Social Icons

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2014 - ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικα
Η νέα χρονιά ξεκινάει ωθώντας σας να κάνετε προσπάθειες να ισορροπήσετε τις προσωπικές υποχρεώσεις με τις επαγγελματικές σας ευθύνες. Επιβάλλετε να μοιράσετε ισόποσα το χρόνο σας για να μη βγείτε χαμένοι, παρόλο που η ζυγαριά θα γέρνει προς τα επαγγελματικά σας. Έχετε σκοπό φέτος να εργαστείτε σκληρά, αλλά ταυτόχρονα ορισμένες φορές θα σας βγαίνει και η απαισιοδοξία όταν δε θα έχετε την αναμενόμενη ανταμοιβή και αναγνώριση. Η υπομονή θα είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας, καθώς το φαινόμενο θα είναι περαστικό.
Σε οικονομικό επίπεδο η τύχη θα είναι με το μέρος σας το πρώτο εξάμηνο, οπότε φροντίστε σε αυτό το διάστημα να ολοκληρώσετε εργασίες που σχετίζονται με κέρδος κρατώντας αποθέματα για μελλοντική χρήση.


Εργασια - Καριέρα
Ο Δίας θα είναι με το μέρος σας τους πρώτους μήνες του 2014, δίνοντάς σας καλές προοπτικές σε επιχειρησιακά θέματα. Αν σκέφτεστε να αλλάξετε γραμμή πλεύσης κάντε το μέχρι τον Ιούνιο που θα είναι πολύ πιο εύκολο να προσαρμοστείτε σε νέο περιβάλλον. Ταξίδια που ίσως χρειαστεί να κάνετε θα είναι παραγωγικά, αλλά όχι όσο εσείς θα θέλατε. Παρόλα αυτά, μην ακυρώσετε κάποιο από αυτά επειδή πιστεύετε ότι δεν προχωράτε, καθώς θα ωφεληθείτε μακροπρόθεσμα. Σκεφτείτε να έχετε δίπλα σας άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν ώστε να αποφύγετε την ανάληψη κινδύνων.

Οικονομικά
Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους ο οικονομικός σας τομέας θα είναι ικανοποιητικός και με τον κατάλληλο προγραμματισμό και τη σωστή κατανομή χρημάτων θα καλύψετε καταστάσεις που εκκρεμούσαν. Αποφύγετε μεγάλες αγορές όπως ένα ακριβό αυτοκίνητο ή ένα σπίτι και ταυτόχρονα να είστε προσεκτικοί σε εκείνους που θέλουν να επωφεληθούν από εσάς. Εκτός από τους δικούς σας πόρους θα δεχθείτε και βοήθεια από άτομα της οικογένειάς σας.

Σχέσεις
Με τον Ουρανό να παραμένει στον τομέα των σχέσεων όλο το χρόνο, τα πάντα θα είναι πιθανά, ακόμα και το πιο απροσδόκητο ειδικά με τα άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά σας. Ίσως σε κάποια σημεία μπερδευτείτε, αλλά έχετε αρκετά πρακτικό πνεύμα για να ξεχωρίσετε το φανταστικό από το ιδεατό. Αρκετές από τις ιδιοτροπίες σας θα κάνουν την εμφάνισή τους το 2014, αλλά ότι και να γίνει σίγουρα θα χρειαστείτε περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

Συμβουλή
Εξοικονομήστε χρήματα για να είστε καλυμμένοι όταν θα χρειαστεί. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και ελέγξτε την τάση σας να βρίσκετε
σφάλματα στους άλλους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
-         1 Ιανουαρίου: Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις, ιδιαίτερα αυτές που ξέρετε εκ των προτέρων ότι δε θα τηρήσετε.
-         31 Ιανουαρίου: Βελτιώστε την προσωπική σας ζωή, αφήνοντας πίσω ότι σας πλήγωσε. Αφήστε το παρελθόν να ζει στο παρελθόν.
-         1 Φεβρουαρίου: Μην πιστεύετε ότι σας πουν σήμερα, γιατί ότι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός.
-         10 Απριλίου: Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και κάντε ότι σας ευχαριστεί και σας χαλαρώνει.
-         15 Απριλίου: Η μη απόδοση χρημάτων που περιμένετε θα σας προκαλέσει εκνευρισμό.
-         29 Απριλίου: Προχωρήστε σε νέα ξεκινήματα που έχετε μελετήσει διεξοδικά.
-         25 Αυγούστου: Συμβουλευτείτε άτομα εμπιστοσύνης για να προχωρήσετε σε καινούρια σχέδια.
-         9 Σεπτεμβρίου: Μην εμπλακείτε σε καταστάσεις που θα χαλάσουν τη διάθεσή σας και θα ρίξουν την ψυχολογία σας.
-         8 Οκτωβρίου: Μία ανατροπή σε προκαθορισμένα σχέδιά σας, θα σας αγχώσει και θα σας μπερδέψει προσωρινά.
-         24 Οκτωβρίου: Δε θα σας λείψει ούτε η φαντασία, ούτε η έμπνευση παρά την έκλειψη που δημιουργείται.
-         16 Νοεμβρίου: Δείτε την πραγματικότητα και μη συνεχίζετε να εμμένετε σε ουτοπίες.
-         23 Δεκεμβρίου: Πολλά θα αλλάξουν και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να το αποδεχθείτε.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΜΗΝΙΑΙΟ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Η χρονιά που πέρασε σας κούρασε με ψυχοφθόρες καταστάσεις τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Οπότε η χρονιά ξεκινάει με εσάς να θέλετε να απομακρυνθείτε από πνιγηρές καταστάσεις που κατανάλωσαν αρκετό από το χρόνο σας και να προτιμάτε να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Δημιουργικές διέξοδοι θα βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει σας υποχρεώνουν να τις φέρετε σε πέρας και να μην αφήσετε εκκρεμότητες για αργότερα. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα μελλοντικά σας σχέδια και μην παραιτείστε με την πρώτη δυσκολία. Η ενέργειά σας θα είναι διάχυτοι στο χώρο, ωθώντας και συνεργάτες να σας ακολουθήσουν, αλλά προς το τέλος του μήνα θα νιώσετε μία κούραση που θα σας καθίσει.

