Social Icons

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2014 - ΖΥΓΟΣ

Γενικα
Αμέτρητες εκπλήξεις σας φέρνει το 2014, σε όλους τους τομείς της ζωής σας και οι περισσότερες ευχάριστες. Η λέξη κλειδί που θα χαρακτηρίζει τους περισσότερους από εσάς τη νέα χρονιά είναι «αφθονία». Ξεκινήστε από τον πρώτο μήνα να ασχολείστε με πρακτικά θέματα και επί της ουσίας, ώστε να έχετε στη συνέχεια αρκετό χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση. Νέες ιδέες και προτάσεις θα δεχθείτε αρκετές, αλλά θα πρέπει να σκέφτεστε προνοητικά και να μη βιαστείτε να τις αποδεχθείτε όλες αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Με επιμονή και υπομονή θα έχετε οικονομικά οφέλη, ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις, νέους συνεργάτες, αύξηση κοινωνικού κύκλου, αλλά και αλλαγή σκηνικού σε συναισθηματικό επίπεδο. Σε ότι αφορά το συναίσθημα, αφήστε την καρδιά σας να ταξιδέψει σε πελάγη που εσείς θα διαλέξετε.


Εργασία - Καριέρα
Θα πρέπει να είστε δραστήριοι και κοινωνικοί, καθώς οι σχέσεις σας χρειάζονται αέρα ανανέωσης. Ασχοληθείτε με τα εργασιακά σας θέματα, αλλά μην επενδύσετε σε αυτά περισσότερα χρήματα απ’ ότι έχετε υπολογίσει. Η δυναμικότητά σας θα σας συνοδεύει παντού, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αναλάβετε Αρπάξτε ευκαιρίες επέκτασης των σχεδίων σας όταν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Περιορίστε το άγχος σας για το αύριο, πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις.

Οικονομικά
Για να μη σας προβληματίσουν τα οικονομικά σας τη νέα χρονιά, φροντίστε να είστε σφιχτοί σε ότι είναι ανούσιο και περιττό και ασχοληθείτε μόνο με την αγορά εκείνων που σας είναι απαραίτητα. Αν υπερβείτε κατά πολύ τον προϋπολογισμό σας, θα σας είναι δύσκολο να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας. Εξασφαλίστε τα έσοδά σας πριν φτάσει η χρονιά στο τέλος της, για να σας βρει η συνέχεια με ένα αξιοπρεπές υπόλοιπο στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Σχέσεις
Οι κοινωνικές σας συναναστροφές θα είναι αρκετά καλές, γι’ αυτό μπορείτε αυτή την περίοδο να κάνετε χρήσιμες γνωριμίες. Για να έχετε επιτυχία και να τραβάτε τα βλέμματα επάνω σας, περιορίστε την έπαρση που σας διακρίνει και μην απαιτείται την προσοχή των άλλων. Αρχίστε να ξεκαθαρίζετε μέσα σας πολλά πράγματα που αφορούν τις σχέσεις σας και ζητήστε το ίδιο και από τους άλλους. Το πρώτο πράγμα που απαιτείτε τις σχέσεις σας είναι η αμεσότητα.

