Social Icons

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017

ΚΡΙΟΣ: Με την Πανσέληνο στις 5 στο ζώδιό σας, δείξτε ένα άλλο πρόσωπο και να το προωθήσετε προς τα έξω κάνοντας τις κατάλληλες αλλαγές. Τώρα θα πρέπει να θέσετε νέες προτεραιότητες και να εντοπίσετε τις επιθυμίες σας, προκειμένου να μην υπάρξουν στο μέλλον παρεξηγήσεις. Όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται, είναι απαραίτητο. Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο και αν θέλετε να το κρύψετε, είστε αρκετά ευαίσθητοι και κάποιες φορές το προσωπείο που φοράτε σας προδίδει.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δεν είναι κακό να αφήσετε τους άλλους να αγγίξουν την ψυχή σας, αλλά απεναντίας θα είναι χρήσιμο, καθώς έτσι θα αποφύγετε τις απότομες και απροσδόκητες αντιδράσεις σας που ξαφνιάζουν τους γύρω σας, ενώ παράλληλα θα κρατήσετε και ισορροπίες που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Μην επιχειρήσετε να επιλύσετε οικονομικά θέματα ή να προβείτε σε καινούριες επενδύσεις, ακούγοντας τρίτα άτομα. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσάς τα οικονομικά σας, για να πάρει αποφάσεις αντί εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Γίνετε πιο προσεκτικοί και παρατηρητικοί με τον εαυτό σας, τις σχέσεις και τις υποθέσεις σας. Στις 14 η Αφροδίτη περνάει στο Ζυγό  και ο συνδυασμός των βιωμάτων που έχετε μέχρι τώρα με τα σενάρια που έχετε υπόψη, θα φέρει κάποιες τροποποιήσεις στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους και θα σας κάνει πιο ρεαλιστές. Κάνοντας τις σωστές ενέργειες από και προς τους άλλους, θα γίνετε γνώστες των καταστάσεων και δε θα τρέφετε ψευδαισθήσεις. Καταστρώστε σωστά προγράμματα κινήσεων που δε θα επιτρέψουν να υπάρχουν δυσαρμονίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τη συμπαράσταση ανθρώπων που εσείς θα επιλέξετε, θα πάψετε να νιώθετε χαμένοι και μόνοι μέσα στο πλήθος και θα προωθήσετε κοινούς στόχους που στην πορεία θα δημιουργήσουν την αίσθηση ασφάλειας που έχετε ανάγκη και θα ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη δημιουργικότητά σας. Από τη στιγμή που θα αγαπήσετε εσείς οι ίδιοι τον  εαυτό σας, οι άλλοι θα σας αγαπήσουν ακόμα περισσότερο. Μπορεί να προβληματιστείτε και να ταρακουνηθείτε, αλλά τα αποτελέσματα για μια σωστή αναθεώρηση ζωής και προτεραιοτήτων θα είναι πολύτιμα.

ΛΕΩΝ: Ο εντοπισμός του τυχαίου από το μη τυχαίο και της δύναμης από την αδυναμία, θα προσδώσουν στις κινήσεις σας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και επιτυχία. Τα νέα είναι αρκετά καλά και θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε μια πιο ξεκάθαρη και καλύτερη κατάσταση στη ζωή σας όχι μόνο στις σχέσεις σας, αλλά και στα αισθηματικά σας. Θα είστε έτοιμοι να κρίνετε πιο νηφάλια τη σχέση με το σύντροφό σας και να την οδηγήσετε σε σωστή πορεία. Ο μήνας θα σας υποδείξει τα περιθώρια που έχετε για να ανοιχτείτε περισσότερο στις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο μήνας θα σας βοηθήσει σημαντικά στο να διορθώσετε τα κακώς κείμενα π[ου υπάρχουν στις σχέσεις σας. Η μέριμνα και οι επιμέρους δραστηριότητες θα αποτελούν τις λέξεις κλειδιά για την πρόοδο και την εξέλιξη, εφόσον το ζητούμενό σας θα είναι η ανάπτυξη της ποιότητας των επαφών. Είναι σημαντικό να προωθήσετε την αμοιβαιότητα μεταξύ σας, ακόμα και αν πιστεύετε αρκετές φορές ότι όλοι είναι το ίδιο. Είναι μέσα στο πρόγραμμα να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες, αλλά ακόμα και εκεί που πιστεύετε ότι έχετε ατυχία η τύχη θα είναι μαζί σας.

