Social Icons

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Υπερβείτε τα όρια και δείτε με λιγότερο φόβο αυτό που σας επιφυλάσσει το αύριο. Διαλύοντας οποιεσδήποτε ψευδαισθήσεις και αποκαλύπτοντας τι κρύβεται στο παρασκήνιο, θα γνωρίζετε πάνω σε ποιους μπορείτε να επενδύσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Με αυξημένη την ικανότητα της κρίσης σας, θα είστε σε θέση να αξιολογείτε πιο σωστά πρόσωπα και καταστάσεις αλλά και να αναπτύσσετε τις σχέσεις σας με ένα νέο τρόπο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην κάνετε τους ήρωες από τη στιγμή που μπορείτε να ακολουθήσετε μια τακτική που θα κάνει ευχάριστη την καθημερινότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντί να παραπονιέστε ότι κουράζεστε που όμως φαίνεται σας αρέσει, προτιμήστε να μετριάσετε τις υποχρεώσεις σας. Όσοι έχετε συνεργασίες θα αρχίσετε να νιώθετε καταπιεσμένοι και ενδέχεται οι έντονες αντιδράσεις σας να δημιουργήσουν αντιθέσεις.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να μην κάνετε καταχρήσεις γιατί δεν τις αντέχετε και αναζητήστε έναν αποτελεσματικό και ουσιαστικό τρόπο για να ελέγχετε τη συμπεριφορά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί μπορεί να βρεθείτε μόνοι και δε θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες των εργασιακών σας θεμάτων, ούτε τις οικονομικές τους απαιτήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να μάθετε να αντιμετωπίζετε πιο πνευματικά τη ζωή σας, να σπουδάζετε τις εξελίξεις και να αναζητάτε την πείρα εκείνων που πραγματικά ξέρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ευκαιρίες σε οικονομικό, επαγγελματικό και αισθηματικό τομέα θα είναι άφθονες, αλλά προηγουμένως να είστε πιο δύσπιστοι σε προτάσεις, προσφορές ή γενικώς σε μεγάλα λόγια που θα ακούσετε, γιατί πολλοί θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σχέσεις σας με τους άλλους μπορούν να βελτιωθούν αν τολμήσετε τώρα να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να διορθώσετε τα λάθη που υπάρχουν στις πιο σημαντικές σας υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο τομέας των συναισθηματικών σας σχέσεων θα είναι αρκετά γόνιμος και ανοιχτός, καθώς από πλευράς σας θα είστε πιο ανοιχτοί σε προτάσεις, αλλά θα υπάρχει και μεγάλη ποικιλία γύρω σας από πλευράς ερωτικών συντρόφων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ελεύθεροι να κινηθείτε και πιο θαρραλέοι να προσεγγίσετε ανθρώπους στους οποίους μέχρι τώρα διστάζατε να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας.


ΙΧΘΥΣ: Το μόνο που πρέπει να κάνετε μια που η συμπεριφορά σας αρκετές φορές είναι λίγο περίεργη και αυταρχική, είναι να κρατήσετε χαμηλά τους τόνους και να περιορίσετε τη διάθεσή σας για καυγάδες.