Social Icons

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο ανάλαφρη, ενώ το πάθος και η αγάπη υπάρχουν και θα συνεχιστούν. Μη βιαστείτε να δώσετε απαντήσεις τώρα που μπορείτε να αναζωογονήσετε τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο σύντροφός σας εξισορροπεί το συναίσθημα με τη λογική και αυτό σας αποβάλλει προσωρινά το άγχος σας. Νιώθετε στριμωγμένοι όταν κάποια πράγματα πρέπει να λεχθούν με το όνομά τους, αλλά έχει διάθεση να σας ακούσει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις και μη δημιουργείτε προβλήματα με τη συμπεριφορά σας. Θα διαπιστώσετε ότι ο θυμός δεν οδηγεί πουθενά και θα αλλάξετε τακτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προστατέψτε τον εαυτό σας από την ψυχική εξάντληση που σας δημιουργεί το ταίρι σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σας πιάνει ανασφάλεια και φόβος για τα αισθήματα του.

ΛΕΩΝ: Μία ειλικρινή συζήτηση με τα οικεία σας πρόσωπα θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα. Μην αφήσετε το παρελθόν να εμφανιστεί και να σας κάνει να νιώσετε ανασφαλείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε όσο ελεύθερο χρόνο μπορείτε για να ξεκουράσετε το μυαλό και το σώμα σας. Αναθέστε αρμοδιότητες και στους άλλους, γιατί δε γίνεται ν να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

ΖΥΓΟΣ: Εάν καθίσετε και ακούσετε τι έχουν να σας προτείνουν τα οικογενειακά σας πρόσωπα, θα γλιτώσετε από περιττά έξοδα. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τις επιθυμίες σας, αν δεν πάρετε πρωτοβουλίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια παλιά συνεργασία έρχεται στο προσκήνιο και επιβάλλεται να ζητήσετε εγγυήσεις πριν προχωρήσετε. Για να προλάβετε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με τους γύρω σας, φροντίστε να είστε σαφείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε σε προτεραιότητα θέματα που ζητούν άμεση λύση, ώστε να χαλαρώσετε. Κάντε καλύτερες διαπραγματεύσεις για ότι σας ενοχλεί και κερδίστε καλύτερες συνθήκες εργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οργανώστε τις κινήσεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μη χρειαστεί να χάνετε χρόνο με αναβολές και καθυστερήσεις. Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μέσα από ουσιαστικό διάλογο δώστε στο σύντροφό σας να καταλάβει ποια είναι αυτά που σας πληγώνουν στη συμπεριφορά του.


ΙΧΘΥΣ: Αξιοποιήστε τη μέρα σας χαλαρώνοντας και αρχίστε μια βδομάδα όλο ευκαιρίες. Το ότι κάποιοι θα σας κριτικάρουν δεν είναι δικαιολογία για να κάνετε πίσω ή να το βάλετε στα πόδια.