Social Icons

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Περιορίστε τον καταναλωτισμό σας και μην πιέσετε καταστάσεις, για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις καλές μέρες που θα έρθουν και να δώσετε αίσιο τέλος σε καταστάσεις που σας παιδεύουν εδώ και καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ: Στις κακόβουλες λεκτικές επιθέσεις που θα δεχθείτε από κάποιους, απαντήστε τους δεόντως. Όταν οι γύρω σας δεν μπορούν να σας καταλάβουν, δε σημαίνει πως πρέπει να τους παρεξηγείτε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, χωρίς να πάρετε άμεσα θέση. Μην αφήσετε να σας απορροφήσουν τα οικογενειακά προβλήματα και αντισταθείτε στις απαιτήσεις των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σας σχέδια, αντιμετωπίστε τις με ψυχραιμία. Ανήκετε στα άτομα που τα χαρακτηρίζει η δύναμη και θα προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό με αξιοσημείωτη γοητεία.

ΛΕΩΝ: Βάλτε υψηλούς στόχους για την επαγγελματική σας ζωή και όχι ημίμετρα. Μην υποχωρήσετε στην πρώτη δυσκολία, αν θέλετε να επιτύχετε στους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας και θα βρείτε πολύ σύντομο το σύντροφο που σας ταιριάζει. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και πολλοί δύσκολοι συνεργάτες σας θα αλλάξουν γνώμη.

ΖΥΓΟΣ: Προσαρμοστείτε στη νέα τάξη πραγμάτων με λιγότερο άγχος, χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς που θα σας κουράσουν ψυχικά. Χειριστείτε χωρίς ρίσκο τα οικονομικά σας και οργανώστε σωστά το χρόνο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφασίστε μια κίνηση που θα βελτιώσει την καριέρα σας, χωρίς να αφήσετε αναξιοποίητες επαγγελματικές ευκαιρίες. Μια καινούρια συναισθηματική κατάσταση, θα περάσει από πολλά πριν σταθεροποιηθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας με καταστάσεις που δεν πρόκειται να σας οδηγήσουν πουθενά. Εάν σπαταλάτε τον ελεύθερο χρόνο σας σε ανούσια πράγματα, θα πέσετε ψυχολογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρτε πρωτοβουλίες που σας είναι αναγκαίες και αφήστε τους συνεργάτες σας να πουν τις ιδέες τους. Φροντίστε να βρεθείτε με ανθρώπους που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε ενδιαφέρον σε μια επαγγελματική σας υπόθεση, μαθαίνοντας όλες τις παραμέτρους που την αφορούν. Μάθετε να διακρίνετε τις πραγματικές ευκαιρίες, έστω και αν είναι με τη βοήθεια της διαίσθησής σας.

ΙΧΘΥΣ: Κινηθείτε προνοητικά στις οικονομικές σας κινήσεις, ανταλλάσοντας απόψεις με τους συνεργάτες σας. Σταθεροποιήστε τα έξοδά σας και αυτό θα μειώσει αρκετά το άγχος σας ή τις αντιδικίες που έχετε πάνω σε αυτό τον τομέα.