Social Icons

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Κυριακή 29/12/13 έως 4/1/14

ΚΡΙΟΣ: Θα εφοδιαστείτε με ιδέες και θα έχετε την απαραίτητη επιχειρηματολογία για να μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα στην εργασία σας ή στις συναλλαγές. Θα έχετε τους απαραίτητους συμμάχους κάθε μορφής ώστε να βοηθηθείτε άμεσα την ώρα που το χρειάζεστε. Στα εμπόδια που θα υπάρχουν φροντίστε να είστε διαλλακτικοί και ευέλικτοι με τους συνεργάτες σας, αλλά και σε κάθε σας σχέση, γιατί διαφωνίες με άτομα που μπορούν να σας επηρεάσουν επαγγελματικά ή συναισθηματικά μπορεί να καθυστερήσει ή να μειώσει τη δημιουργικότητά σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Η ατμόσφαιρα θα είναι κάπως ηλεκτρισμένη και σκόπιμο θα ήταν να μην αφήσετε την υπερένταση σας ανεξέλεγκτη. Τα όνειρα που κάνετε για το μέλλον σας είναι ωραία και σας ανανεώνουν, αλλά για να μη χρειαστεί να προσγειωθείτε ανώμαλα μην υπερβάλετε ούτε στα λόγια, ούτε στα έργα, εκτός αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα κομφούζιο με τους γύρω σας. Αρχίστε να αναδιοργανώνετε τη δουλειά σας, δείτε τις προοπτικές σας μακροπρόθεσμα και μη βιαστείτε να γίνουν όλα όπως θα θέλατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να υπολογίζετε τη γνώμη των συνεργατών σας και προσπαθήστε να μην είστε τόσο εύθικτοι στην κριτική που μπορεί να ασκήσουν οι άλλοι για εσάς. Θα έχετε πολλές ευθύνες και είναι λογικό πως η κούραση μπορεί να σας εκνευρίσει και να σας αποδιοργανώσει, αλλά μπορείτε να αποφύγετε τα προβλήματα με σωστό προγραμματισμό, που θα σας επιτρέψει να βρείτε χρόνο τόσο για την ανάπαυσή σας, όσο και την ψυχαγωγία σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ενώ μια προσεκτική επιλογή μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα μιας σοβαρής σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δεσμευμένοι κάντε κάτι για να ανανεώσετε τη σχέση σας και να την ομορφύνετε. Ακολουθήστε τα γεγονότα όπως σας έρχονται και αυτά θα σας πείσουν να υιοθετήσετε νέους ρυθμούς και τρόπους συμπεριφοράς. Δε χρειάζεται να εξηγείτε και να αναλύετε τα πάντα για το απλούστατο λόγο πως η ζωή είναι απρόβλεπτη και ανεξήγητη και είναι πολύ καλύτερα να την αφήνουμε να λειτουργεί όπως είναι η ίδια. Θα πάρετε απλόχερα αυτά που ζητάτε αλλά και άλλα τόσα που δεν περιμένατε.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να εκτεθείτε με περίεργες συναναστροφές και μη δεχθείτε προσκλήσεις ανθρώπων που δεν γνωρίζετε το παρελθόν και προφανώς θα έχετε διαφορετικές από αυτούς συνήθειες. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικεία σας πρόσωπα και φανερώστε τα βαθύτερα αισθήματά σας. Μια τέτοια πράξη θα είναι ένδειξη ωριμότητας και θάρρους, που θα ωφελήσει και εσάς αφού σταδιακά θα επιτύχετε να ζήσετε πιο αληθινά. Βέβαια, κάτι τέτοιο σημαίνει πως είναι απαραίτητο να ληφθούν και κάποιες αποφάσεις.  Δε χρειάζεται να γίνετε πιεστικοί ή απαιτητικοί με τους γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η βδομάδα θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε με λιγότερη πίεση τα δεδομένα και τις καταστάσεις, να μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά και αν χρειαστεί να επανατοποθετηθείτε απέναντι στη σχέση με το σύντροφό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Παρόλο που απ’ ότι φαίνεται δε θα απαλλαγείτε οριστικά από τα βάσανά σας, θα μπορέσετε να βοηθηθείτε αποτελεσματικά και τα περιθώρια βελτίωσης που θα έχετε θα είναι αρκετά μεγάλα. Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική. Αποφύγετε παρακινδυνευμένες επιλογές που μπορούν να σας βλάψουν ποικιλοτρόπως.

