Social Icons

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί περισσότερο σε ελεύθερες σχέσεις, περαστικούς έρωτες ή δεσμούς, αλλά όπως και να έχει θα έχετε πολλές επιτυχίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αλλαγή της συμπεριφοράς σας είναι πιθανό να καταπλήξει τα οικεία σας πρόσωπα και να αντιμετωπίσετε παράπονα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να έχετε τεντωμένες τις «κεραίες» σας ώστε να επιλέξετε σωστά τους ανθρώπους που σας ταιριάζουν και μην εμπλέξετε τις επαγγελματικές σας καταστάσεις με τις προσωπικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα εκδηλώσετε με κάθε ευκαιρία την περίεργη επιφυλακτικότητά σας και θα προβείτε για άλλη μια φορά σε ένα ξεκαθάρισμα.

ΛΕΩΝ: Ξέρετε βαθιά μέσα σας πολύ καλά τι θέλετε, αλλά έχετε την εντύπωση ότι δεν μπορείτε να το βρείτε εκεί που είστε. Είστε αποφασισμένοι αντί να προσαρμοστείτε εσείς στις καταστάσεις, να τις προσαρμόσετε στα μέτρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να θυμάστε πως δε σας εξυπηρετούν οι παιδαριώδεις αντιδράσεις ή οι πράξεις που υποκινούνται από πικρίες. Μη διαιωνίζετε λάθη του παρελθόντος ή κάνετε αναίτιες επαναστάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Οι κινήσεις σας για να μη γκρεμίσετε ότι χτίσατε πρέπει να είναι μελετημένες και προσγειωμένες. Αρχίζετε να βλέπετε τη σχέση σας πιο αισιόδοξα και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για αυτήν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είστε πρόθυμοι να δείξετε κατανόηση και συμπαράσταση στα προβλήματα των άλλων. Αντιμετωπίστε ψύχραιμα τις καταστάσεις για να καταλαγιάσουν οι φωνές και οι συγκρούσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το πρόβλημα που έχετε στη σχέση σας είναι οι άνθρωποι που επηρεάζουν το σύντροφό σας. Μην τον προκαλείτε με ανυπόστατες ζήλιες και σταματήστε να ελέγχετε κάθε κίνησή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αντιλήψεις και η στάση σας απέναντι σε διάφορες καταστάσεις, γίνονται αποδεκτές από τους άλλους. Ξεκινήστε διαδρομές σε νέα μονοπάτια, μια που τα ημίμετρα δε σας εκφράζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις καινούριες προκλήσεις που θα υπάρξουν γύρω σας. Αξιολογήστε τις πιθανότητες που έχετε να κάνετε ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στην καριέρα σας.


ΙΧΘΥΣ: Τώρα που οι φιλοδοξίες σας είναι πιο ρεαλιστικές μπορούν να είναι και εφικτές. Το οικονομικό δέλεαρ μιας πρότασης σας παρακινεί να κάνετε ένα καινούριο άνοιγμα στον εργασιακό σας χώρο.