Social Icons

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2014 - ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικα
Τα επαγγελματικά και επιχειρηματικά μέτωπα που έχετε ανοίξει από την προηγούμενη χρονιά, το 2014, απαιτεί να τα φέρετε σε πέρας και να τα ολοκληρώσετε αυξάνοντας τις φιλοδοξίες σας. Πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, αφού θα πρέπει να εργάζεστε περισσότερες ώρες και λιγότερες να ψυχαγωγήστε. Ο Δίας θα είναι υπέρ σας, οπότε και πρόοδο θα έχετε και αύξηση στα έσοδά σας. Αποδεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις και αναπτύξτε τον κύκλο σας κατακτώντας τους γύρω σας. Σημαντικές αποφάσεις πάρτε από τον Απρίλιο και μετά που θα σας ευνοεί περισσότερο το πλανητικό σκηνικό της νέας χρονιάς. Σε προσωπικό επίπεδο, ενδέχεται να αυξήσετε την οικογένειά σας με νέα μέλη ή να πάρετε δεσμευτικές αποφάσεις οι αδέσμευτοι.



Εργασία - Καριέρα
Κάντε κάποιες τροποποιήσεις που είχατε κατά νου, αλλά δε βρίσκατε συμμάχους να σας ακολουθήσουν. Το 2014, φέρνει κοντά σας συνεργάτες πρόθυμους να εκτελέσουν ότι θεωρείτε υψίστης σημασίας. Θυμηθείτε ότι όλα θέλουν μέτρο και καθώς η τύχη θα είναι με το μέρος σας μην την προκαλέσετε με περαιτέρω ανάληψη κινδύνων Από τον Απρίλιο και μετά δείξτε τις αντοχές σας στο να αντιμετωπίζετε εμπόδια, αλλά μην αναλάβετε ευθύνες άλλων. Ελέγξτε σχολαστικά σχέδια και στρατηγικές πριν δώσετε πράσινο σήμα. 

Οικονομικά
Το 2014 θα είναι μία άκρως ευνοϊκή χρονιά για τα οικονομικά σας. Τα έσοδά σας θα αυξηθούν ακόμα και από εκεί που δεν περιμένετε. Κάντε σωστές κινήσεις, μη σπαταλήσετε άδικα τους πόρους σας επειδή θα υπάρχει ρευστότητα, για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε την μακροπρόθεσμη οικονομική σας ασφάλεια. Ξεκαθαρίστε πληρωμές, τακτοποιήστε εκκρεμότητες τώρα που θα σας δοθεί η ευκαιρία και μετά κάντε ορισμένες αγορές από αυτές που θέλετε.
Σχέσεις
Θα υπάρχει ρομαντισμός στον αέρα, αλλά ίσως οι αδέσμευτοι να μην έχετε την τύχη που θα έχετε στους υπόλοιπους τομείς της ζωή σας. Ναι μεν θα υπάρξουν προτάσεις και συναντήσεις με άτομα που θα σας ενθουσιάσουν, αλλά στην πορεία θα αντιληφθείτε ότι δεν κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος. Οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να απολαύσετε τη σχέση σας, αρκεί να θυμάστε να δείχνετε κατανόηση και να επικοινωνείτε.

Συμβουλή
Μάθετε να υπερνικάτε εμπόδια με τη λογική και παραμείνετε ταπεινοί στην επιτυχία. Διευρύνετε τις γνώσεις σας και διώξτε την πλήξη που νιώθετε μερικές φορές.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
-         16 Ιανουαρίου: Μην γυρίσετε σε καταστάσεις που σας πόνεσαν. Βάλτε πλώρη για μπροστά.
-         31 Ιανουαρίου: Μειώνονται οι εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο, αφήνοντας σας ελεύθερο πεδίο να κινηθείτε.
-         6 Μαρτίου: Ασχοληθείτε περισσότερο με τη δική σας ζωή και όχι με των άλλων.
-         15 Απριλίου: Μην απαντήσετε σε προκλήσεις που θα δεχθείτε από άτομα του οικογενειακού σας χώρου.
-         29 Απριλίου: Βρείτε τι είναι αυτό που σας γεμίζει περισσότερο και καταπιαστείτε με αυτό.
-         14 Μαΐου: Χρειάζεται να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητες που έχετε βάλει στη ζωή σας.
-         25 Αυγούστου: Αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους.
-         23 Σεπτεμβρίου: Τολμήστε να αποτινάξετε από πάνω σας, βάρη, φοβίες και ανασφάλειες.
-         8 Οκτωβρίου: Αλλαγές διαφαίνονται στον εργασιακό χώρο που πρέπει να αποδεχθείτε.
-         24 Οκτωβρίου: Η σημερινή μέρα φέρνει εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή.
-         12 Νοεμβρίου: Τα κρυμμένα μυστικά σας προκαλούν εκνευρισμό και επικίνδυνα ξεσπάσματα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΜΗΝΙΑΙΟ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Αν υπάρχουν πράγματα που σας κινούν το ενδιαφέρον, ασχοληθείτε με αυτά καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Ίσως μέσα από αυτά ανακαλύψετε επαγγελματικές ευκαιρίες και με λίγη επιμονή παραπάνω να φτιάξετε τέλειες προϋποθέσεις για το μέλλον σας. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 16/1, δε θέλει βιασύνες και εμπλοκή σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα αφορούν τρίτους.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Η έντονη απασχόλησή σας με τα επαγγελματικά θέματα, σας έκανε να ξεχάσετε να δώσετε την πρέπουσα σημασία στον οικογενειακό σας χώρο και τώρα έχετε να αντιμετωπίσετε παράπονα και εσωτερικά θέματα. Μην αφήσετε την ευαισθησία να σας κυριεύσει, γιατί θα πέσουν όλα πάνω στο κεφάλι σας.

