Social Icons

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Κυριακή 8 έως 14/12/13

ΚΡΙΟΣ: Η παρουσία ενός φίλου σας σε μια αντιπαράθεση θα είναι καταλυτική. Όταν ακούτε να γίνονται πικρόχολο σχόλια δε χρειάζεται και να τα μεταφέρετε. Οι επαφές προβλέπεται να είναι ευχάριστες, απαλλαγμένες από ανασταλτικές ιδέες και προκαταλήψεις και σε αυτό θα σας βοηθήσει η εμπειρία των προηγούμενων μηνών, ασχέτως εάν σε μερικές πιεστήκατε λίγο. Η αίσθηση της οικειότητας που χτίσατε θα εμφανιστεί εντονότερη και θα δημιουργήσει εποικοδομητικές διασυνδέσεις, ενώ ένας χείμαρρος αισθήσεων και ιδεών θα σας ξαφνιάσει θετικά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Όλα αυτά θα έρθουν να συμπληρώσουν τους υπάρχοντες στόχους σας, αλλά και να προσφέρουν τις ιδέες για καινούριους. Η αίσθηση ότι τα πάντα είναι εφικτά και η αυτοπεποίθησή σας που θα είναι ανεβασμένη θα σας προετοιμάσει για επικείμενες εξορμήσεις. Αλλάξτε τη στάση σας απέναντι σε κάποιες σχέσεις σας και προωθήστε ένα νέο και ευχάριστο κλίμα. Ενισχύστε την οικειότητα με το περιβάλλον σας εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες καλής επικοινωνίας που θα σας δοθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε να βάλετε καινούριες βάσεις στις υποθέσεις σας, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τις ισορροπίες που θα υπάρχουν στις συναλλαγές σας. Μια εσωτερική συσπείρωση θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις αξίες σας, βάζοντας κάποιες από αυτές σε δεύτερη μοίρα και κάποιες τις θέτετε στην πρώτη. Το επικοινωνιακό σας στοιχείο προσλαμβάνει με το ξεκίνημα του χρόνου μια ιδιαίτερη δύναμη και οι επαφές σας θα γίνουν γεμάτες ουσία. Διαφοροποιούνται οι πεποιθήσεις σας, συμβάλλοντας στην αναδημιουργία μιας νέας ταυτότητας την οποία θα την προβάλετε προς τα έξω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε κουραστικούς ανθρώπους ή επιλογές που δε σας ικανοποιούν και αυξήστε την αισθηματική σας τύχη και όχι μόνο. Εκφραστείτε επιχειρηματικά αλλά και συναισθηματικά με μεγαλύτερη επιτυχία και εργαστείτε δυναμικά σε όλους τους τομείς της ζωής σας για τη χρονιά που έρχεται. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι καθώς μερικούς θα τους χαροποιήσει και κάποιους άλλους θα τους ενοχλήσει. Φροντίστε να περνάτε καλά και όχι να έχετε ενοχές.

ΛΕΩΝ: Προστατέψετε σχέσεις που επιθυμείτε να διατηρηθούν για πάντα και αποφύγετε να έρθετε σε αντίθεση με ανθρώπους που σας έχουν βοηθήσει ή επηρεάζουν  σε σημαντικό βαθμό το μέλλον σας. Δε σας χρειάζονται λεκτικές διαμάχες ή αντιπαραθέσεις για να πετύχετε αυτά που ζητάτε από τους άλλους. Η κοινωνική σας ζωή θα παρουσιάσει ενδιαφέρον και στις επαφές σας θα έχετε εύνοια τις στιγμές που θα την έχετε ανάγκη ενώ δε θα λείψουν οι κατάλληλοι άνθρωποι που εντελώς συμπτωματικά θα βρίσκονται κοντά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πάρτε πρωτοβουλίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις σχέσεις σας, τονίστε την κοινωνικότητά σας και ανανεωθείτε σε επίπεδο εμπειριών και περιπλανήσεων μέσα στο σύνολο. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι αλλά ούτε και παρορμητικοί. Δείτε καλύτερα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, προτιμήστε για παρέα εκείνους που αποζητούν τη συντροφιά σας και γενικά βρείτε το θάρρος να πλησιάσετε κάποιους οι οποίοι έχουν γίνει το απωθημένο σας. Θα έχετε να κάνετε πολλά πράγματα στον εργασιακό σας τομέα, να φανείτε και κυρίως να πετύχετε στόχους.

