Social Icons

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Εάν δεν οριοθετήσετε τις πραγματικές σας ανάγκες, οι ξαφνικές αλλαγές που θα εμφανιστούν στη ζωή σας, μπορεί να πάρουν μια δραματική πορεία για το παρόν και το μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να προστατευτείτε στο μέλλον, παρατηρείστε καταστάσεις που σας ενοχλούν. Η λογική σκέψη θα είναι ο μόνος τρόπος για να καταλάβετε το σύντροφό σας και να ισορροπήσετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ατμόσφαιρα θα είναι πραγματικά ευχάριστη για να πραγματοποιήσετε οικογενειακές συναντήσεις, αρκεί να μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας για να αποφύγετε τυχόν λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί οι εξελίξεις στον επαγγελματικό σας χώρο να μην είναι ευχάριστες, όσο εσείς περιμένατε, αλλά θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και νέους συνεργάτες στο πλευρό σας.

ΛΕΩΝ: Με το να γυρνάτε τις σκέψεις σας στο παρελθόν για να πετύχετε τους μελλοντικούς σας στόχους, είναι σίγουρο πως θα επαναλάβετε τα ίδια λάθη και ίσως και χειρότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα θα είναι καθοριστική για τις εξελίξεις σε αρκετούς τομείς της ζωής σας και οι οποίες θα είναι ακριβώς αυτές που επιθυμείτε.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να είστε βιαστικοί και παρορμητικοί, εάν θέλετε οι ενέργειές σας να είναι περισσότερο επαγγελματικές και ακολουθήστε πρωτότυπες επενδυτικές στρατηγικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσετε την κούραση από την εργασία σας και να εκτονώσετε το άγχος σας, είναι να μην επιτρέπετε σε μικρά πράγματα να επηρεάζουν τη διάθεσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη δείχνετε αδιαφορία για τα άτομα που σας περιβάλλουν και χαλάτε τη γνώμη που έχουν για εσάς. Η επιπολαιότητα δε θα σας βοηθήσει στους στόχους σας, αλλά θα σταματήσει την εξέλιξή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μιλήστε ανοιχτά για τα προβλήματα που υπάρχουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και μην κρύβεστε πίσω από ανούσιες δικαιολογίες και ψέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξηγήστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα πως θέλετε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας και μην τους κάνετε να ανησυχούν.

ΙΧΘΥΣ: Πριν πάρετε οποιαδήποτε οριστική απόφαση για το μέλλον σας, σκεφτείτε σοβαρά όλες τις εκδοχές, ώστε να μη δημιουργήσετε προβλήματα σε μια ήδη τεταμένη σχέση.