Social Icons

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2014 - ΛΕΩΝ

Γενικα
Η λέξη κλειδί για το 2014 είναι «πειθαρχία» που μαζί με την  αυτοσυγκράτηση μπορεί να κάνει θαύματα και να σας δώσει μια απίστευτη χρονιά με ευχάριστες αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας και ειδικά στην προσωπική σας ζωή. Περιορισμοί στα οικονομικά μπορεί να μη σας αρέσουν, αλλά μακροπρόθεσμα θα σας ωφελήσουν για να βρεθείτε εκτεθειμένοι απέναντι σε καταστάσεις που απαιτούν ρευστότητα. Το δεύτερο εξάμηνο του έτους προβλέπεται να σας έρθουν κέρδη αναπάντεχα, τα οποία πρέπει να διαφυλάξετε για να μπορέσουν να αυγατύνουν. Αποφύγετε μία αγορά πολύ δαπανηρή ή κάποιο ταξίδι που θα είναι πολυδάπανο. Γενικά θα έχετε μία γεμάτη χρονιά, οπότε δε χρειάζεται να βιάζεστε. Θα τα ζήσετε όλα.


Εργασια - Καριέρα
Βάλτε γερά θεμέλια στα σχέδιά σας κάνοντας τις απαραίτητες κινήσεις το πρώτο εξάμηνο του 2014 και βάλτε μπροστά τις επιχειρηματικές αποφάσεις. Να είστε προσεκτικοί και διορατικοί για να προλάβετε τυχόν αρνητικές επιπτώσεις και να μείνετε μακριά. Ορισμένοι θα μπείτε στον πειρασμό για αλλαγή πλεύσης επαγγελματικά, αλλά ην το αποφασίσετε μέχρι τον Ιούλιο, καθώς το πλανητικό σκηνικό δε θα είναι υπέρ σας σε τέτοια κίνηση.

Οικονομικά
Από τον Ιούλιο ενδέχεται να χρειαστεί να δαπανήσετε ορισμένα χρήματα. Αν συμβεί αυτό προτιμήστε να μπείτε σε έξοδα το διάστημα από τον Αύγουστο μέχρι το Δεκέμβριο που θα είναι πιο εύκολο να κλείσετε πληγές. Αποφύγετε εντελώς επικίνδυνες επενδύσεις και αμφίβολους δανεισμούς. Τοποθετήσεις χρημάτων που έχετε κάνει από παλιά, θα αρχίσουν να αποδίδουν. Για να διατηρήσετε την πορεία που έχετε η οποία είναι καλή, φροντίστε να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος.

Σχέσεις
Αυξήστε την επικοινωνία σας στην καθημερινότητα, ώστε να μπορέσουν να σας πλησιάσουν πιο εύκολα και οι σχέσεις σας με τους άλλους να ομορφύνουν και να πληθύνουν. Έχετε πολλά να πείτε με τους συνεργάτες σας και κρατώντας ισορροπίες μπορείτε να το πράξετε. Σε προσωπικό επίπεδο οι ελεύθεροι ξεκινήστε μια νέα σχέση με κάποιο πρόσωπο που θαυμάζετε κρυφά. Οι δεσμευμένοι μοιραστείτε στιγμές με το σύντροφό σας και μην αφήνετε συννεφάκια να σκιάζουν την ευτυχία σας, ενώ μπορείτε να τα διώξετε.

Συμβουλή
Απολαύστε τις καλές στιγμές, διατηρήστε την ενέργειά σας και αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τις δυσκολίες. Η μετριοπάθεια είναι καλύτερη από τι να κινείστε στα άκρα. Μην αφήσετε το «εγώ» σας να σας παρασύρει.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
-         15 Φεβρουαρίου: Οι εντάσεις στην προσωπική σας ζωή θα σας ωθήσουν να ζητήσετε στήριξη.
-         19 Φεβρουαρίου: Κλείστε υποθέσεις που σας πνίγουν και σας απομακρύνουν από τα σχέδιά σας.
-         15 Απριλίου: Αποφορτιστείτε με κάθε τρόπο από περιττά άγχη που σας χαλούν την ψυχολογία.
-         29 Απριλίου: Νέες προοπτικές ανοίγονται στον επαγγελματικό σας τομέα.
-         14 Μαΐου: Μην ανοίξετε συζητήσεις που θα αφορούν οικονομικά με άτομα του οικογενειακού χώρου.
-         26 Ιουλίου: Αφήστε τον ενθουσιασμό σας να βγει μπροστά και ξεκινήστε νέα σχέδια.
-         20 Αυγούστου: Κόψτε κακές συνήθειες που σπαταλούν αρκετή από την ενέργειά σας.
-         8 Οκτωβρίου: Μην αφήνετε μισές δουλειές γιατί θα τις βρείτε μπροστά σας.
-         24 Οκτωβρίου: Όταν δεν ξεκαθαρίζετε τι είναι αυτό που ζητάτε, μην περιμένετε να καταλάβουν.
-         24 Δεκεμβρίου: Αφήστε τα συναισθήματά σας να εκφραστούν στα κατάλληλα πρόσωπα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΜΗΝΙΑΙΟ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας και δώστε προσοχή σε ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά. Δείξτε με τον τρόπο σας πόσο εκτιμάτε τους ίδιους αλλά και ότι κάνουν για εσάς. Ο πρώτος μήνας της νέα χρονιάς θα είναι ο πιο εύκολος για να εκφραστείτε, οπότε εκμεταλλευτείτε το διάστημα προς όφελός σας. Μην ξεχάσετε να δώσετε αγάπη στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 14, η ψυχολογία σας δε θα βρίσκεται στα καλύτερά της. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να απομονωθείτε, ενώ ταυτόχρονα θα πιστεύετε πως κανείς δεν στο πλευρό σας. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν χωρίς διαφωνίες και παρεξηγήσεις, γιατί για όλα θα φταίει ο έντονος συναισθηματισμός σας. Μη δώσετε βάση σε κάτι περαστικό.

