Social Icons

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Κυριακή 21 έως 27/6/20


ΚΡΙΟΣ: Ξεπεράστε τις υπαρξιακές σας ανασφάλειες, πιστέψτε στον εαυτό σας και επανεξετάστε τις αξίες που θέτατε μέχρι σήμερα. Καλυτερέψτε την προσωπική σας ζωή, αλλά κάντε και καινούριες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Η εκμάθηση κάποιων νέων συστημάτων θα έχει επιτυχή έκβαση, ενώ ενδέχεται μια συνεργασία να σας βοηθήσει πολύ. Συνειδητοποιήστε πως το οικονομικό σας μέλλον χτίζεται στο παρόν, οπότε μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι και μην περιμένετε παθητικά. Η φιλοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία, αλλά εξαρτάται πως θα τη χρησιμοποιήσετε για να μείνετε αγαπητοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την άνεση που θα έχετε με τους άλλους για να βάλετε σε εφαρμογή αυτά που επιθυμείτε, χωρίς όμως να γίνεστε ακραίοι ή παράλογοι στις απαιτήσεις σας, γιατί έτσι δε θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Κρατήστε τους τύπους και τις ισορροπίες, για να μη δημιουργηθούν εντάσεις που θα χαλάσουν το όμορφο κλίμα που θα επικρατεί. Κρατήστε ζωντανές τις ιδέες σας που έχουν γερές βάσεις και αρχίστε να εμπιστεύεστε τις επιλογές σας. Μην αφήσετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείψουν και τα παρατήσετε, γιατί θα βγείτε σημαντικά κερδισμένοι σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να δανείσετε, να δανειστείτε ή να ρευστοποιήσετε περιουσιακά στοιχεία, το ρίσκο ή οικονομικές συμφωνίες που δε διαθέτουν την απαιτούμενη διαφάνεια. Μπορεί η διαίσθησή σας να είναι ικανή να σας προφυλάξει από παγίδες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να προστατευτείτε. Πρέπει να διαχειριστείτε τις σχέσεις με ρεαλισμό, μια που ήδη έχετε καταλάβει ότι τουλάχιστον στις επαγγελματικές κάποιοι εκμεταλλεύονται την υποχωρητικότητά σας, που όμως στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο αθώα, όσο θέλετε να δείχνετε. Αισθανθείτε πιο εδραιωμένοι και δείξτε τις πραγματικές σας προθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σίγουρα δεν είστε και από τους ευκολότερους ανθρώπους για να ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες οι οποίες θα εξελιχθούν σε φιλίες, αλλά αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε. Να είστε ευγενείς και διπλωμάτες, χωρίς να παρασύρεστε ή να ενθουσιάζεστε εύκολα. Βγείτε έξω, διασκεδάστε, συναναστραφείτε κόσμο και παράλληλα διατηρήστε τις ίδιες παλιές σας φιλίες. Κάντε κάποιες αλλαγές στις συνήθειες και στις απόψεις σας, πρώτον για να εντυπωσιάσετε κάποια άτομα και δεύτερον γιατί δε θα μπορέσετε να αντισταθείτε στη γοητεία που θα εκπέμψουν κάποιοι που θα εισβάλουν ορμητικά στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που υπήρχαν στη σχέση με το σύντροφό σας και να ξεπεράσετε σταδιακά τα οποιαδήποτε αρνητικά συναισθήματα νιώθατε τον τελευταίο καιρό. Ένα οικογενειακό πρόβλημα θα απασχολήσει αρκετούς από εσάς και θα χρειαστεί να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για την επίλυσή του. Θα υπάρχει ο κίνδυνος να προκληθούν παρεξηγήσεις που θα σας φρενάρουν και για τις οποίες δε θα φταίει κανείς άλλος παρά η φλυαρία σας. Εάν ωστόσο δε σας σταματάει τίποτα και έχετε αποφασίσει να πείτε αυτά που θέλετε, τουλάχιστον κάντε το με μέτρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η δημιουργική σας διάθεση θα είναι έκδηλη ακόμα και σε μια απλή κοινωνική επαφή, αλλά λίγη αυτοσυγκράτηση δε βλάπτει, αφού θα έχετε και αυξημένες ευθύνες απέναντι σε φίλους και οικογενειακά πρόσωπα. Οι καινούριες φιλίες από νέα περιβάλλοντα θα παίξουν σημαντικό ρόλο, αν και καμιά φορά μπορεί να σας φανούν ενοχλητικές. Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας θα αλλάξουν και θα έχετε την ανάγκη να επιλέξετε εκείνους που είναι πραγματικά δημιουργικοί και θα σας βοηθήσουν. Οι προοπτικές για κάτι νέο και αποδοτικό είναι πολύ μεγάλες, γι’ αυτό ενεργήστε κατάλληλα.