Social Icons

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας ιδίως αν θα σχετίζονται με τον εργασιακό σας χώρο. Μην υποκύψετε σε εκβιασμούς και μη δεχθείτε προτάσεις άλλων που δε σας βρίσκουν σύμφωνους.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε τη μέρα να κυλήσει χωρίς να μπλεχθείτε σε παρασκήνιο ή να πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα εμπεριέχουν εντάσεις, για να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσετε εμπόδια που θα είναι δύσκολο να τα προσπεράσετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα επαγγελματικά σας σχέδια έχουν ανταπόκριση περισσότερη απ’ όσο πιστεύετε, αλλά χρειάζεται η κατάλληλη στιγμή για να προωθηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στο χέρι σας είναι να κρατήσετε μια σταθερή πορεία και ένα επίπεδο. Ίσως, η κρίση σας να μην είναι τόσο διαυγής ώστε να καταλήξετε σε σωστά συμπεράσματα.

ΛΕΩΝ: Θα έχετε καλή ψυχολογική διάθεση χωρίς σκαμπανεβάσματα και θα διατηρηθούν οι ισορροπίες στις σχέσεις σας με άτομα του φιλικού και οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μάθετε να μη μιλάτε πολύ, ειδικά όταν δε χρειάζεται γιατί συνήθως η γλώσσα σας τρέχει τόσο που δε θα σας ωφελήσει, όσο «καλά παιδιά» και αν σας θεωρούν.

ΖΥΓΟΣ: Οι αντιρρήσεις που έχετε πάνω σε θέματα με πρόσωπα που σας αγαπούν και σας έχουν αδυναμία, θα πρέπει να έχουν βάσεις για να τις αναφέρετε και όχι απλώς για να κάνετε μια κουβέντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μείνετε ψύχραιμοι για να μην αποδιοργανωθείτε, δείτε τα γεγονότα, αλλά δεν υπάρχει καμία βιασύνη για να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα αυτή την περίοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χρειάζεται η αμέριστη προσοχή σας γιατί το κάθε λάθος ή αμέλεια θα σας στοιχίσει σε απώλειες. Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι στις κινήσεις σας και συγκρατημένοι σε εκρήξεις θυμού που θα έχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι σχέσεις σας είναι μεγάλη υπόθεση και ενδέχεται να κάνετε ένα δύσκολο πέρασμα και να διαφοροποιήσετε τις περισσότερες που σας αφορούν άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αλλαγές που θα υπάρχουν, θα σας οδηγήσουν σε νέες εκτιμήσεις, αλλά αφήστε για αργότερα αναθεωρήσεις σχέσεων, καθώς εσείς οι ίδιοι θα ζείτε με τις συνέπειες.


ΙΧΘΥΣ: Μπορείτε να ορθώσετε παράπονα και απαιτήσεις που έχετε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, με σωστό τρόπο όταν κάποιοι σας πικραίνουν με τη στάση τους ή σας φέρνουν σε συναισθηματικά διλήμματα με την συμπεριφορά τους.