ΜΑΡΤΙΟΣ
Επικεντρωθείτε σε σοβαρά θέματα και ασχοληθείτε με ότι σας ενδιαφέρει. Δώστε τι πρέπουσα σημασία στις λεπτομέρειες, καθώς πολλές φορές αυτές κάνουν τη διαφορά. Μην κοιτάτε μόνο την εικόνα και χάνετε την ουσία, γιατί θα καταλήξετε με περισσότερα προβλήματα απ’ ότι έχετε προβλέψει. Αποφύγετε να πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα αφορούν τρίτους.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Οι στόχοι που έχετε βάλει είναι σημαντικοί και θα καθορίσουν την πορεία σας αυτό το μήνα. Πιστέψτε στις δυνατότητές σας αλλά παραμείνετε ρεαλιστές. Οι εκλείψεις του μήνα τείνουν να σας μπερδέψουν εν μέρει, οπότε κρατήστε αποστάσεις από σχέδια που δεν έχετε μελετήσει όσο μεγαλεπήβολα και αν σας φαίνονται και διατηρήστε την πορεία σας ως έχει.

ΜΑΙΟΣ
Ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης σας προτρέπει να κάνετε όνειρα για το μέλλον και να αφεθείτε να πιστέψετε σε αυτά. Η έμπνευσή σας θα είναι μεγάλη, βοηθώντας να βρείτε την άκρη σε ότι είχατε μπερδεμένο μέσα στο μυαλό σας. Περνώντας οι μέρες και πριν τελειώσει ο μήνας θα έχετε κατασταλάξει σε σχέδια και αποφάσεις για την ανοδική σας πορεία.

ΙΟΥΝΙΟΣ
Τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, βρείτε χρόνο να τον αφιερώσετε σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Τελευταία δεν τους έχετε δει αρκετά και τους έχετε λείψει όσο σας έχουν λείψει και αυτοί. Λειτουργήστε με ομαδικό πνεύμα τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Οτιδήποτε ενδιαφέρον μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν εφόδιο για το μέλλον σας.

ΙΟΥΛΙΟΣ
Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και δώστε του αυτό που του αξίζει. Με το Δία να περνάει στο ζώδιό σας από τις 16, επικεντρωθείτε στις επιθυμίες σας και αρχίστε να κάνετε πράξη τις σκέψεις σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας που αυτή τη φορά δεν πρόκειται να σας προδώσει και με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται και αυτή στο ζώδιό σας στις 26, ξεκινήστε ένα στόχο κάτι που θα σας οδηγήσει σε κάτι μεγάλο.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 12, σας προτρέπει να βελτιώσετε την εξωτερική σας εικόνα ταυτόχρονα με τη φυσική σας κατάσταση. Βγείτε έξω, κάντε αγορές που θα επιμεληθούν την εμφάνισή σας που τελευταίως έχετε παραμελήσει και προσελκύστε τους άλλους χωρίς να κάνετε τίποτα. Δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό και οι γύρω σας θα σας δείξουν περισσότερη εμπιστοσύνη.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Υπάρχουν πολλά να κάνετε και δεν πρέπει να χρονοτριβήσετε. Πάρτε στα χέρια σας τη διαχείριση των ζητημάτων που σας απασχολούν και δώστε λύσεις. Επικεντρωθείτε σε ένα πράγμα τη φορά και μη διασκορπίζετε τις σκέψεις σας δεξιά και αριστερά. Κρατήστε τους στόχους σας και προχωρήστε μπροστά. Μην επιτρέψετε να σας παρασύρουν και οπισθοδρομήσετε για κανένα λόγο.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Οι εκλείψεις του μήνα θα σας προκαλέσουν ανησυχίες για το μέλλον και θα σας κάνουν να αισθανθείτε ότι είστε έξω από τα νερά σας. Οι υποθέσεις σας θα κολλήσουν προσωρινά, οπότε η νευρικότητα θα είναι αναπόφευκτη. Αν δεν μπορείτε να βρείτε τις σωστές λέξεις για να εξομαλύνετε τα πράγματα, προτιμήστε να σιωπήσετε. Η ασυγκράτητη γλώσσα αυτό το μήνα δεν επιβραβεύεται, αλλά τιμωρείται.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Σας έχει λείψει η αίσθηση της ελευθερίας και ποθείτε όσο τίποτε άλλο να νιώσετε ξανά σαν παιδί, να βγείτε να διασκεδάσετε, να παίξετε, να κάνετε τις σκανταλιές σας. Αφεθείτε αυτό το μήνα, αποτραβηχτείτε από τις πολλές ευθύνες και κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν, σας διασκεδάζουν και σας χαλαρώνουν . Θα αρχίσετε να αισθάνεστε πολύ καλύτερα και θα προετοιμαστείτε καλύτερα για την πορεία σας.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Εδώ και πολύ καιρό σκέφτεστε το ενδεχόμενο να βρείτε ένα άτομο που θα σας απαλλάξει από ευθύνες για να αποφορτιστείτε λίγο από τα καθήκοντα που έχετε αναλάβει.  Ναι μεν μπορείτε να το κάνετε, αλλά καθώς ο Δίας ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας από τις 8 του μήνα, φροντίστε να βρείτε εκείνο το άτομο που θα εργάζεται ισότιμα με εσάς και θα σας κάνει να νιώθετε ολοκληρωμένος επαγγελματικά.


Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 6932232132