Social Icons

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Οι προτεραιότητές σας μετατίθενται στα πρακτικά θέματα και έτσι το καθημερινό σας πρόγραμμα παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις. Εάν θέλετε πραγματικά να αναδιοργανωθείτε, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η σημερινή μέρα θα προωθεί τα επαγγελματικά  σας σχέδια μέσα σε λογικά πλαίσια. Σχέδια, σχέσεις και αντοχές θα δοκιμαστούν αρκετά, αλλά θα συνηγορήσουν στο να περάσετε καλύτερα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ετοιμαστείτε να ξεχάσετε το παρελθόν και να πετάξετε από πάνω σας ότι σας άγχωνε. Αφήστε τεράστιες ποσότητες ενέργειας να αναδυθούν από μέσα σας και διαχειριστείτε τις σωστά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα παρουσιάζεται για τα επενδυτικά σας ζητήματα ιδιαίτερα θετική, αλλά δεν πρέπει να ενεργείτε ακολουθώντας πάντα την πεπατημένη οδό.

 

ΛΕΩΝ: Οι σχέσεις με τους συνεταίρους και συνεργάτες θα είναι αρμονικές και παραγωγικές, γι’ αυτό επιβάλετε να υιοθετήσετε μια διπλωματική συμπεριφορά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξισορροπήστε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές πλευρές της ζωής σας, για να ενισχύσετε την επιθυμία σας να μην εμπλέκεστε σε καταστάσεις που περιορίζουν την ελευθερία σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Ίσως να έρθετε αντιμέτωποι με αναμνήσεις από το παρελθόν που θα σας κάνουν να νιώσετε έτοιμοι να ξαναβάλετε ανθρώπους και αξίες στη ζωή σας που είχατε απορρίψει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας για να μην εκθέσετε την υγεία σας σε κινδύνους. Κάντε οικονομία δυνάμεων για να αποφύγετε την υπερκόπωση και τα νεύρα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η πείρα σας έχει διδάξει να ελίσσεστε σωστά και να είστε ολοκληρωτικά υπεύθυνοι στις κινήσεις σας. Είναι η καλύτερη περίοδος για να προχωρήσετε σε μια εκ βάθρων αναδιοργάνωση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οργανώστε τη δουλειά σας για να σας μείνουν περισσότερες ώρες για ψυχαγωγία και επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν για νέα ξεκινήματα, όμως προσέξτε αφού η προσκόλληση στο εγώ σας φέρνει εγωισμό και καταπίεση στις σχέσεις και του εσύ καταντά σκλαβιά για εσάς.

 

ΙΧΘΥΣ: Όπως φαίνεται τίποτα δεν σας εξυπηρετεί και καλό θα ήταν να επανεξετάσετε τις βάσεις που θέτετε ειδικά στις φιλίες σας, ώστε να υπάρχει ισοτιμία, αμοιβαία αναγνώριση και κατανόηση.