Social Icons

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Αφήστε πίσω καταστάσεις που σας δημιουργούν ανασφάλειες, αλλάζοντας τους ρυθμούς σας. Όταν ένας τομέας σας δεν πάει και τόσο καλά, πρέπει να κάνετε ανακατατάξεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Δε σας πιέζει κανείς και από εσάς εξαρτάται να κάνετε κάτι για να πάψετε να αισθάνεστε θύμα. Συνεργαστείτε με άνεση σε όλα τα επίπεδα και νιώστε τη συναισθηματική κάλυψη που αναζητούσατε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η εμπιστοσύνη που θα δείξετε στον εαυτό σας θα είναι μεγαλύτερη, αλλά ακόμα έχετε δρόμο μπροστά σας. Ο κοινωνικός σας κύκλος ανοίγει ολοένα και περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε τις  ευκαιρίες που θα σας δοθούν μέσα από τις σχέσεις σας με τους άλλους. Τα φλερτ και οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα σας δοκιμάσουν, αλλά θα σας δώσουν και νέες στρατηγικές.

ΛΕΩΝ: Τολμήστε αλλαγές που θα σας δώσουν χαρά και ελπίδα και μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει σε μελαγχολία. Δώστε με τις πράξεις σας μαθήματα στους άλλους, με επιμονή και υπομονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν κάποιοι δε σας αφήνουν να νιώσετε πιο χαλαροί, εκφράστε τα παράπονά σας. Ενταχθείτε σε καταστάσεις που βλέπετε οι άνθρωποι ταιριάζουν περισσότερο στα γούστα σας.

ΖΥΓΟΣ: Αφού η παρούσα νοοτροπία δε σας συμφέρει, πάρτε την απόφαση και αλλάξτε την ριζικά. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο πολύ μπορείτε ρεαλιστές και αντικειμενικοί σε αυτά που σας συμβαίνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τολμήστε αποφασιστικές αλλαγές και μην αφήνετε τους άλλους να σας παίρνουν τον αέρα. Διατηρήστε τις απαιτούμενες ισορροπίες στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σπασμωδικές αντιδράσεις σας, δεν βοηθούν τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά. Ακούστε με προσοχή όσα έχουν να σας πουν οι άμεσοι συνεργάτες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν το ενδιαφέρον κάποιων δικών σας ατόμων γίνεται φορτικό και ενοχλητικό, δείξτε το έγκαιρα. Μην πιέσετε αγαπημένα σας πρόσωπα να δεχθούν αυτά που εσείς επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεκαθαρίστε με τους συνεργάτες σας το ποσοστό ευθύνης που αναλογεί στον καθένα σας. Θα ανακαλύψετε πως οι άλλοι περιμένουν από εσάς, περισσότερη υπευθυνότητα και υπομονή.

ΙΧΘΥΣ: Μη μεταφέρετε τα επαγγελματικά σας προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Για να πετύχετε αυτά που θέλετε, συγκεντρώστε τις απαραίτητες προϋποθέσεις.