ΜΑΡΤΙΟΣ
Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 16, θα έχετε πισωγυρίσματα σε εργασίες, σχέδια και στόχους. Επικεντρωθείτε σε ότι έχετε να κάνετε και συνεχίστε ακόμα και αν χρειαστεί να γυρίσετε μερικά βήματα πίσω. Εκμεταλλευτείτε το οργανωτικό πνεύμα σας και ψάξτε για νέες ιδέες που θα βοηθήσουν στην επέκτασή σας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Η έκλειψη Σελήνης στις 15 στο Ζυγό, θα σα ωθήσει να περάσετε λίγο χρόνο με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και να κάνετε κάποιες δεσμεύσεις που ήδη έχετε καθυστερήσει. Με την έκλειψη Ηλίου στις 29 στον Ταύρο, διαχειριστείτε σωστά τις συνεργασίες σας και δείξτε ισοτιμία όπου αυτή επιβάλλεται. Μην τους βάζετε όλους στην ίδια μοίρα, γιατί δε θέλετε να το πράξουν ούτε οι άλλοι σε εσάς.



ΜΑΙΟΣ
Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, προσθέτοντας σε αυτόν νέα πρόσωπα διαχωρίζοντας ποια θα κρατήσετε για φίλους και ποια θα χρησιμοποιήσετε θετικά στα επαγγελματικά σας σχέδια. Το δεύτερο μισό του μήνα θα σας χαρίσει καινούριες εμπειρίες που μέσα από αυτές θα συλλέξετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Προχωρήστε στα επόμενα σας βήματα με άνεση και αισιοδοξία.

 ΙΟΥΝΙΟΣ
Η αίσθηση ότι δεν προχωράτε μπροστά με τον τρόπο θέλετε για άλλη μια φορά θα σας κάνει να είστε έτοιμοι να ξεσπάσετε. Πριν εκραγείτε σκεφτείτε πως είναι κάτι παροδικό και καμιά φορά και τα εμπόδια βγαίνουν σε καλό. Εκμεταλλευτείτε τις παύσεις για να ανασυντάξετε τις σκέψεις σας και να οργανωθείτε ακόμα καλύτερα.

 ΙΟΥΛΙΟΣ
Αρχίζετε να βλέπετε το μέλλον πιο καθαρά και με ευρύτερες προοπτικές. Η σωστή τοποθέτηση των γεγονότων, θα σας βοηθήσει να συγκεκριμενοποιήσετε τους στόχους σας και να αποδώσετε καλύτερα. Η διάθεσή σας θα αλλάξει αισθητά και αυτό θα φανεί και στους γύρω σας, καθώς θα αρχίσετε να δείχνετε περισσότερη εμπιστοσύνη σε όσους σας στήριξαν.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Ο Ερμής στο ζώδιό σας από τις 15, σας προτρέπει να αναπτύξετε τον επικοινωνιακό σας τομέα και να μην απομακρύνεστε από τον πραγματικό κόσμο. Θα έρθει η στιγμή να το κάνετε και αυτό, αλλά τώρα προηγείται η εξέλιξη την καριέρα σας και αυτή απαιτεί γνωριμίες. Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 25, δώστε χρόνο στον εαυτό σας για ανανέωση και ξεσκαρτάρετε ιδέες.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Μιλάτε πάντα με γνώμονα τη λογική και πολλές φορές δε σας νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι. Δεν είναι κακό να μάθετε να ακούτε. Μπορεί το μυαλό σας να είναι ευχαριστημένο, αλλά η ψυχή σας ζητάει την επαφή. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, βεβαιωθείτε ότι θα δώσετε περισσότερη σημασία στα αγαπημένα σας πρόσωπα που νιώθουν παραμελημένα από εσάς.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Με την έκλειψη Σελήνης στις 8 στον Κριό, ναι μεν θα είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, αλλά θα έχετε χαμηλή αυτοεκτίμηση και ελάχιστη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Κάντε ένα διάλλειμα καθώς έρχεται και  έκλειψη Ηλίου στις 23 Οκτωβρίου στο Σκορπιό που θα σας δυσκολέψει περισσότερο, βάζοντάς σας σε αντιπαραθέσεις με τους γύρω σας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Γεμάτο και φορτωμένο το πρόγραμμά σας διαφαίνεται αυτό το μήνα, ελαττώνοντας σημαντικά τον ελεύθερο χρόνο σας. Ίσως χρειαστεί να αναλάβετε περισσότερα καθήκοντα, ακόμα και αν οι ίδιοι θεωρήσατε ότι το παρακάνατε. Δε θα είναι εύκολο να σταματήσετε ή να βάλετε φρένο, καθώς οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις θα τρέχουν, οπότε θα περιμένετε τον επόμενο μήνα να χαλαρώσετε.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Μετά από τον έντονο Νοέμβρη, έρχεται ο Δεκέμβρης για να ξεκουραστείτε και να αναπνεύσετε ελεύθερα. Τακτοποιήθηκαν αρκετές από τις υποχρεώσεις σας, οπότε μπορείτε να απολαύσετε ευχάριστες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Προετοιμαστείτε για τις γιορτές και οργανωθείτε για να υποδεχθείτε τη νέα χρόνια.

Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 6932232132