Social Icons

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Σε συζητήσεις που μπορεί να θίξουν πρόσωπα, κρατήστε μια μετρημένη στάση. Επενδύστε τη διάθεσή σας με αισιοδοξία και καλύψτε τις ανάγκες σας με την ψυχολογική υποστήριξη των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και μην παίρνετε τόσο σοβαρά τις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε να κάνετε παρέα με άτομα που σας εκνευρίζουν και εξοικονομήστε χρόνο για να χαλαρώσετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ψυχρότητα στη συμπεριφορά κάποιων, οφείλεται στα δικά τους προσωπικά προβλήματα. Έχοντας την αίσθηση του μέτρου και αφήνοντας στην άκρη τις υπερβολές, βάλτε σε τάξη τα συναισθήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε προτεραιότητα στις επιθυμίες σας, που τελευταία έχετε παραμελήσει. Οι ανακατατάξεις στο χώρο της δουλειάς δεν πρέπει να σας τρομάξουν, όμως, μην επιτεθείτε σε όσους σας κατηγορούν.

ΛΕΩΝ: Μην είστε υπερβολικοί σε λεπτομέρειες που αφορούν τα προσωπικά σας θέματα. Η συναισθηματική ένταση που θα έχετε, θα σας κάνει επιφυλακτικούς απέναντι σε φίλους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε να κάνετε εσωτερικούς συμβιβασμούς που θα σας κουράσουν και θα σας απογοητεύσουν. Μη δηλητηριάζετε την καθημερινή σας ζωή με γκρίνιες και ανυπόστατες ζήλιες.

ΖΥΓΟΣ: Εάν είστε σοβαροί και συστηματικοί, θα φτάσετε στην επίτευξη των στόχων σας. Είστε έτοιμοι να δείτε και από μια άλλη οπτική γωνία αυτά που μπορείτε να εισπράξετε από τους άλλους, συναισθηματικά και υλικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη χαλάσετε τη διάθεσή σας, επειδή σε κάποιους αρέσει να κάνουν πικρόχολα σχόλια. Εξομαλύνετε τις εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί από παρεξηγήσεις, ξεφεύγοντας από τα καθημερινά σας προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναπτύξτε τα χαρίσματα που έχετε και κάντε καινούριους φίλους μέσα από κοινωνικές προσκλήσεις. Στηριχθείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά στη συμπαράσταση των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι μεγάλες δόσεις φαντασίας που έχετε, δε θα σας αφήσουν στιγμή να πλήξετε όχι μόνο εσείς, αλλά και όσοι σας συναναστρέφονται. Αποτραβηχτείτε από τα εργασιακά σας θέματα, για να κρατήσετε ψηλά την ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πιο σημαντικό για αυτό το μήνα, θα είναι να αρχίσετε επιτέλους να μαθαίνετε από τα λάθη σας, ώστε να μη συνεχίσετε την επανάληψή τους.

ΙΧΘΥΣ: Θέστε στους δικούς σας ότι σας προβλημάτιζε τον τελευταίο καιρό και βρείτε με τη βοήθειά τους τις σωστές λύσεις. Όμως, συζητήστε ότι είναι της παρούσης και σας αφορά.