Social Icons

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Δείτε αλήθειες ακόμα και σε επαγγελματικές σχέσεις και παγιώστε συναισθήματα, ώστε άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος να μη σας φέρουν σε δύσκολη ψυχολογική θέση.

ΤΑΥΡΟΣ: Περισώστε κάποιες σχέσεις που σας αφορούν άμεσα, αλλά κάντε και νέες κοινωνικές γνωριμίες. Η αρχή μιας καινούριας φιλικής ή κοινωνικής σχέσης, ενδεχομένως να σας φανεί χρήσιμη στα επαγγελματικά σας ζητήματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σύμμαχοί σας μέσα στην ένταση των αλλαγών και των αποφάσεων που θα απαιτηθούν από εσάς θα είναι η σωματική και πνευματική χαλάρωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η υγεία σας βελτιώνεται και παράλληλα αυξάνεται η διάθεσή σας για εκκεντρικές εμφανίσεις που θα κάνουν φίλους και γνωστούς σας να σαστίσουν με την εμφάνιση που θα διαλέξετε.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε τις υπερβολές και τις εντάσεις ή να ξεκινήσετε κάτι σημαντικό, καθώς ο μήνας που θα διανύσετε θα έχει αρκετές δυσκολίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπερασπίστε τα κεκτημένα σας, αποφεύγοντας να διακινδυνέψετε τα χρήματά σας. Καινούριες συνεργασίες που δεν είστε σίγουροι ότι τις θέλετε για να προχωρήσετε, δεν ωφελούν.

ΖΥΓΟΣ: Οι αλλαγές στις σχέσεις με τους ήδη υπάρχον συνεργάτες σας είναι μέσα στο πρόγραμμα. Καινούριες προοπτικές στα επαγγελματικά σας σχέδια, θα φανούν πιο καθαρά προς το τέλος του μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν πρόκειται η τύχη να σας εγκαταλείψει ή να σας κλείσει την πόρτα, αρκεί να είστε συνεπείς εκεί που πρέπει και να μη σας πιάνει βιασύνη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν, εάν είστε παρατηρητικοί θα ανακαλύψετε πως η μέρα θα είναι η αρχή μιας νέας εποχής στη ζωή σας αρκετά καλύτερης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ευκαιρίες και οι λύσεις σε ότι περιμένετε θα έρθουν μέσα από τα γεγονότα. Το τέλος μιας συναισθηματικής παρεξήγησης θα είναι μια σημαντική βοήθεια μέσα στα δύσκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η υπερβολή στην ερωτική σας έκφραση δημιουργεί ένα κλίμα εμπόλεμης κατάστασης. Σας τρομοκρατεί η ιδέα της απόρριψης και κάνετε ότι μπορείτε για να μην προκύψει κάτι τέτοιο.


ΙΧΘΥΣ: Συνεχίζετε να έλκεστε από καταστάσεις που περιέχουν κίνδυνο και δε θα διστάζετε να δοκιμάσετε τα όρια που έχει ο σύντροφός σας.