ΖΥΓΟΣ: Αν δεν προκαλέσετε την τύχη σας δεν πρόκειται να σας συμβεί τίποτα. Οι πιο επικίνδυνοι εχθροί σας αποτελούνται από τα κρυολογήματα της εποχής, την κακή διατροφή και την κατάχρηση του αλκοόλ. Περιορίστε τις περιττές σας συνήθειες γιατί εκτός του ότι θα είναι για καλό σας, δεν είναι και έξυπνο να αφήνετε στην τύχη τη δημόσια εικόνα σας. Πρέπει σε κάθε σας βήμα να γίνετε αισθητή η ομορφιά σας αφού έτσι κι αλλιώς σίγουρα διαθέτετε αυτό το στοιχείο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενισχύστε με τη δημιουργικότητά που σας διακρίνει τους οικονομικούς σας πόρους και την ικανότητά σας της αναδιοργάνωσης. Στις αναποδιές ή ταλαιπωρίες, αποφύγετε αντιθέσεις και σχόλια με τρίτους που παίζουν σημαντικό ρόλο στην εργασία σας ή επηρεάζουν τα συμφέροντά σας. Θα βρίσκεστε σε πλεονεκτική θέση και γι’ αυτό πρέπει να φροντίσετε να μην ξεπεράσετε τα όρια, αλλά να προσπαθείτε να ζείτε με μέτρο, αρμονία και να βαδίζετε στη μέση οδό. Ενισχύστε τη σκέψη και τη διαίσθησή σας που από κοινού σας προφυλάσσουν από κινδύνους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε τους άλλους να αλλάξουν τη μάλλον κακή γνώμη που έχουν για εσάς. Φανείτε γενναιόδωροι, τολμηροί, ουσιαστικοί και ερωτικοί. Διεκδικήστε κάποια από τα χαμένα δικαιώματά σας. Ύστερα από ένα εξαιρετικά μακρύ διάστημα με πολλές επιβαρύνσεις που περάσατε, μπορείτε να πετύχετε την ψυχική και σωματική ευεξία, όπως επίσης και την ενίσχυση των σχέσεών σας, αλλά και την αξιοποίηση δυνατοτήτων που θα σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα στα επαγγελματικά σας και θα προωθήσουν τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν κάποιοι από εσάς παραμένετε ακόμα αδέσμευτοι, δε φταίει κάτι εκτός από το μυαλό σας που επιμένει να είναι κολλημένο σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο. Ήδη μέχρι στιγμής έχετε απορρίψει αρκετές προτάσεις, κάποιες μάλιστα αρκετά ενδιαφέρουσες μόνο και μόνο γιατί περιμένετε να δείτε πράσινο φως από το άτομο που θεωρείτε πως είναι ο πρίγκιπάς σας. Μπορεί να βλέπετε δείγματα που να αναπτερώνουν τις ελπίδες σας, αλλά πρέπει να σκεφτείτε μήπως επειδή θα το θέλατε πολύ είναι αποκυήματα της φαντασίας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανταλλαγή συναισθημάτων και σκέψεων είναι ο πιο βατός δρόμος για να επανέλθει η ζεστασιά στη σχέση σας. Μη ριψοκινδυνεύσετε τη σταθερότητα της μπαίνοντας στο παιχνίδι τις πρόκλησης από ερωτικούς πειρασμούς. Πριν κάνετε κάποιες προτάσεις, ολοκληρώστε τις σκέψεις σας. Οι οριακές αποφάσεις που θα πάρετε θα σας οδηγήσουν στις προσδοκίες σας. Προστατέψτε το σύντροφό σας από τις περίεργες αντιδράσεις σας που λαμβάνει ως απόρριψη. Ξεκαθαρίστε τις θέσεις σας γιατί μόνο έτσι θα μάθετε τι έχετε και τι δεν έχετε μεταξύ σας.


ΙΧΘΥΣ: Προσαρμοστείτε όσο μπορείτε στο περιβάλλον, ακόμα και αν είναι λιγότερο πρακτικό από το δικό σας. Η δυναμική σας παρουσία είναι αφοπλιστική μπροστά στη μετριοπαθή στάση των γύρω σας. Προς το παρόν αφήστε στην άκρη επιπολαιότητες συναισθηματικού περιεχομένου. Πειθαρχήστε σε θέματα που αφορούν τον εργασιακό σας χώρο και τις επιθυμίες των συνεργατών σας. Μην αναθέσετε δουλειές που θεωρείτε σοβαρές και δύσκολες σε αμελείς ανθρώπους. Εάν θέλετε να ανανεωθείτε ψυχικά πρέπει να προσπαθήσετε να αυτοσυγκεντρωθείτε.