Social Icons

Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Σάββατο 6 Ιουνίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Φανείτε συνεργάσιμοι και αξιοποιήστε σωστά τις ευκαιρίες, ώστε να μην δώσετε την εντύπωση στους άλλους, πως προσπαθείτε να τους εκμεταλλευτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η εύνοια που θα έχετε σήμερα, αγγίζει πολλούς από τους τομείς σας και ειδικότερα, επαγγελματικό οικονομικό και συναισθηματικό.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ:  Τιθασεύστε τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσή σας και ακούστε χρήσιμες συμβουλές που θα σας δώσουν δικοί σας άνθρωποι, για να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί η τόλμη και η αποφασιστικότητά σας να παίζει κύριο ρόλο στη θετική έκβαση των πραγμάτων, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε να δείχνετε σεβασμό στις αδυναμίες των άλλων.

ΛΕΩΝ: με δημιουργική διάθεση και ρεαλισμό θα μπορέσετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, αλλά και πολλά να εξελιχθούν ικανοποιητικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αξιοποιήστε πληροφορίες, υποδείξεις και προτάσεις, μετριάζοντας την επιφυλακτικότητά σας, αφού τα θετικά θα είναι σίγουρα περισσότερα από τα αρνητικά.

ΖΥΓΟΣ: Για να πάρετε ικανοποίηση στις σχέσεις και στα οικονομικά σας, φροντίστε να γίνετε πιο προσιτοί και να δείξετε στους άλλους ότι νοιάζεστε για τις δικές τους ανάγκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι δυνατότητες που έχετε μεγάλες και οι δυσκολίες μικρές. Ξεκαθαρίστε συνεργασίες και σχέσεις και κάντε τώρα τις πιο σημαντικές σας ενέργειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βασιστείτε σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, που μπορούν να σας ενισχύσουν ηθικά και πρακτικά και μην μπλεχτείτε σε κόντρες με άτομα κύρους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε πιο συντονισμένα για την πραγματοποίηση των στόχων σας και φανείτε περισσότερο προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν, φροντίζοντας παράλληλα να διαχωρίσετε τη θέση σας από συγγενικά πρόσωπα, ώστε αργότερα να μη βρεθείτε υπόλογοι απέναντί τους.

ΙΧΘΥΣ: Για να μπορέσει να αναπνεύσει μια επαγγελματική σας σχέση, πρέπει οπωσδήποτε να επαναπροσδιορίσετε τους όρους συνεργασίας, όπως και το τι ζητάει ή προσφέρει ο καθένας.