Social Icons

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Σε άτομα που σας επηρεάζουν αρνητικά και χαλάνε την ψυχολογία σας, βάλτε τους όρια πριν σας τσακίσουν τα νεύρα.
Ασχοληθείτε με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας που δείχνουν ότι έχουν πραγματικά την ανάγκη σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οργανωθείτε για να κάνετε τη ζωή σας πιο πρακτική και να αποβάλετε το άγχος από την καθημερινότητά σας. Εντοπίστε τις ιδανικές προϋποθέσεις, αποφεύγοντας τις παρερμηνείες και παρακάμπτοντας πιθανές παρεξηγήσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρίσκεστε σε περίοδο που τα προβληματάκια έχουν ξεπεραστεί και συνεννοείστε καλύτερα. Δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε, γι’ αυτό μην αφήσετε την κυκλοθυμικότητά σας να ξεσπάσει σε καυγά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε μεγάλη προσοχή σε ότι κάνετε και μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο, ειδικά στον έρωτα. Σταθεροποιήστε τις σχέσεις σας, για να πάψετε να είστε μόνοι και να ξεχάσετε τι σημαίνει μοναξιά.

ΛΕΩΝ: Οι προκλήσεις στον οικονομικό τομέα θα σας βοηθήσουν με σωστή οικονομική διαχείριση να αυξήσετε τα έσοδά σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε συνέχεια παιχνίδια δύναμης, για να ελέγχετε τις καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι η καλύτερη και η απαραίτητη βάση για τη σχέση σας που φαίνεται να περνάει τεστ αντοχής. Εγκυμονεί κινδύνους, να υποστηρίζετε πρόσωπα που δε γνωρίζετε σωστά.

ΖΥΓΟΣ: Οι περίεργες ψυχολογικές σας αλλαγές, μπορεί να επηρεάσουν μια φιλική σας σχέση. Η καρδιά διαθέτει περισσότερη κατανόηση, γι’ αυτό προσπαθήστε να αγγίξετε το σύντροφό σας περισσότερο συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη ρισκάρετε σε ριψοκίνδυνες και αβέβαιες επενδύσεις και μην εκτίθεστε σε χώρους που δε γνωρίζετε καλά. Ένας τρόπος για να ανεβείτε ψυχολογικά, είναι να ανανεώσετε το χώρο που ζείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συγκεντρωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν και βρείτε λύσεις βασιζόμενοι στις εμπειρίες σας. Μην βιαστείτε να παραιτηθείτε από τα σχέδιά σας που τώρα αρχίζουν να αναπτύσσονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συνειδητοποιήστε τα ελαττώματά σας, για να ανοίξετε δρόμους για το μέλλον σας. Μπορεί να υπήρχε λόγος που δικαιολογούσε την αναβλητικότητά σας, αλλά πρέπει να το διορθώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναδιοργανώστε το καθημερινό σας πρόγραμμα για να έχετε ελεύθερο χρόνο να κάνετε ότι επιθυμείτε. Οι ιδεαλιστικές σας απόψεις συνήθως επηρεάζουν και τις μελλοντικές αποφάσεις σας.

ΙΧΘΥΣ: Μελετήστε πολύ τις μεγάλες σας προσδοκίες, για να επηρεάσετε θετικά τη ζωή σας, αλλά και των αγαπημένων σας προσώπων. Για να πετύχετε δε φτάνει μόνο να έχετε την ιδέα, αλλά και να την εξασκείτε.