σας να κάνετε πράγματα που τον ευχαριστούν, οπότε μην αφήνετε κανέναν να ορίζει τη ζωή σας και να σας λέει τι να κάνετε. Τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

ΙΟΥΛΙΟΣ
Για να ζωντανέψει η ερωτική σας ζωή χρειάζεται περισσότερη δράση. Ακόμα και αν δεν το θέλετε θα υπάρξει λόγος που θα αλλάξει τα σχέδιά σας. Μην αφήσετε στη μοίρα τους θέματα κληρονομικά ή φορολογικά. Ο Κρόνος σε ορθή πορεία στο Σκορπιό από τις 20, διατηρεί το πρόγραμμα που έχετε βάλει σε όλα και γι’ αυτό να είστε σίγουροι ότι θα ανταμειφθείτε. Μην αναβάλλετε άλλο για αργότερα ότι μπορείτε να κάνετε σήμερα.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Ενισχύονται σημαντικά σχέσεις, γνωριμίες και οικονομικά. Η προσπάθειά για την επίτευξη των στόχων σας θα πρέπει να πολλαπλασιαστεί, ενώ παράλληλα επιβάλλετε να καταπολεμήσετε παράγοντες που δημιουργούν στασιμότητα, ανασφάλεια και μειωμένη παραγωγικότητα. Ίσως υποστείτε μερικές αλλαγές ή ανακατατάξεις, αλλά θα πρέπει να το δεχτείτε αφού δε θα μπορείτε να κάνετε αλλιώς.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Περιοριστείτε στο συνηθισμένο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων σας και μην ξεκινήσετε τώρα κάτι σημαντικό. Με τον Ερμή στο Σκορπιό από τις 27, οργανωθείτε σωστά για να σας προσφέρει αυτός ο μήνας πολλά. Γίνετε πιο παρατηρητικοί, προσεκτικοί και ψύχραιμοι με τους γύρω σας, γιατί οι απαιτήσεις σοβαρεύουν. Αν θέλετε να γλιτώσετε χρόνο, κόπο, χρήμα και κυρίως ψυχολογική φθορά, προσπαθήστε να αλλάξετε έστω και λίγο τις απόψεις σας και να γίνετε πιο ευέλικτοι.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας από τις 4/10 και την έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται πάνω σας στις 23, η προσαρμογή στα νέα δεδομένα θα σας κουράσει, όμως θα είναι κάτι παροδικό και στη συνέχεια θα υπάρξουν θετικά νέα και ενισχύσεις από άτομα του εργασιακού χώρου που θα σας βοηθήσουν να βρείτε καινούριες ισορροπίες και να δουλεύετε περισσότερο απερίσπαστοι. Στη συνέχεια θα μπορείτε να βάλετε σε τάξη τις θετικές σας συνεργασίες αλλά και να αντιμετωπίσετε επαγγελματικούς αντιπάλους.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Ο Ερμής στο ζώδιό σας σε ορθή πορεία πλέον από τις 8, σας βοηθάει να πάρετε πιο ανάλαφρα τη ζωή και δείτε την καθημερινότητά σας με τρυφερότητα και χιούμορ. Δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό τώρα που σχέσεις και συνεργασίες θα μπουν στο μικροσκόπιο. Κρατηθείτε  μακριά από άτομα επιτήδεια που υπόσχονται αβέβαιες επενδύσεις. Μόνο αν επενδύσετε σωστά θα βγείτε κερδισμένοι.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Είναι η κατάλληλη στιγμή για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Δείξτε στους άλλους ότι τους υπολογίζετε και τους χρειάζεστε, μετριάζοντας κτητικότητα, ζήλια και εγωισμό. Θα επιβιώσετε ακόμα και με αυτούς που δεν εγκρίνετε απόλυτα, οπότε πάρτε το απόφαση ότι θα συνεργαστείτε με κάποιους. Αυξήστε τη διπλωματία και μειώστε τον εγωκεντρισμό σας.

Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 6932232132