Social Icons

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

ΙΟΥΝΙΟΣ 2020


ΚΡΙΟΣ: Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στα εργασιακά και επαγγελματικά σας ζητήματα. Έχει έρθει η ώρα των αλλαγών και ο μήνας από μόνος του θα σας ωθήσει σε εφαρμογές. Σπουδαίο ρόλο θα παίξουν οι σωστές διασυνδέσεις, αφού το ζητούμενό σας είναι να ανεβείτε ψηλότερα στην ιεραρχία. Στις 28 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας και η δημιουργικότητά σας θα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και παρόλο που θα είστε αναγκασμένοι να γυρίσετε σε γεγονότα του παρελθόντος για να δείτε αν η σημερινή σας κατάσταση είναι αποτέλεσμα μιας ανεξέλεγκτης πορείας, δε θα νιώσετε απογοητευμένοι, αλλά ίσως λίγο περιορισμένοι.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε τους απολογισμούς σας, ώστε να ανακαλύψετε αν η κατεύθυνση που έχετε πάρει είναι σωστή ή όχι. Ξεκινήστε το μήνα μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες. Δείτε φίλους, βγείτε έξω και κυρίως κάντε για τον εαυτό σας ότι σας ευχαριστεί πραγματικά. Για μια φορά βάλτε τις δικές σας ανάγκες πάνω από των άλλων και να είστε σίγουροι πως δε θα το μετανιώσετε. Θα αυξηθεί ο ερωτισμός και η γοητεία σας και μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε να προωθείτε τα επαγγελματικά σας σχέδια, μια που θα είναι αρκετά εύκολο να πείθετε τους άλλους για τις απόψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που θα λάβουν χώρα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς θα σχετιστούν με θέματα που δε θέλατε να αναπτύξετε ούτε στο ελάχιστο. Όσο και αν κάθε φορά πιστεύετε ότι έχετε φτάσεις τη λύση των προβλημάτων σας, πάντα υπάρχει μια εκκρεμότητα, η οποία παραμένει και θα σας οδηγήσει στην επανάληψη καταστάσεων καθόλου ευχάριστες για εσάς. Στις 26 με την Αφροδίτη σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, θα βγουν στην επιφάνεια όλα τα ταλέντα που διαθέτετε και μαζί με το χάρισμα της επικοινωνίας θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα στα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά θα πετύχετε και πρόοδο στον οικονομικό σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι σωστές διασυνδέσεις με ανθρώπους που θα εξυπηρετούν τους στόχους σας θα έχουν μεγάλη σημασία, γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίστε να εξυπηρετούνται και αυτοί από εσάς. Απαιτείται να κάνετε μια τελική οργάνωση πριν κινηθείτε και να διευθετήσετε κάποια στεγανά στη δουλειά σας. Καινούριες ιδέες θα σας βοηθήσουν πολύ, γι’ αυτό σκεφτείτε από τώρα κάποιες οικονομικές προοπτικές που θα αποδώσουν αργότερα. Στις 21με τη Δακτυλιοειδής Ηλιακή Έκλειψη και τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές θα καταλήγουν στα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά δε θα ισχύει το ίδιο και με τα άτομα της οικογένειας σας, καθώς οι εντάσεις ακόμα δε θα έχουν καταλαγιάσει.