Συμβουλή
Μην είστε παρορμητικοί και επαναλαμβάνετε λάθη που δε σας οδήγησαν πουθενά. Να είστε σε εγρήγορση και βάλτε για στόχο εσωτερική σας ηρεμία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
-         16 Ιανουαρίου: Περιορίστε την επιθετικότητα σας απέναντι σε άτομα που σας στηρίζουν.
-         31 Ιανουαρίου: Μειώνονται αισθητά εμπόδια και δυσκολίες, αφήνοντάς σας να εκφραστείτε ελεύθεροι.
-         19 Φεβρουαρίου: Θα σας ανοίξουν καινούριοι δρόμοι και θα ζήσετε σημαντικά γεγονότα.
-         1 Μαρτίου: Οι προβληματισμοί σας έντονοι και η ψυχολογία σας ταράζετε.
-         15 Απριλίου: Αναθεωρήστε απόψεις και πλησιάστε περισσότερο συνεργάτες και άτομα κύρους.
-         29 Απριλίου: Οι εξελίξεις στον οικονομικό τομέα θα τρέχουν, αλλά θα ωφεληθείτε αν κινηθείτε σωστά.
-         12 Ιουλίου: Ξεκολλήστε από τα ίδια και τα ίδια και αρχίστε να ζείτε στην πραγματικότητα.
-         8 Οκτωβρίου: Μάθετε να κινείστε αναλόγως των καταστάσεων και όχι εκτός τόπου και χρόνου.
-         24 Οκτωβρίου: καινούριες πηγές εσόδων έρχονται στο προσκήνιο. Εκμεταλλευτείτε τις.
-         21 Δεκεμβρίου: Θα τραβήξετε το ενδιαφέρον προσώπων που δε σας είναι αδιάφοροι.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΜΗΝΙΑΙΟ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Παράτολμες ή επιπόλαιες ενέργειες στον επαγγελματικό τομέα οδηγούν σε αλλαγές και αναθεωρήσεις, όμως, όλα θέλουν μέτρο για να υπάρχουν οικονομικά οφέλη. Ξεκαθαρίστε συνεργασίες και αναζητήστε τρόπους για να αποκτήσετε καινούριες. Θα μπορέσετε να παίξετε με ανοιχτά χαρτιά στα οικονομικά σας πλάνα. Τα περιουσιακά σας είναι ένα ζήτημα που πρέπει να μελετήσετε και να διευθετήσετε.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Αξιοποιήστε πληροφορίες που θα πάρετε για να έχετε μεγαλύτερο κέρδος, αλλά να είστε προσεκτικοί αν κινηθείτε παρασκηνιακά. Μη ρισκάρετε για κανένα λόγο να χαλάσετε το καλό σας όνομα για κάτι προσωρινό. Δουλέψτε εντατικά για να επιβληθείτε στον εργασιακό σας χώρο και να καταπλήξετε τους συνεργάτες σας. Πολύ σύντομα θα γίνετε στους άλλους απαραίτητοι, όμως, μην το πάρετε επάνω σας και αρχίσετε να καυχιέστε, γιατί η έπαρση δεν εκτιμάται από κανέναν.

ΜΑΡΤΙΟΣ
Με τον Άρης σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας από την πρώτη μέρα του μήνα, οι καθυστερήσεις σε αυτά που περιμένατε θα σας εκνευρίσουν γι’ αυτό μην περιμένετε να κινηθείτε την τελευταία στιγμή. Δείξτε προθυμία στο να διεκπεραιώσετε ότι έχετε αναλάβει και ξεκινήστε αφού πρώτα προετοιμαστείτε καλά. Σε οικονομικό επίπεδο περιοριστείτε σε αυτά που έχετε και μην ανοιχτείτε σε πράγματα που δε γνωρίζετε καλά, γιατί το εύκολο κέρδος κρύβει και πολλές παγίδες.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Η έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 15, θα υπάρξουν αναστατώσεις πολλών ειδών γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή και βάλτε τάξη στα θέματά σας, ώστε να αποφύγετε μπερδέματα. Μελετήστε καινούριες προτάσεις και ιδέες, ακόμα και συνεργασίες και γενικώς κάντε ότι χρειάζεται για να είστε πιο ασφαλείς και παραγωγικοί. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι ιδέες φίλων γι’ αυτό ακούστε τις.

ΜΑΙΟΣ
Λίγες είναι οι φορές που θα δυσκολευτείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας, οπότε μη το βάλετε κάτω με την πρώτη δυσκολία. Σκεφτείτε θετικά και αισιόδοξα και επινοήστε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα οικονομικά σας σχέδια ώστε να πείσετε και τους πιο δύσπιστους.με τον Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας από τις 20, αναπτύξτε μια περισσότερο ποιοτική δράση και εκσυγχρονιστείτε στον τρόπο της εργασίας σας.