ΖΥΓΟΣ: Με τη Νέα Σελήνη στις 19 στο ζώδιό σας, ξεκινήστε ένα νέο τρόπο ζωής που θα τονώσει την υγεία σας. Νιώθετε αρκετά καταπιεσμένοι είτε λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, είτε από συνήθεια και μαχόμενοι ασταμάτητα για την επαγγελματική αναγνώριση και την οικονομική επιτυχία, παραλείπετε να φροντίζετε τον οργανισμό σας. Μην αφήσετε τον ψυχικό σας παράγοντα να επιβαρυνθεί περισσότερο, αλλά υιοθετήστε τρόπους που θα σας δώσουν ευεξία. Στον οικονομικό σας τομέα κάντε τις κατάλληλες ενέργειες που θα σας ενδυναμώσουν για να αντιμετωπίσετε μελλοντικές απρόβλεπτες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στις 10 με το Δία να περνάει στο ζώδιό σας, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες αλλά θα σας βοηθήσουν να δείτε πιο καθαρά την πραγματικότητα. Πρέπει να καταλάβετε ότι οι επιλογές σας θα αποκτήσουν μια ιδιαίτερη σημασία, εάν αναλογιστείτε ότι από αυτές θα εξαρτηθεί η διαμόρφωση του επαγγελματικού σας μέλλοντος. Ίσως χρειαστεί να γίνεται πιο σκληροί απέναντι στους συναισθηματισμούς που σας πιάνουν αρκετές φορές και να κάνετε τομές εκεί που πρέπει, καθώς το ζητούμενο τώρα είναι να κάνετε σωστές επαγγελματικές επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν ενεργήσετε σπασμωδικά θα χάσετε αρκετό πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας ξανά και ξανά για πράγματα που γνωρίζετε ότι δε σας οδηγούν πουθενά. Έχει σημασία τι θα κρατήσετε και από τι θα φροντίσετε να απαλλαγείτε. Είναι καιρός να ωριμάσετε και η ερωτική σας πορεία είναι ο πιο σημαντικός τομέας για να πάρετε τα πρώτα μαθήματα αυτογνωσίας. Αρκεστείτε σε αυτά που μπορεί να σας δώσει ο σύντροφός σας και μείνετε πιστοί δίπλα του, ξεπερνώντας την τάση σας να θέλετε πολλά και πολλούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να περάσετε μια όμορφη και ήσυχη μέρα αν φροντίστε να συμμεριστείτε τα προβλήματα του συντρόφου σας και να προσαρμοστείτε σε αυτά. Βασική προϋπόθεση να παραμείνετε ρομαντικοί και η συμπεριφορά σας να μην είναι απότομη αλλά να παίζει το ρόλο του ρυθμιστή. Επίσης, για να μην υπάρξουν διαμάχες, αντιπαραθέσεις και αναστάτωση στη σχέση σας, φροντίστε να μην έχετε κάποια άλλη παράλληλη σχέση, γιατί η μόνιμη σχέση σας θα κινδυνέψει σοβαρά να κλείσει τον κύκλο της και να φτάσετε στο χωρισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καταπνίξτε το συναίσθημα της ζήλιας για να περάσετε όμορφα και μην είστε καχύποπτοι με τα καινούρια πρόσωπα που εισβάλουν στη ζωή σας. Οι δύσκολες εποχές για εσάς έχουν περάσει και το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται στην προσωπική σας ζωή είναι ελπιδοφόρο. Στις 22 που ο Άρης περνάει στο Ζυγό, οι προσφορές που θα έχετε από διάφορα άτομα θα σας τονώσουν τη διάθεση, αλλά θα χρειαστεί να έχετε αυτογνωσία και να τονίζετε μόνο τα καλά σημεία του χαρακτήρα σας.


ΙΧΘΥΣ: Μια νέα γνωριμία που θα κάνετε θα αρχίσει να αναπτύσσετε σε σχέση, δίνοντάς στη ζωή σας κάτι που έλειπε πολύ καιρό από αυτήν. Στις 17 που ο Ερμής περνάει στο Σκορπιό, χρησιμοποιώντας τα συνηθισμένα σας όπλα, όπως τη φυσική σας γλυκύτητα και το χαμόγελό σας, δε θα σας είναι καθόλου δύσκολο να έχετε αρκετές κατακτήσεις. Οι οιωνοί της συναισθηματικής σας ζωής είναι καλύτεροι, οπότε οι φόβοι σας είναι αδικαιολόγητοι. Ετοιμαστείτε ψυχολογικά καθώς θα πάρετε μια πρώτη δόση του έρωτα που θα σας ικανοποιήσει. Αφήστε τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό σας ελεύθερο. Μην κρύβετε το πάθος σας πίσω από αναστολές.