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε μια γεμάτη κοινωνική ζωή, η οποία μάλιστα θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλά ψυχολογικά. Θα νιώθετε έτοιμοι να δράσετε χωρίς αναστολές και να εκφράσετε τη γνώμη σας ώστε να τραβήξετε την προσοχή των άλλων, είτε αυτοί θα είναι φίλοι, απλοί γνωστοί ή ο σύντροφός σας. Βέβαια, ίσως η δυναμική σας παρουσία ξεσηκώσει και μερικές αντιδράσεις, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Χωρίς να τις υποτιμήσετε, μην τις αφήσετε να πάρουν έκταση και χαλάσουν την εικόνα σας. Η αισιοδοξία σας δε θα πρέπει να σας παρασύρει σε καταχρήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όσοι έχετε τη δυνατότητα να φύγετε για διακοπές κάντε το τώρα. Η καλή επικοινωνία σας θα ευνοεί τη βιτρίνα της προσωπικότητάς σας. Το ελκυστικό παρουσιαστικό, οι κινήσεις σας αλλά και ο τρόπος συμπεριφοράς σας θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Το σεξαπίλ σας θα προκαλεί ερωτικό ενδιαφέρον και ο αισθησιασμός σας θα είναι μια πρόκληση. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα εξακολουθούν να περιέχουν ανταγωνισμούς και εντάσεις. Φροντίστε να είστε γρήγοροι και αποτελεσματικοί, εξετάζοντας αυτά που μπορείτε να καλλιεργήσετε και αυτά που παρουσιάζουν ανυπέρβλητα προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προγραμματίστε τις υπάρχουσες οικονομικές σας εκκρεμότητες, χωρίς να επαφίεστε στην καλή διάθεση των συνεργατών σας. Επανεξετάστε τη στάση σας απέναντι στους άλλους και μην αφήνετε τίποτα να βαλτώνει. Προωθήστε οποιαδήποτε ιδέα που θα μπορούσε να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας, καθώς ο στόχος σας για αυτό το μήνα δεν είναι η εξέλιξη σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα. Ευνοούνται τα μικρά και σταθερά, ενώ στις δύσκολες και σοβαρές περιπτώσεις που ίσως αντιμετωπίσετε, θυμηθείτε ότι το χιούμορ κάνει θαύματα και η γενναιοδωρία σας ανοίγει νέους δρόμους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δυνατοί και αποφασισμένοι πια, θα τολμήσετε να πείτε αυτά που κρύβατε και αυτά που νιώθατε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί πράγματι να ήταν αρκετά δύσκολο, καθώς οι συνθήκες που επικρατούσαν και διάφοροι παράγοντες δεν το επέτρεπαν, αλλά σας αξίζει να νιώσετε ευτυχισμένοι και απελευθερωμένοι από προκαταλήψεις. Εξάλλου, γιατί εσείς να ταλαιπωρήστε μέσα σας για το τι θα σκεφτούν οι άλλοι και το πώς θα σας κρίνουν, όταν εκείνοι κάνουν αυτό που τους αρέσει. Όμως, αφού σας είναι δύσκολο να αποδεχθείτε κάτι τέτοιο, ευτυχώς για εσάς, οι συνθήκες θα καλυτερεύσουν και θα προκύψει μια αποδεκτή από όλους τάξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ερωτική σας ζωή θα προχωρεί όλο και προς το καλύτερο και οι προοπτικές μιας καλύτερης εξέλιξης θα συμβάλουν να έχετε το θάρρος να δώσετε κάποιες δύσκολες υποσχέσεις, ιδιαίτερα προς τον εαυτό σας. Η θέλησή σας μαζί με το πεπρωμένο σας θα σας δημιουργήσουν μια σύγχυση, αλλά το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα είναι βολικό και ευχάριστο. Οι δεσμευμένοι εκτιμώντας το συναίσθημα της αμοιβαίας εκτίμησης θα έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάτε ότι μέσα σε αυτή τη σχέση δεν πρέπει να είστε καταπιεστικοί, αλλά αντίθετα να αφήνετε περιθώρια ελευθερίας κινήσεων.

ΙΧΘΥΣ: Ξεπεράστε τις κτητικότητες, τώρα που ξέρετε και εκτιμάτε καλύτερα τη σημασία του αυθόρμητου έρωτα και τη φυσικότητας που θα έπρεπε να τον διακρίνει. Η κατανόηση και η υπομονή χωρίς πείσματα και αντιπαραθέσεις μπορούν να κάνουν το θαύμα τους και να φέρουν την αίσθηση μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας. Η αισιοδοξία ως προς το μέλλον της σχέσης σας θα επηρεάσουν θετικά τη διάθεσή σας και θα έχετε ένα ασυγκράτητο ερωτισμό. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για να ξεπεραστούν οι οποιεσδήποτε επιπολαιότητες και να σταθεροποιήσετε καλύτερα την ερωτική σας ζωή.