Social Icons

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Οι καινούριες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για την αύξηση των εισοδημάτων σας, θα είναι εξελίξιμες. Προσπαθήστε να δείτε τη σκέψη που κάνει κάποιος που σας πλησιάζει ευγενικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν έχετε σημαντικές διαφορές με το σύντροφό σας, αλλά  απομακρύνεται εξαιτίας επαγγελματικών καταστάσεων. Είναι αναγκαίο να ωριμάσετε μέσα από τις εμπειρίες των τελευταίων χρόνων.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να είστε δίκαιοι πρέπει να αναγνωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ότι στέκεται κοντά σας όχι μόνο στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε στη θέση τους κάποια πράγματα που πρέπει να τακτοποιηθούν, με ουσιαστικές συζητήσεις. Βρεθείτε παρέα με ανθρώπους ικανούς να σας φτιάξουν τη διάθεση και την ψυχολογία.

ΛΕΩΝ: Η αισιοδοξία που έχει ο σύντροφός σας είναι μεταδοτική και σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα με καλύτερη διάθεση. Βάλτε φρένο στις υψηλές απαιτήσεις και μη ζητάτε πιο πολλά και από τα πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν το αντικείμενο της εργασίας σας δε σας ευχαριστεί, βρείτε τρόπο να το αλλάξετε. Ανανεώστε ότι δε σας ικανοποιεί και σας κουράζει στην καθημερινή σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας, γιατί η σχέση σας τον τελευταίο καιρό ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί τα προβλήματα του συντρόφου σας να μη σας αφορούν, αλλά αφού είστε μαζί πρέπει να τα ακούσετε. Αγάπη, τρυφερότητα και ότι άλλο χρειάζεστε για να νιώσετε ασφάλεια, σας τα προσφέρει απλόχερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Από το να προκαλείτε την τύχη σας, δείξτε ψυχραιμία και υπομονή. Για να μη ζείτε σε πεδίο μάχης, προσέχετε τους καυγάδες και τις διαφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο χρόνος θα αποδείξει την αξία σας και θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Μην αμελήσετε ζητήματα καριέρας που πρέπει να συντονιστούν, για να αποδώσουν καρπούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε τον εγωισμό και το πείσμα σας, να σας γυρνάει στο παρελθόν. Αποφύγετε να υποστηρίζετε άτομα που δε γνωρίζετε καλά, γιατί εγκυμονεί κινδύνους.

ΙΧΘΥΣ: Καθησυχάστε το ταίρι σας που φοβάται τις τάσεις ανεξαρτησίας που σας έχουν πιάσει τελευταίως. Προτιμήστε να σωπάσετε, με ανθρώπους που δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με βάση τη λογική.