Social Icons

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι στις επαφές σας, γιατί η ώριμη και έξυπνη προσέγγιση, θα βοηθήσει να παραμεριστούν ορισμένες παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Διαμορφώστε την προσωπική σας ζωή, κάνοντας μια καινούρια αρχή για να γοητεύσετε και να κατακτήσετε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε αν χρειαστεί κάποιες θυσίες ή προσφορές για να δείξετε στους δικούς σας ανθρώπους ότι τους αγαπάτε ή σε κάποιους συνεργάτες σας για να γίνετε αγαπητοί, χωρίς να απαιτείτε ανταλλάγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε και τη λογική να δουλέψει όπου χρειαστεί και ακολουθήστε κάποιες τακτικές στις συναναστροφές σας, για να μη νιώσετε ότι παραβιάζονται οι αρχές σας.

ΛΕΩΝ: Ίσως χρειαστεί να επανεκτιμήσετε κάποιες από τις σχέσεις σας, να βάλετε τάξη σε κάποιες άλλες και να υπερασπιστείτε αλλαγές που θα αφορούν σχέσεις του επαγγελματικού και οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εσωτερικές σας συγκρούσεις εμφανίζονται όχι μόνο θεωρητικά, αλλά και πρακτικά. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε περισσότερο και να άγχεστε λιγότερο.

ΖΥΓΟΣ: Μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο και σταθερό, καθώς τα πάντα αλλάζουν, αλλά απλώς χρειάζονται προσοχή και φροντίδα για να διατηρούν τη φόρμα τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφασίστε να επισκεφτείτε το γιατρό σας, αν έχετε κάποιες ανησυχίες και μην αναλώνεστε μόνο λέγοντας ότι θα πάτε και όχι πράττοντας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε ως πρωταρχικό σας κριτήριο τη δημιουργικότητα και τις μακροπρόθεσμες προοπτικές, ώστε να μπορέσετε να αποδώσετε, ακόμα και κάτω από αγχωτικές συνθήκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το άγχος και το στρες θα σας καθηλώνει στα ίδια και τα ίδια με αποτέλεσμα να μη βλέπετε κάποιες από τις ευκαιρίες που θα σας έρθουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χρειάζεστε χρόνο για να δημιουργήσετε νέες βάσεις και υποδομές. Θα κάνετε καινούριες επαγγελματικές διασυνδέσεις, που κάποιες θα δώσουν νέες συνεργασίες.

ΙΧΘΥΣ: Έχει μεγάλη σημασία να ενεργοποιήσετε τα κρυφά σας ταλέντα, για να ανοίξετε καινούριες επαγγελματικές προοπτικές και να έχετε δυνατότητα επιλογών που δε θα επηρεάζουν τα οικονομικά σας συμφέροντα.