Social Icons

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Αλλάζοντας τη συμπεριφορά σας, έχετε σταματήσει να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με ακραίο τρόπο και βλέπετε τα πράγματα πιο καθαρά, αποφεύγοντας τα κακώς εννοούμενα πάθη.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ερωτική σας ζωή δεν έχει πλέον καμία ανάγκη από κρυφές ή καλυμμένες καταστάσεις, οπότε το μόνο που απομένει είναι να είστε αληθινοί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αθέλητες μεταστροφές της διάθεσής σας θα διαρκέσουν όλη τη μέρα, όπου θα είστε πιο ξεκάθαροι και πιο συγκεκριμένοι, αν και θα δείχνετε μια ψυχική ροπή στην ανταλλαγή λόγων και υποσχέσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στη συνέχεια αρχίζουν να διαγράφονται καινούριου ευχάριστοι δρόμοι που δεν είχατε φανταστεί μέχρι τώρα. Δείξτε προσοχή στον τρόπο που θα ανοιχτείτε για να μην την πατήσετε, ειδικά σε θέματα που θα έχουν σχέση με το «μαζί» ή «χώρια».

ΛΕΩΝ: Οι δεσμευμένοι μην αποφύγετε κάποιες κόντρες που θα παρουσιαστούν από μόνες τους, γιατί στη διάρκειά τους θα εκδηλωθούν οι δικές σας ευαισθησίες αλλά και του συντρόφου σας, που είναι σημαντικές για να υπάρχει σύμπνοια στη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε έντονα τη διάθεση να αντιπαραθέσετε αξίες, συναισθήματα και κανόνες που θα αφορούν την κοινή σας πορεία. Προγραμματίστε όλες τις λεπτομέρειες για να έχετε επιθυμητά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας ασφάλεια, προστασία, ηρεμία και τρυφερότητα, αφήνοντας στην άκρη την αυταρέσκειά σας. Όσο και αν σας τρομάζει ή σας καταπιέζει η περίπλοκη σχέση σας, απελευθερώνει ένα παθιασμένο έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απεγκλωβιστείτε για πάντα και όσο πιο γρήγορα μπορείτε από καταστάσεις του παρελθόντος. Για να μπορέσετε να περιορίσετε τις πιθανότητες αποτυχίας, προγραμματίστε τις κινήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και ανακαλύψτε πρωτοποριακές μεθόδους. Παρακολουθήστε σεμινάρια που θα διαγράψουν νέα πορεία στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ζητήστε περισσότερες λεπτομέρειες σε φλέγοντα ζητήματα πριν βγάλετε συμπεράσματα. Κάντε ένα σωστό προϋπολογισμό για να στρώσετε τα οικονομικά σας που είναι λίγο στριμωγμένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σωστή εκτίμηση των καταστάσεων θα σας βοηθήσει να πετύχετε πιο γρήγορα. Μην περιμένετε μόνο από τους άλλους να είναι ειλικρινείς και αφοσιωμένοι.


ΙΧΘΥΣ: Δε χρειάζεται να επηρεάζεστε από τις απαιτήσεις των καιρών και να αλλάζετε συνέχεια τρόπο ζωής. Καλές οι συμβουλές των άλλων, αλλά πρέπει πρώτα να περνούν από διεργασίες.