Social Icons

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Μην πάρετε άμεσα θέση σε θέματα που δε γνωρίζετε καλά και μην κάνετε ριψοκίνδυνες κινήσεις στον ερωτικό σας τομέα. Για να προβείτε σε δεσμεύσεις, σιγουρευτείτε πρώτα αν μπορείτε να δεχθείτε τις απαιτήσεις των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ: Ύστερα από τόσες ταλαιπωρίες, ήρθε η στιγμή για έρωτα και καλή ζωή, γιατί σας αξίζει να περάσετε καλά. Μπορεί ο σύντροφός σας να έχει ακόμα αρκετά άγχη, αλλά σίγουρα είστε καλύτερα απ’ ότι στο παρελθόν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σχέση με το σύντροφό σας αρχίζει να ξανανιώνει και να βρίσκεται σε πιο ασφαλείς δρόμους. Αφού ξέρετε ότι χώρια δεν μπορείτε να ζήσετε, μην αφήνετε τον εγωισμό να μπαίνει ανάμεσά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι πιέσεις και τα προβλήματα βρίσκονται πια πίσω σας και μπροστά σας είναι μόνο η ευτυχία. Η σχέση σας δε θα μπει στο μικροσκόπιο και έτσι θα έχετε τα περιθώρια να δράσετε όπως θέλετε.

ΛΕΩΝ: Υλοποιήστε κάποια παλιά σας σχέδια και θα δείτε πως θα νιώσετε ακόμα καλύτερα. Η υποστήριξη και η βοήθεια που θα λάβετε από το περιβάλλον σας, θα σας κάνει υπεραισιόδοξους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μην κουραστείτε ή αγχωθείτε, προσπαθήστε να μη βγαίνετε κατά πολύ από τους ρυθμούς σας. Απομακρυνθείτε άμεσα από ανθρώπους που σας καταπιέζουν και δε σας αφήνουν να είστε ο εαυτός σας.

ΖΥΓΟΣ: Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, προκειμένου να κάνετε ότι σας αντιπροσωπεύει πραγματικά. Για να μην εγκαταλείψετε κάποιες καλές σας συνήθειες, φροντίστε να μην είστε συνέχεια απασχολημένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το ότι φροντίζετε πάντα να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, θα δώσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Εξετάστε τις συνθήκες και τις δυνατότητες που παρουσιάζονται, για να προετοιμάσετε το έδαφος σε ότι ετοιμάζετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι τελείως διαφορετικές από αυτές που υπήρξαν τελευταία. Η επίγνωση και η συνεχής ανανέωση των μεθόδων σας, σας εγγυώνται την επιτυχία και την απόδοση των πράξεών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια που τα σχέδιά σας είναι μακροπρόθεσμα, μην ξεχνάτε αυτούς που θέλουν να σας ακολουθήσουν. Το τοπίο ξεκαθαρίζει και οι αποκαλύψεις που θα γίνουν θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε την πορεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα προβλήματά σας θα αρχίσουν να λύνονται και να διαλύονται με απλούς τρόπους. Συνεχίζετε να είστε πρωτοπόροι στα σχέδιά σας, καθώς δε σας αρέσουν οι κανόνες και τα όρια.

ΙΧΘΥΣ: Ανακαλύψτε τα δημιουργικά σας ταλέντα και περάστε σε φάση μεγαλύτερης δημιουργικότητας. Θα έχετε την πολυτέλεια να κάνετε ορισμένους πειραματισμούς, για να κατασταλάξετε ποια στρατηγική θα ακολουθήσετε.