Social Icons

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Μετά από απροσδόκητα γεγονότα που περάσατε, πιεστικές καταστάσεις και κάθε είδους αναμετρήσεις με το περιβάλλον, μπορείτε να κάνετε τα πρώτα βήματα αλλαγής.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα θα είναι η αφετηρία σας κυρίως για τις εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή, αλλά και για τη νέα μορφή που θα πάρει η καριέρα σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μάθετε να σκέφτεστε και να προσαρμόζεστε, ακόμα και όταν δε γίνονται όλα όπως θα τα θέλατε. Παραμείνετε ρεαλιστές και προσγειωμένοι όσο και αν σας ενοχλεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ως ευαίσθητα άτομα εξελίσσεστε μέσα από ψυχικές διεργασίες, αλλά τώρα θα χρειαστεί να επιβάλλετε τάξης τις υποθέσεις σας.

ΛΕΩΝ: Μην αποθαρρύνεστε για ότι δε γίνεται εύκολα και γρήγορα, όλα έχουν το σκοπό τους για να μην ανατρέπονται οι ισορροπίες. Μην είστε αρνητικοί στις απόψεις των άλλων, ειδικά αν δεν τις έχετε ακούσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενισχύετε η αισθηματική και προσωπική σας ζωή και δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα σπιτιού και καριέρας. Ερευνήστε ότι σας αφορά άμεσα και πάρετε αποφάσεις όχι μόνο για τώρα αλλά και για τους επόμενους μήνες.

ΖΥΓΟΣ: Οι φιλοδοξίες σας βρίσκουν τον κατάλληλο χώρο να αναπτυχθούν, γι’ αυτό συνεργαστείτε με άτομα που εμπιστεύεστε την κρίση τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έρθετε αντιμέτωποι με μια αλήθεια που θα την αναγνωρίσετε λόγω της εμπειρίας του παρελθόντος σας.
Φιλίες από το παρελθόν αναζωπυρώνονται και έρχονται να προστεθούν με καινούριες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα αρχίσετε να απομυθοποιείτε καταστάσεις και ανθρώπους που από καιρό αποφεύγατε και θα θυμηθείτε τις υποσχέσεις που είχατε δώσει στον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στο οικογενειακό σας περιβάλλον το κλίμα θα είναι αρκετά ήσυχο και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να προσεγγίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε ευχάριστες ώρες μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η κατανόηση που θα δείχνετε στα προβλήματα των άλλων, θα σας δίνει μια αδιόρατη γοητεία και θα σας παροτρύνει να είστε ακόμα περισσότερο εγκάρδιοι και φιλικοί.


ΙΧΘΥΣ: Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στις σχέσεις σας παραδεχθείτε τα ελαττώματά σας και μην κάνετε τους ήρωες όταν πρέπει να ακολουθήσετε μια τακτική που θα κάνει ευχάριστη την καθημερινότητά σας.