Social Icons

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Μην ενεργείτε σα να είστε μόνοι σας στον πλανήτη γη, γιατί το ζητούμενο είναι να ενταχθείτε μέσα σε ένα καινούριο κοινωνικό πλαίσιο και να ζήσετε στους ρυθμούς της εποχής.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Επειδή θα νιώσετε την ανάγκη να κινηθείτε πιο ελεύθερα σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να προβείτε σε ανακατατάξεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι λεπτομέρειες θα σας αποκαλύψουν αρκετά πράγματα και αν τις εξετάσετε προσεκτικά, θα αναβαθμίσετε τη ζωή σας και θα ανακαλύψετε πως η κάθε σχέση έχει τη δική της διάσταση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να νιώσετε πιο ισορροπημένα και να βρείτε σε ποια σημεία το κλίμα είναι φιλικό ή εχθρικό, φροντίστε να είστε άψογοι στο επαγγελματικό, αλλά και στο προσωπικό σας περιβάλλον.

 

ΛΕΩΝ: Βρείτε καινούριες στρατηγικές, ξεχνώντας τους χαμηλούς τόνους. Εάν ακόμα επιθυμείτε να διεκδικήσετε και να αποκτήσετε πολλά, τώρα είναι η ώρα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πειραματιστείτε για να δείτε μέχρι που φτάνουν οι δυνάμεις σας και για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Ο ενθουσιασμός σας θα παίξει σημαντικό ρόλο, για να κατασταλάξετε στους στόχους σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Παραμείνετε ανοιχτοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν και μην αυτοπεριορίζεστε, γιατί κοιτώντας τα πράγματα μονόπλευρα θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ανακατατάξεις που έγιναν τους προηγούμενους μήνες, σας κάνουν πιο προσεκτικούς, ώστε να καταλαβαίνετε πλέον σε ποιους και σε τι μπορείτε να υπολογίζετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να διαμορφώσετε το μέλλον σας απαιτείται να κάνετε αλλαγές σε κάποια σημεία, δίνοντας περισσότερη έμφαση στα θέματα που θα αφορούν τις σχέσεις σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλάξτε από μόνοι σας την τύχη σας, μαθαίνοντας καινούριες μεθόδους και το περιβάλλον σας, εγγυάται τις απαραίτητες εξασφαλίσεις που χρειάζεστε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενδιαφερθείτε για όλα όσα έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα και μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας, για να διατηρήσετε την αυτοπεποίθησή σας ακέραια.

 

ΙΧΘΥΣ: Εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αποκαταστήσετε τις χαμένες ισορροπίες, θέτοντας παράλληλα τα όρια απέναντι στις επιρροές που θα δέχεστε.