Social Icons

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Εάν συμβαίνουν κάποια πράγματα στο σπίτι ή στη δουλειά σας, μην τα χάνετε και πανικοβάλλεστε. Προσωρινό φόρτο στην εργασία σας, μπορεί να δημιουργήσουν αλλαγές στα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Στη βάση της σχέσης σας δεν υπάρχουν προβλήματα και εντάσεις. Στην ουσία, ότι έχετε είναι ότι μεταφέρετε από τον εργασιακό σας χώρο.
 
ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Μόνο αν εξηγήσετε στο σύντροφό σας σε ποια σημεία είναι συνεχίζετε να δυσκολεύεστε, θα σταματήσει να κάνει σενάρια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σχέση σας υποφέρει άδικα, γιατί στην ουσία δε σας χωρίζει τίποτα, απλά έχετε και οι δύο άλλα πράγματα στο μυαλό σας.

ΛΕΩΝ: Εάν μπορείτε, ξεφύγετε με ένα ταξίδι έστω και για λίγο, γιατί το άγχος που έχετε από τα εργασιακά σας θέματα, το μεταδίδετε στη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην παγώνετε με αριστοτεχνικό τρόπο τις προσπάθειες που κάνει ο σύντροφός σας για να ξεπεράσετε τα προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους, γιατί σήμερα μέση λύση δεν υπάρχει και ή θα αγαπηθείτε παράφορα ή θα μισηθείτε θανάσιμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ένταση με τους συνεργάτες σας εξακολουθεί α υπάρχει, επειδή τα θέλετε όλα δικά σας και δε δείχνετε διάθεση να υποχωρήσετε σε τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί ο σύντροφός σας να μη βρίσκεται σε καλή φάση με εσάς και να πρέπει να το στηρίξετε, γι’ αυτό εξισορροπήστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιες λεπτομέρειες στη συμπεριφορά του γύρω σας μπορεί να σας αποκαρδιώνουν, αλλά και εσείς μη δίνετε πια τόση σημασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βιάζεστε να προχωρήσετε τόσο γρήγορα στη σχέση σας, αφού όσο πιο αργά πάτε τόσο πιο σίγουρη και πιο σταθερή θα γίνει.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε κάποιες υποχωρήσεις τώρα που βλέπετε ότι ορισμένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, βασανίζονται από διάφορα προβλήματα.