Social Icons

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να είστε αρκετά ανεξάρτητοι, αλλά οι καταστάσεις είναι έτσι που είστε δεμένοι με πολλούς. Εγκαινιάζεται μια άλλη εποχή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα το καταλάβετε πιο έντονα.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα αρχίσετε να εστιάζετε το ενδιαφέρον σας στην παρούσα σχέση σας και το μέλλον της και θα αρχίσουν να βγαίνουν, αν δεν έχει ήδη γίνει, οι ανάγκες και οι ελλείψεις που υπάρχουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπάρχει ένας βαθμός επικινδυνότητας αλλά άμα το δείτε από τη θετική του πλευρά θα λάβετε σημαντικά μηνύματα που θα μπορέσετε να τα αξιοποιήσετε στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το σίγουρο είναι πως έχετε ακόμα να κάνετε αρκετή δουλειά στη σχέση σας, αλλά και οι αδέσμευτοι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα μηνύματα που στέλνετε στους άλλους.

ΛΕΩΝ: Εάν είστε αποφασισμένοι να βρείτε τον ιδανικό σύντροφο, θα πρέπει να αποφύγετε τις ακραίες καταστάσεις και , να μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρειάζεται να ικανοποιήσετε την εσωτερική σας ανάγκη για χαρά και αρμονία στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να καταλάβετε τι θέλετε γιατί υπάρχει έλλειψη ουσιαστικής επικοινωνίας. Κάποια πράγματα συμβαίνουν και στις καλύτερες σχέσεις και πρέπει να αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν δεν αισθάνεστε έτοιμοι να σταθείτε στα πόδια σας μην κάνετε παρακινδυνευμένες εμφανίσεις. Ορισμένα από τα οικογενειακά σας θέματα, απαιτούν λεπτούς χειρισμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν έχει νόημα να συγκρούεστε ασταμάτητα για παρελθούσες καταστάσεις. Με τη γοητεία σας θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τους πάντες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι καλύτερα να δεχθείτε πως σας είναι αδύνατον να ζήσετε με απόλυτη ηρεμία. Μην επιτρέπετε στους άλλους να σας κάνουν να φέρεστε ή να αντιδράτε περίεργα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανάγκη σας να βρείτε σημεία επικοινωνίας με τους γύρω σας, σας δίνει πολύτιμες διεξόδους. Οι προσωπικές σας σχέσεις και οι συνεργασίες σας βελτιώνονται αισθητά.


ΙΧΘΥΣ: Οι αντοχές σας αυξάνονται ώστε να ανταποκριθείτε με δυναμισμό στις διεκδικήσεις σας. Έχετε τη δύναμη να ενεργήσετε αποφασιστικά και άμεσα, οπότε χρησιμοποιήστε τα όπλα σας.