Social Icons

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Μην ξύσετε πληγές για θέματα άλλων, καθώς η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να ανακατευτείτε στα προσωπικά ζητήματα των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν θέλετε να ευχαριστήσετε την περιέργειά σας, κάντε το απασχολούμενοι με τον εαυτό σας. Κάντε τις επιλογές στις φιλίες σας, ακριβώς όπως κάνετε και στις σχέσεις σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι προτιμότερο να έχετε δίπλα σας λίγους και καλούς που θα αξίζουν τη γενναιοδωρία σας, έτσι ώστε να μπορείτε να τους κρατήσετε για πάντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να μειώσετε τους έντονους ρυθμούς που έχετε στον εργασιακό σας χώρο, για να δώσετε ώθηση στο συναισθηματικό σας τομέα και για να μην εξαντλήσετε τον οργανισμό σας.

ΛΕΩΝ: Ισορροπήστε τις διαφορές που υπήρχαν με συνεργάτες, φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα και οι συζητήσεις που θα κάνετε μαζί τους θα βρίσκουν τους σωστούς κοινούς σας στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακούστε τι έχουν να σας πουν και εκφράστε τους τη γνώμη σας, διατηρώντας χαμηλούς τους τόνους και προβάλλοντας τα επιχειρήματά σας.

ΖΥΓΟΣ: Πιθανόν να γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα που θα σας ενθουσιάσουν. Αφεθείτε και διασκεδάστε, όμως, μην ξεχαστείτε και παραμελήσετε την οικογένεια ή το σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι δραστηριότητές σας αρκετές, αλλά εφόσον θα είναι εύστοχες και θα πετυχαίνετε τους στόχους σας, οι πονοκέφαλοί σας θα είναι όλο και λιγότερο μεταφορικά και κυριολεκτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι προϋποθέσεις για να διακριθείτε και να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας θα υπάρχουν, αλλά θα εξαρτηθεί καθαρά από εσάς τι θα επιλέξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δε θα κόψει η ανοδική σας πορεία, αλλά μην κολλήσετε πεισματικά στις λεπτομέρειες που θα σας κάνουν να χάσετε το γενικό νόημα σε όσα συμβαίνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφουγκραστείτε το μέλλον σας μέσα από τα καθημερινά σας γεγονότα και βιώματα και η εγρήγορσή σας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την πορεία σας στο χρόνο.

ΙΧΘΥΣ: Θα ξυπνήσει το ερευνητικό και ανήσυχο πνεύμα σας, για την απόκτηση καινούριων ενδιαφερόντων, με στόχο να βρείτε περισσότερες ικανοποιήσεις.