Social Icons

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Μην ξεχάσετε να είστε επιλεκτικοί στις επιλογές σας, γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν είναι δυνατόν να πείτε ναι σε κάθε πρόσκληση που θα σας γίνει, όσο και να το θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν και στην πορεία, γι’ αυτό να έχετε το νου σας αφού μπορεί να βρείτε ένα ερωτικό ενδιαφέρον σε μια συνάντηση που μπορεί να έχει επαγγελματικό χαρακτήρα ή ακόμη και σε ένα ταξίδι.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι δεσμευμένοι θα αναζητήσετε τρόπους να εξυγιάνετε και να βάλετε σε μια καλύτερη βάση  τη σχέση σας που έχει κλονιστεί αλλά αξίζει να παραμείνει στη ζωή σας ή να την απομακρύνετε αν στάθηκε κατώτερη της αγάπης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι εσφαλμένες εντυπώσεις που θα έχετε για τις κινήσεις του συντρόφου σας θα φέρουν αρκετές παρεξηγήσεις και κόντρες που θα δημιουργήσουν το υπόβαθρο για συγκρούσεις και διαφορές.

ΛΕΩΝ: Το άγχος δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος στη σχέση σας και παίρνετε λάθος αποφάσεις. Κάντε λίγο υπομονή και ηρεμήστε για να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη χάσετε την ψυχραιμία σας για κανένα λόγο και αποφύγετε διενέξεις για ψιλοπράγματα. Αρκετές φορές υπερβάλετε στην κριτική που ασκείτε και πληγώνετε τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη ούτε μία ευκαιρία για διασκέδαση να σας ξεφύγει. Εάν έγιναν παρεξηγήσεις με τους φίλους σας μη τα βάζετε μόνο με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε τρόπους να κάνετε πραγματικότητα ακόμα και τα πιο τρελά σας όνειρα. Για ότι έχετε σκοπό να ακολουθήσετε στη ζωή σας αποκτήστε περισσότερη σιγουριά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα καλύτερα ατού σας για σήμερα είναι η άμεση προσαρμογή και η διπλωματία. Μια καινούρια προσφορά που θα σας γίνει, θα σας κάνει να δείτε τις δυνατότητες που έχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν υπάρχει λόγος να ποντάρετε πολλά σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν. Βάλτε μέτρο στα συναισθήματά σας γιατί δεν είναι τόσο δύσκολο να τα κουμαντάρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε μεγαλύτερη σημασία στην πραγματοποίηση των δικών σας επιθυμιών. Ενημερώστε τους άλλους, όταν δεν μπορείτε να τηρήσετε υπεύθυνα μια υπόσχεσή σας.


ΙΧΘΥΣ: Ασχοληθείτε με κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν όσο πιο άμεσα γίνεται. Για να σας εκτιμήσουν οι άλλοι μην υποτιμάτε τις ικανότητές σας.