Social Icons

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Την κατάλληλη στιγμή θα είστε εντυπωσιακοί και αγαπητοί στο περιβάλλον σας, αποκομίζοντας οφέλη ή χαρές από τη λάμψη της γοητείας σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό στην πλειοψηφία του επιδρά θετικά σε συναντήσεις, επαφές και συναλλαγές, έστω και αν κάποιες επιτευχθούν μετ’ εμποδίων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε μπροστά σας ένα θαυμάσιο διάστημα για γνωριμίες και επαφές αλλά και για ένα τρυφερό πλησίασμα με όσους αγαπάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας στην καριέρα και μη βιαστείτε να κάνετε πωλήσεις αν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη για χρήματα.

ΛΕΩΝ: Οι συνθήκες εργασίας σας βελτιώνονται αισθητά και διορθώνονται τα προβληματικά σημεία στις συνεργασίες σας. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και οφειλές που θα σχετίζονται είτε με επαγγελματικές, είτε με οικονομικές σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εσωτερικές σας διαφοροποιήσεις και αναζητήσεις ακόμα και αν κάποιες φορές είναι επώδυνες, σας δίνουν τη δυνατότητα να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη και πάνω σε γερές, υγιείς και δημιουργικές βάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Η ικανότητά σας να αφήνεστε στα χέρια των άλλων με ένταση και πάθος προκειμένου να ζήσετε μια όμορφη εμπειρία, σαγηνεύει τους γύρω σας και κυρίως σας κάνει αξέχαστους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακολουθήστε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, δώστε την απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεται για να προχωρήσετε σε αυτά που κάνετε και μετά με απόλυτη ηρεμία καθίστε και απολαύστε το αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι προτάσεις για εσάς τους αδέσμευτους θα είναι όσες και τα πρόσωπα που θα υπάρχουν στη ζωή σας, οπότε ξεκαθαρίστε από την αρχή ποια θα κρατήσετε και ποια θα απορρίψετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πισωγυρίσετε σε άτομα που σας περιόρισαν, σας αμφισβήτησαν ή προσπάθησαν να σας πάρουν τα ηνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξέρετε καλά πως όταν οι ευθύνες και η κτητικότητα ξεπερνούν τα όριά σας, αρχίζετε να πνίγεστε, οπότε γιατί να το περάσετε ξανά.


ΙΧΘΥΣ: Με τον ίδιο τρόπο που ξεκινάτε μια σχέση, με αμεσότητα και χωρίς πολλά λόγια, πείτε αντίο και γυρίστε την πλάτη στο παρελθόν ανεπιστρεπτί.