Social Icons

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Οι σχέσεις με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα φαίνεται πως θα παίξουν βασικό ρόλο στη διαμόρφωση της καθημερινότητάς σας και με διάφορους τρόπους θα αποδειχθούν χρήσιμες στις τρέχουσες υποθέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι σίγουρο ότι θα έχετε επιτυχία στην επικοινωνία σας με τους άλλους και αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να προνοήσετε τι θα αποφύγετε  για να μην επαναλάβετε τα λάθη του προηγούμενου χρόνου.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε τον ενθουσιασμό σας και βάλτε όρια στους άλλους μέχρι που μπορούν να σας χρησιμοποιήσουν ή να σας εκμεταλλευτούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιώντας σωστά τις ευκαιρίες, περιορίσατε και σταθμίσατε κάποιες ζημιές του πρόσφατου παρελθόντος. Λύστε οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν για να μη διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν.

ΛΕΩΝ: Παρόλο που ο επαγγελματικός σας τομέας δε θα δεχθεί σοβαρές απειλές, είναι απαραίτητο να καταστρώσετε από νωρίς τα σχέδιά σας για να κάνετε βελτιώσεις και ανανεώσεις όπου απαιτείται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρά τις όποιες δυσκολίες αν βάλετε τα δυνατά σας η τύχη θα σας βοηθήσει να διακριθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα και να πάρετε αυτά που σας αναλογούν και σας αξίζουν έστω και με καθυστέρηση.

ΖΥΓΟΣ: Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αυξήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να αποκαταστήσετε τη φήμη σας στα σημεία που προσπάθησαν οι άλλοι να την ρίξουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλλάζει οριστικά το σκηνικό της συναισθηματικής σας ζωής και οι ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες για εσάς τους αδέσμευτους θα είναι αρκετές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μην είστε ιδιότροποι και γκρινιάρηδες, γιατί δε θα είναι συμφέρον σας να εκφραστείτε αρνητικά σε κάτι που θα σας προσφερθεί απλά και εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα δε θα σας αφήσει να βαλτώσετε, αφού οι εναλλαγές στον έρωτα θα είναι συνεχείς και τα πράγματα δε θα είναι τόσο επώδυνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείτε την παρούσα κατάσταση της προσωπικής σας ζωής από μια άλλη οπτική γωνία, ώστε να κατασταλάξετε ώριμα και να πάρετε μια συγκεκριμένη θέση μπροστά στις εξελίξεις, αλλά και στις ευθύνες της συντροφικής ζωής.


ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να φροντίσετε να προσαρμόσετε καλύτερα στα μέτρα σας το νέο μοντέλο δέσμευσης που θα δημιουργηθεί, γιατί δε γίνεται πάντα να καταφεύγετε σε υπεκφυγές.