ΙΟΥΝΙΟΣ
Έξοδα θα υπάρχουν προς όλες τις κατευθύνσεις, παρόλο που δε φταίτε εσείς για αυτά αλλά οι συγκυρίες. Οι προσπάθειες που θα καταβάλατε στα οικονομικά σας θα είναι πραγματικά μεγάλες. Η διάθεσή σας σε γενικές γραμμές θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα και η υγεία σας θα είναι καλή, αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να σας θέσει σε κίνδυνο. Η φυσική σας κατάσταση θα πρέπει να είναι το πρώτο που θα ασχοληθείτε και να μην παραλείπετε.

ΙΟΥΛΙΟΣ
Η κούραση σας λόγω αυξημένων υποχρεώσεων θα είναι μεγάλη, οπότε πρέπει να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας κάθε φορά που σας δίνεται η δυνατότητα για ξεκούραση και χαλάρωση. Η τύχη θα σας υποδείξει τρόπους και μεθόδους για να ενισχύσετε τα οικονομικά σας, να κλείσετε εκκρεμότητες και να τακτοποιήσετε οικογενειακά θέματα.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Αξιοποιήστε προς όφελός σας απόψεις στενών συνεργατών που μοιράζεστε κοινά συμφέροντα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας όταν αντιληφθείτε πως από κάποια άτομα δε βρίσκετε τη συμπαράσταση που θεωρούσατε ότι έπρεπε να σας παρέχουν. Αφήστε τα παράπονα κατά μέρος και δραστηριοποιηθείτε. Ίσως περάσει λίγος καιρός ακόμα για να έχετε και πάλι αρκετές θετικές συγκυρίες μαζί.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Ο Ερμής στο ζώδιό σας από τις 2, αφήνει την αισιοδοξία να σας συντροφεύσει ιδιαίτερα στις σχέσεις και τον εργασιακό σας χώρο. Χρειάζεται ώριμη σκέψη και περιορισμός της βιασύνης και του εγωισμού. Στις 24 που πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, θα έχετε αρκετές πιέσεις αλλά και αρκετές απολαβές. Πρέπει να δείξτε μεγαλύτερη προθυμία στις συνεργασίες σας με τους άλλους και να υπηρετήσετε κανόνες, έστω και αν δε βολεύουν.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Δείξτε συνέπεια σε αυτά που λέτε και επεξεργαστείτε καινούρια δεδομένα. Σταθεροποιήστε  κάποια πράγματα στη ζωή σας που θα σας προσφέρουν ασφάλεια. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας από τις 25, θα μπορέσετε να είστε σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό πιο δημιουργικοί στον εργασιακό σας τομέα, στα οικονομικά σας σχέδια, αλλά και να εξομαλύνετε διαφορές στις σχέσεις σας, παρότι ο Οκτώβριος είναι μήνας με δύο εκλείψεις.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα γι’ αυτό δείξτε κατανόηση και μην εγκαταλείπετε το διάλογο, καθώς οικογενειακά πρόσωπα θα είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος. Αντιπαρέλθετε τις δυσκολίες στον εργασιακό χώρο με ρεαλισμό, διπλωματία και παρατηρητικότητα για να βγείτε κερδισμένοι από τον αγώνα σας. Σταθεροποιήστε σχέσεις και κρατήστε τις λεπτές ισορροπίες.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Προωθήστε σχέδια, ρυθμίστε οικονομικά θέματα και επωφεληθείτε τις καταστάσεις για να διευθετήσετε διαφορές. Ακόμα και αν κουραστείτε ή αγανακτήσετε σίγουρα στον απολογισμό δε θα ανήκετε στους χαμένους. Δεν είναι κακό να δείξετε λίγη κατανόηση και υποχωρητικότητα. Φροντίστε να έχετε μάτια και στην πλάτη μια που θα υπάρχει έντονο παρασκήνιο σε εργασία, οικονομικά και σχέσεις.

Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 6932232132