ΖΥΓΟΣ: Σκεφτείτε καλά και ξανά αυτά που θα σας δώσουν ώθηση στην εργασία σας αλλά και μεγαλύτερη ικανοποίηση σε εσάς. Αποκομίστε θετικά ερεθίσματα μέσα από συζητήσεις, διαπιστώσεις ή προτροπές ατόμων που σας συμπαθούν και σας πιστεύουν, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε με αποτελεσματικό τρόπο τα χαρίσματα και τις ικανότητές σας. Συνεργασίες, συνεταιρισμοί, αλλά και πάσης φύσεως συμπράξεις οικονομικού τομέα, με σωστές κινήσεις θα καταλήξουν προς όφελός σας. Θα βοηθηθείτε αρκετά στο να συλλάβετε το πραγματικό νόημα των επαγγελματικών σας αλλά και κάποιων πολύ σημαντικών σχέσεών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρετε σοβαρές και επιτυχημένες αποφάσεις που το αποτέλεσμά τους θα φανεί στο μέλλον. Η ψυχική σας κούραση θα μειωθεί αρκετά, ενώ τα άτομα που θα σας πλαισιώνουν θα τραβούν όλη την αρνητική ενέργεια με τη θετική επιρροή τους. Λιγότερο ευάλωτοι πλέον για καινούριες γνωριμίες, θα θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα με κάθε τρόπο και θα είστε περισσότερο ανοιχτοί στις προσκλήσεις. Σαφώς, θα παραπονιέστε όλο και λιγότερο για την τύχη σας. Χαμογελάστε καθώς είστε πολύ κοντά στο να δείτε πολλές επιθυμίες σας να παίρνουν σάρκα και οστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για εσάς ως επί το πλείστον θα προέχει η σταθερότητα της συναισθηματικής σας ισορροπίας, μια που αυτό που σας κυριαρχεί και συνήθως σας καθοδηγεί είναι το συναίσθημα που καθορίζει τις μεταπτώσεις τις διάθεσής σας για αρκετές πτυχές της καθημερινότητάς σας. Θα υπάρξουν, λοιπόν, περισσότερες ευκαιρίες για να νιώσετε ψυχικά καλυμμένοι και να βρείτε τρυφερή ανταπόκριση στις λεπτές σας ευαισθησίες μέσα από ένα σύντροφο που εσείς θα επιλέξετε. Η ευελιξία σας στα χαριτωμένα φλερτ, θα κερδίσει όλο και περισσότερους θαυμαστές και εκ των πραγμάτων θα ξεκινήσει ένας κύκλος από άτομα που φαίνεται πως θα νιώθουν τις ανάγκες σας και θα συμμερίζονται τις ανησυχίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν αποκλείεται εντελώς απρόσμενα να ξεκινήσετε ερωτικές σχέσεις, αφού θα νιώθετε πως υπάρχει γόνιμο έδαφος για να παραδοθείτε, χωρίς να αντιστέκεστε από το φόβο πως μπορεί να πληγωθείτε για μια ακόμα φορά. Η παιχνιδιάρικη διάθεσή σας για αυτό το μήνα θα συμπλέει με αυτά που θα νιώθετε, ενώ παράλληλα θα αισθάνεστε και πιο έτοιμοι να διεκδικήσετε κάποιον για σύντροφο που να ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σας. Τα γεγονότα θα τρέχουν πριν από εσάς και μπορείτε τώρα να κάνετε τους ελιγμούς σας όσοι έχετε μακροχρόνια σχέση και να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε, ώστε να νιώσετε πιο ελεύθεροι όσο αφορά τις νέες σας δραστηριότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να μην το παρακάνετε με τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, για να μη χρειαστεί να ρισκάρετε τις μεταξύ σας ισορροπίες. Εκφράστε τις επιθυμίες σας με εναλλακτικές επιλογές και εφαρμόστε τις με το μικρότερο τίμημα. Βγάλτε από πάνω σας την τάση που έχετε να δημιουργείτε γύρω σας συνεχώς υποχρεώσεις που δε σας αφήνουν προσωπικό χώρο για να σκεφτείτε και να πάρετε αποφάσεις, μόνο και μόνο για να ξεφεύγετε από τις δύσκολες στιγμές. Ανοίξτε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με το σύντροφό σας και μη το βάλετε στα πόδια. Πρέπει να συζητήσετε διεξοδικά με το έτερον σας ήμισυ αφού εμμέσως πλην σαφώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να προβάλετε συγκεκριμένους λόγους από την πλευρά σας.


ΙΧΘΥΣ: Αναβαθμίστε τη σχέση σας προκαλώντας μια ανοιχτή συζήτηση με το σύντροφό σας που θα περιλαμβάνει πολλές αλήθειες. Αφήστε τους τύπους όταν μιλάτε μαζί και δείτε την ουσία για να προχωρήσει η σχέση σας πιο εύκολα. Μπορείτε να περιορίσετε την υπερένταση και το άγχος με θετικές σκέψεις. Για να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας, τολμήστε να αλλάξετε στρατηγική. Εάν είστε έτοιμοι να πληρώσετε το κόστος μιας απαγορευμένης αγάπης, προχωρήστε. Όταν αυτά που ζητάτε δεν καταλήγουν εκεί που θέλετε, δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο.