Social Icons

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Αξιοποιήστε τις ενδεχόμενες γνωριμίες που υπάρχουν στον κοινωνικό σας κύκλο. Διεκδικώντας μια καλύτερη θέση στη ζωή σας πετυχαίνετε την αναβάθμιση.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφασίστε να είστε εσείς οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων στα προσωπικά σας θέματα. Αρκετά ευνοημένη θα είναι η δημιουργικότητά και η γόνιμη φαντασία σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρησιμοποιήστε τη διπλωματία σας και αποφύγετε τις διενέξεις με τους γύρω σας. Για να κερδίσετε την ηρεμία στο χώρο σας πρέπει να πείσετε και όχι να επιβληθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συγκρατήστε την επιθετικότητά σας και διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε οτιδήποτε θεωρείτε ωφέλιμο. Στη σχέση που έχετε με το σύντροφό σας φροντίστε να μη φτάνετε στα άκρα.

ΛΕΩΝ: Κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά και κριτικές και σύντομα αυτή σας η στάση θα εκτιμηθεί. Εάν ελέγξετε τις κυριαρχικές τάσεις που σας χαρακτηρίζουν όλα θα πάνε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι δημιουργικές σας δραστηριότητες δε θα αφήσουν αδιάφορους τους συνεργάτες σας. Κρατώντας αδιάλλακτη στάση κάνετε τους άλλους να υποφέρουν και εσάς να απογοητεύεστε.

ΖΥΓΟΣ: Ξεπεράστε μια επαγγελματική δυσκολία και προχωρήστε ακάθεκτοι. Ανοίγει ένας κύκλος οικονομικών συναλλαγών με την προοπτική να κάνετε περισσότερα ανοίγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα νιώσετε έτοιμοι να αφήσετε οριστικά στο παρελθόν καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Ελιχθείτε στον κοινωνικό σας κύκλο και αξιοποιήστε τυχόν ευκαιρίες για το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι επαφές και οι συζητήσεις που θα έχετε θα επιβεβαιώσουν ότι έχετε πάρει σωστές αποφάσεις. Οι σκέψεις σας αρχίζουν να κατασταλάζουν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επικρατήστε στους δρόμους που χαράξατε και υπερισχύστε στους τομείς που δραστηριοποιήστε. Ενεργοποιούνται θέματα καριέρας και με την κατάλληλη στρατηγική επιλύονται προς όφελός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επιθυμία σας να νιώσετε περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους μεγαλώνει περισσότερο. Μη χαλάσετε την ενέργειά σας καβγαδίζοντας για μικροπράγματα.


ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε τα πειράματα και επενδύστε μόνο εκεί που είστε απόλυτα σίγουροι ή σε κάτι που είναι πραγματικό χρήσιμο. Η καριέρα σας θα βρίσκεται σε άνοδο αλλά εσείς είστε αυτοί που θα πρέπει να ρυθμίσετε τα θέματα που την αφορούν.