Social Icons

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Η ανάγκη για περισσότερη ποιότητα, θα σας ωθήσει να πάρετε καινούριες πρωτοβουλίες. Οι αναβολές και οι αναθεωρήσεις τελειώνουν, ώστε να μπορέσετε να αποφασίσετε και να ρισκάρετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θέστε τις επιδιώξεις σας σε νέο πλαίσιο, ενεργώντας με αυτοσυγκράτηση. Ακούστε τους άλλους τι έχουν να σας πουν και ασχοληθείτε εντονότερα με τον οικονομικό σας τομέα, ειδικότερα με τα έσοδά σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναθεωρήστε βασικούς τομείς της ζωής σας, καθώς και τη συμπεριφορά σας. Η ειλικρινής έρευνα θα σας δώσει απαντήσεις, αλλά και τη δυνατότητα να αλλάξετε τις προτεραιότητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε παλιά σας βιώματα να επηρεάσουν τις σχέσεις σας ή την προσωπική σας ζωή. Εάν βρίσκεστε μπροστά σε μεγάλα διλήμματα, επανεξετάστε τις αρχές σας για να ανακαλύψετε τις αναστολές σας.

ΛΕΩΝ: Παρακάμψτε για λίγο τη λογική και αφεθείτε στην έμπνευση και στη μαγεία της στιγμής. Σημασία για εσάς δεν έχει πλέον τι θα πουν οι άλλοι, αλλά πως θα βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι επαφές που θα κάνετε, θα είναι πιο δίκαιες και πιο αξιοκρατικές. Το πλανητικό σκηνικό έχει σκοπό να σας αφυπνίσει για να διορθώσετε ή να προλάβετε γεγονότα που δε θα σας είναι ευχάριστα.

ΖΥΓΟΣ: Πλησιάστε περισσότερο τους συνεργάτες σας, ώστε να καταλάβετε τι θέλουν από εσάς. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τολμηρές αποφάσεις, ούτε για να επιφέρετε ρήξη στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εξισορροπήστε ανάμεσα στις προσωπικές σας επιθυμίες και τις δυνατότητες σας, ξεκινώντας από την προσπάθεια ενίσχυσης και βελτίωσης του οργανισμού σας και μετά στους επιμέρους τομείς της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρίνετε, συγκρίνετε και αποφασίστε για τις σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σας χωρίς να βιαστείτε. Προσπαθήστε να επικοινωνείτε πιο ουσιαστικά με τους άλλους, γιατί το να μην ενοχλείτε δε φτάνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρειάζεται να γίνεται πιο τρυφεροί με τους άλλους, να τους εκπέμπετε τη ζεστασιά που έτσι κι αλλιώς δε σας λείπει και να αναδύεται τόσο από τις πράξεις, όσο και από τα λόγια σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παλέψτε με θεμιτά μέσα για να επικρατήσετε στις δυσκολίες ή στα προβλήματα που θα προκύψουν και να βγείτε νικητές, χωρίς να χάσετε κάτι στο οποίο είχατε επενδύσει.

ΙΧΘΥΣ: Οι υπερβολές κάπου ανήκουν, αλλά σίγουρα όχι σε εσάς. Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας, συνυπάρξτε και συνεργαστείτε με άτομα που έχουν σταθερή βάση για να ωφεληθείτε.