ΜΑΡΤΙΟΣ
Με το Δία να ξεκινάει την ορθή πορεία του στο ζώδιό σας από τις 6, οι μέρες σας αρχίζουν μία προς μία να φωτίζουν όλο και περισσότερο. Ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και τον οικογενειακό σας χώρο, δίνοντας περισσότερο βάρος σε παιδιά και γονείς. Κρατήστε την αισιοδοξία σας και επικεντρωθείτε σε αυτά που πρέπει να κάνετε.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Προσανατολιστείτε στο μέλλον και φτιάξτε την εικόνα με ότι συμβαίνει σήμερα. Με δύο εκλείψεις να πραγματοποιούνται μέσα στο μήνα, μην ξεχάσετε να ασχοληθείτε με τις παρούσες καταστάσεις που βιώνετε. Δείτε κατάματα την πραγματικότητα και βρείτε λύσεις για να ξεμπλοκάρετε και να προχωρήσετε ανενόχλητοι. Κάποιες στιγμές θα σας πιάσουν συναισθηματισμοί αλλά μην τους φοβηθείτε, για καλό σας θα είναι.

ΜΑΙΟΣ
Θα αρχίσετε να απομακρύνεστε από άτομα που καταναλώνουν αρκετό από το χρόνο σας σπαταλώντας τον ανούσια και θα επικεντρωθείτε στους στόχους σας για να ανακτήσετε το χαμένο χρόνο. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και βρείτε τρόπους που θα απλουστεύσουν την καθημερινότητά σας. Στις 29 του μήνα ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας, βοηθώντας να καλυτερέψετε την επικοινωνία σας τόσο στον οικογενειακό χώρο, όσο και στον επαγγελματικό.

ΙΟΥΝΙΟΣ
Με τον Ερμή να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας από τις 7, θα πέσει λίγο η ψυχολογία σας και δε θα νιώθετε τόσο σίγουροι για τον εαυτό σας. Θέματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια, προκαλώντας αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία σας. Όμως, όσο περνούν οι μέρες θα φύγει το μαύρο σύννεφο που σας έχει επισκιάσει και όλα θα καλυτερέψουν.

ΙΟΥΛΙΟΣ
Από τα μισά του μήνα και μετά θα αυξηθεί η αυτοεκτίμησή σας, θα νιώσετε πιο σίγουροι και πιο ασφαλείς για τα επόμενά βήματά σας και θα προσεγγίσετε περισσότερο τους συνεργάτες σας. Μοιραστείτε με οικεία και αγαπημένα πρόσωπα τις σκέψεις σας και δείξτε τους την αγάπη σας. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε, καθώς εδώ και καιρό έχετε ξεχάσει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Τώρα που τα οικονομικά σας έχουν καλή πορεία και έχουν σταθεροποιηθεί τα έσοδά σας, να είστε προσεκτικοί σε περιττές σπατάλες και ανούσια έξοδα. Ειδικά από τις 15 του μήνα που το πλανητικό σκηνικό θα σας ωθήσει να δαπανήσετε περισσότερο απ’ όσα πρέπει. Κρατήστε κλειστό το πορτοφόλι σας για να προλάβετε καταστάσεις που δε διορθώνονται και το μυαλό σας ενεργό.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Αφήστε για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά σας θέματα και ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σας. Έχουν ανάγκη την παρουσία σας και χρειάζεστε και εσείς δίπλα σας άτομα που σας αγαπούν χωρίς ανταλλάγματα. Δοκιμάστε διαφορετικά πράγματα, που θα σας κάνουν να νιώσετε ανάλαφρα και θα επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σας. Το τελευταίο δεκαήμερο ασχοληθείτε με την υγεία σας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Διατηρήστε το ηθικό σας ακμαίο και μην αφήσετε κανέναν να παίξει με τα νεύρα και την υπομονή σας. Σε όσους προσπαθήσουν να σας προκαλέσουν, δείξτε αδιαφορία και μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας. Η προσοχή σας δεν πρέπει να διασπαστεί γιατί έχετε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά σας. Η έκλειψη Ηλίου στις 23 στο Σκορπιό, θα δοκιμάσει τις αντοχές σας για ακόμη μία φορά.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Υπάρχουν τόσα πολλά που έχετε ακόμα να κάνετε και δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε ώστε να μην  ξεχάσετε κάτι. Μη φοβηθείτε να ζητήσετε βοήθεια αν νιώσετε ότι τη χρειάζεστε, καθώς περισσότερα χέρια σημαίνουν ότι θα τελειώσετε ακόμα πιο γρήγορα. Κρατώντας το μυαλό σας απασχολημένο με τρέχοντα ζητήματα, μειώνετε το άγχος και τις ανησυχίες που έχετε.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Φτάσαμε αισίως στον τελευταίο μήνα του χρόνου και ήρθε η στιγμή που πρέπει να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα άτομα που βρίσκονται πάντα κοντά σας και σας στηρίζουν, να δεσμευθείτε απέναντί τους και να μάθετε πως υπάρχουν και άλλες πτυχές στη ζωή σας εκτός από εργασία και χρήμα. Οτιδήποτε γίνει τώρα είναι μία ένδειξη πως το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας.

Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 6932232132