Social Icons

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Κρατήστε αποθέματα δυνάμεων και μην τις εξαντλείται όλες σε επαγγελματικά θέματα. Επιτρέψτε στην αισιοδοξία να κυριαρχήσει και να πρωταγωνιστήσει στη καθημερινότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκαθαρίστε ποιες είναι οι επιδιώξεις σας γιατί δεν υπάρχει μέση λύση. Οι προσωπικές σας συναισθηματικές ανασφάλειες δε σας αφήνουν να δεχτείτε και αυτές που έχει ο σύντροφός σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φανείτε επιφυλακτικοί πριν χρειαστεί να κάνετε μερικές σκληρές διαπιστώσεις για εσάς. Απ’ το να κρατάτε το θυμό μέσα σας, μιλήστε ανοιχτά σε αυτούς που σας ενοχλούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξομολογηθείτε στους δικούς σας ανθρώπους τους φόβους που έχετε και παραδεχθείτε τα λάθη σας. Επιβάλετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε μια επαγγελματική συζήτηση.

ΛΕΩΝ: Εξετάστε όλες τις παραμέτρους στον εργασιακό σας τομέα, πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Προτιμήστε να κρατήσετε σιγή ιχθύος και να μιλήσετε όταν θα έχουν κοπάσει οι εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανοίξτε νέες προοπτικές στην εργασία, αφήνοντας τη λογική να δουλέψει και να επικρατήσει. Δεν είναι πολυτέλεια να απαιτήσετε και διεκδικήσετε μια ισορροπημένη ερωτική ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη υλική ικανοποίηση. Έχετε τη δυνατότητα να απλοποιήσετε τις καταστάσεις πριν αρχίσουν να γίνονται πολύπλοκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να μη γίνεστε εριστικοί προς τους άλλους όσο δίκαια και αν θα είναι τα αιτήματά σας. Η ψυχική σας ηρεμία πρέπει να αποκατασταθεί πριν αρχίσει να σας δημιουργεί προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι νέοι στόχοι που θα θέσετε θα απαιτήσουν από εσάς μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Μην επιμένετε σε γεγονότα που δε σας επιτρέπουν να δείτε καθαρά και σας μπλοκάρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να ανακαλύψετε τα κοινά που σας ενώνουν με τους φίλους σας. Μην επιστρέφετε σε θέματα του παρελθόντος που ήδη τα έχετε εξαντλήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην εξαντλήσετε όλες σας τις δυνάμεις στα επαγγελματικά σας θέματα. Επανεξετάστε τα αισθήματά σας απέναντι ε ένα πρόσωπο που αγαπάτε.


ΙΧΘΥΣ: Εάν προσπαθήσετε να είστε εκδικητικοί με κάποιους λόγω ζήλιας, θα το μετανιώσετε. Προβείτε σε αλλαγές ύστερα από μια σύντομη φάση αναθεωρήσεων.