ΛΕΩΝ: Ο μήνας θα λειτουργεί λίγο ανατρεπτικά όσο αφορά το κεφάλαιο σχέσεις, αφού θα αναδεικνύει τις αδυναμίες τις δικές σας ή των άλλων και θα φανερώσει πιο καθαρά αν η εξιδανίκευση άξιζε. Δεν αποκλείεται κάποιες στιγμές να ανέβουν αρκετά οι τόνοι και σχέσεις που είναι ταλαιπωρημένες ή χωρίς ελπίδα, να μην προχωρήσουν στη συνέχεια. Όμως, αυτές που περιέχουν αγάπη αληθινή και δε χρησιμεύουν μόνο ως αποκούμπι της ανασφάλειας ή στήριγμα της φαντασίας σας, θα προχωρήσουν και θα εξελιχθούν μέσα στο χρόνο, γιατί θα έχουν γερό υπόβαθρο. Εξάλλου, μην ξεχνάτε πως κάποιες σχέσεις γίνονται καλύτερες μέσα από έναν κραδασμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετοί από εσάς αυτό το μήνα θα παροτρυνθείτε να συνδυάσετε τον έρωτα με την εργασία, ώστε να εξασκήσετε από κοινού με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Να θυμάστε πως η δυνατότητα να φανερώσετε ή να βιώσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας, είναι μια ένδειξη ωριμότητας και θάρρους. Στις 18 με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Καρκίνο, η ενεργητικότητά σας φαίνεται να είναι αρκετά ελαττωμένη και εσείς αντί να φροντίσετε να την ενισχύσετε, είστε έτοιμοι να πάρετε και τα τελευταία αποθέματά της, προκειμένου να κερδίσετε λίγες στιγμές επιτυχίας στον εργασιακό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Όπως φαίνεται δεν καταλαβαίνετε σε πόση εξάντληση υποβάλλετε τον εαυτό σας και θα χρειαστεί να επέμβουν τρίτα πρόσωπα ή συγκεκριμένες καταστάσεις για να σας το υποδείξουν. Και στις δύο περιπτώσεις είναι καλύτερο να διαλέξετε τον σωστό τρόπο ανάπαυσης και όχι αυτόν που θα σας κρατάει σε εγρήγορση όταν θέλετε. Παρόλο που τα οικονομικά σας δε θα έχουν την ίδια ταχύτητα με τα επαγγελματικά σας, σαφώς θα καλυτερεύσουν. Αυτοί οι δύο τομείς για όλη τη διάρκεια του μήνα θα είναι αλληλένδετοι, αφού η αναδιοργάνωση ή οι αλλαγές στη δουλειά σας θα απαιτούν να βρείτε τρόπους ώστε τα οικονομικά σας όχι μόνο να σας απαλλάσσουν από αγωνιώδεις σκέψεις, αλλά και να σας στηρίζουν όποτε εμφανίζεται μια ευκαιρία βελτίωσης της επαγγελματικής σας θέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στην αρχή μπορεί να μην είναι εύκολο να βάλετε μια τάξη, όμως τα ίδια τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να προχωρήσετε πιο προσεκτικά. Η καταξίωση στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και η βελτίωση της δουλειάς σας θα είναι οι προτεραιότητές σας για αυτό το μήνα. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν αρκετά να πλησιάσετε και να αναγνωρίσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, ώστε να μην τις χάσετε όταν θα παρουσιαστούν. Διευθετήστε εκκρεμότητες που έχετε και κατανοήστε τους λόγους για τους οποίους συμμετείχατε σε πράγματα που δε θέλατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στις 5 με την Παρασκιώδης Σεληνιακή Έκλειψη και τη  Πανσέληνος στο ζώδιό σας, οι προσωπικές σας σχέσεις φαίνεται πως έχουν πάρει ένα δρόμο πιο ευέλικτο και καινούριες γνωριμίες θα αρχίσουν να αποδίδουν περισσότερο τώρα, ενώ κάποιες από τις παλιές θα πάρουν πιο ουσιαστική θέση στη ζωή σας. Οι φιλόδοξες ανάγκες σας θα αρχίσουν να καλύπτονται με πιο γρήγορους ρυθμούς μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Ανανεωμένοι ψυχικά θα νιώθετε πιο αισιόδοξα και οι συναισθηματικές σας αναμοχλεύσεις θα σας ωθήσουν να προσεγγίσετε άτομα με όμορφο χαρακτήρα που θα ανταποκρίνονται σε αυτά που ψάχνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να μην καταναλώσετε όλο το χρόνο σας στους άλλους τομείς της καθημερινότητά σας, αφήνοντας πίσω την ερωτική σας ζωή. Το ενδιαφέρον σας πρέπει να επικεντρωθεί στο τι ακριβώς ζητάτε από την ερωτική σας και να είστε έτοιμοι να το διεκδικήσετε, χωρίς τον έμμεσο φόβο της αποτυχίας. Όσοι είστε δεσμευμένοι, εκτιμήστε την παρουσία του συντρόφου σας με λιγότερες αντιστάσεις και αποδεχθείτε την ενεργό συμμετοχή του στην ουσιαστική εξέλιξη της κοινή σας πορείας. Δρομολογήστε μεταξύ σας ένα καινούριο πλαίσιο που θα διαφοροποιεί τη μέχρι τώρα συμβατική στάση σας στην καθημερινότητα. Δώστε και πάρτε πρωτοβουλίες στη σχέση σας, ώστε να συμπορευτείτε πιο δημιουργικά και να απαλλαγείτε από προσωπικές αναστολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χτίστε κάτι πιο λειτουργικό για να νιώσετε πιο κοντά ψυχικά με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι προσπαθήστε να προσεγγίσετε πιο άμεσα το άτομο που θέλετε στη ζωή σας και να είστε πιο σαφείς και πιο συγκεκριμένοι στις επιθυμίες σας, καθώς θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να κατασταλάξετε σε μια σχέση, η οποία έχει δοκιμαστεί και φιλικά και κοινωνικά. Είστε πλέον έτοιμοι να ερωτευθείτε και να σας ερωτευθούν, να προσελκύσετε όποιον θέλετε, να κατακτήσετε ή να αναζωπυρώσετε το θαυμασμό κάποιων προσώπων. Εάν λοιπόν περιμένετε το μεγάλο έρωτα να είστε σε εγρήγορση, καθώς η γοητεία σας θα αυξηθεί σε επικίνδυνο βαθμό.

ΙΧΘΥΣ: Δώστε έμφαση στα πρακτικά θέματα για να φανερωθεί η πραγματική διάσταση μιας υπόθεσης την οποία είχατε υποτιμήσει. Η μέρα θα είναι σημαντική τόσο για την επαγγελματική, όσο και για τη συναισθηματική πορεία σας τώρα, αλλά και στο απώτερο μέλλον. Στις 23 με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, οι προσπάθειες  που κάνατε στο παρελθόν για να ξεπεράσετε κάποιες άσχημες καταστάσεις θα αρχίσουν να αποδίδουν και το μεγαλύτερο διάστημα θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε σωστές διαπραγματεύσεις. Σπουδαίο ρόλο θα παίξουν οι πρωτοβουλίες σας για δικτύωση με ανθρώπους που αποδεδειγμένα σας αγαπούν και που κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς.