Social Icons

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Περιοριστείτε στα μικρά και σταθερά βήματα, οργανώνοντας παράλληλα τα σχέδιά σας, αφού βρίσκεστε σε γόνιμη φάση και οι συμπάθειες που έχετε σίγουρα είναι αρκετές.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην παρασυρθείτε πουθενά σε βεβιασμένες αποφάσεις, επειδή κάποιες στιγμές θα έχετε το αίσθημα ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και πρέπει να τρέξετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ανάκαμψη που περιμένατε σε όλους σας τους τομείς έρχεται και είστε αρκετά δυναμικοί, ώστε να τα βγάλετε πέρα στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει να φέρετε σε πέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην προβείτε σε οικονομικά ανοίγματα που είναι πέρα από τις δυνατότητές σας και μη ζητήσετε πολλά από τους άλλους, γιατί θα οδηγηθείτε σε σκαμπανεβάσματα.

ΛΕΩΝ: Η λογική θα συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία με τη διαίσθησή σας και θα μπορέσετε αναμφίβολα να καταφέρετε αξιόλογα πράγματα σε όλους τους τομείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα δεν προσφέρει μόνο δυνατότητες σε υλικό και πρακτικό επίπεδο, αλλά βοηθάει να κρίνετε και να ξεκαθαρίσετε σημαντικά τις σχέσεις με τους γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σας σχέδια παίρνουν καλό δρόμο και τώρα που θα διαμορφωθούν καλύτερες συνθήκες, θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε κατάλληλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε σε μια τάξη εργασιακά θέματα, οικονομικά και ξεκαθαρίστε συνεργασίες, χωρίς όμως να παραμελείτε τη συναισθηματική σας ζωή ή το σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καινούριες επιλογές μπορούν να καλύψουν ένα μεγαλύτερο κομμάτι του τομέα που σας απασχολεί, αλλά οι γνωριμίες ή οι αναθερμασμένες σχέσεις έχουν κάτι να σας προσφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα καθιερωμένα μπορούν να ανανεωθούν, να βελτιωθούν και να εκσυγχρονιστούν, ενώ θα δείτε καινούριες προτάσεις να εκπληρώνουν τις προσδοκίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή πολλά πράγματα θα παιχτούν στο παραπέντε, μην επιχειρήσετε μεγάλα άλματα στον τομέα που σκέφτεστε, αν δεν έχετε έτοιμο το… «δίχτυ ασφαλείας».

ΙΧΘΥΣ: Οι ελλείψεις που έχετε σε οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα, θα μπορέσετε να τις καλύψετε, αν σκεφτείτε λίγο πιο ρεαλιστικά και αντικειμενικά.