Social Icons

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Οκτώβριος...

Την 1η ο Άρης στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, βοηθάει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική και επαγγελματική σας πορεία, κάνοντας συνδυασμό με τις ανάγκες σας.

Στις 3 η Αφροδίτη
στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει κέρδη από συνεργασίες και αυξάνει τα έσοδα. Δώστε βαρύτητα στον οικονομικό τομέα και βάλτε τάξη σε ότι επείγει.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 5 στον Κριό, δοκιμάζοντάς σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αποφύγετε ρίσκα ή αμφίβολες επεκτατικές κινήσεις που θα επιβαρύνουν τον οικονομικό σας τομέα. Γρήγορες αποφάσεις πρέπει να αποφευχθούν για να γλιτώσετε  λάθη και εντάσεις. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος).

Στις 8 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, κάνει τη μέρα ακατάλληλη σε συναισθηματικό επίπεδο. Μην επιχειρήσετε αλλαγές ή ξεκαθαρίσματα, καθώς φέρνει ψυχρότητα και ρήξη σε σχέσεις.

Στις 9 ο Ερμής
στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας βγάζει προς τα έξω το σκληρό σας πρόσωπο και ακραίες συμπεριφορές. Εάν αφήσετε τον εγωισμό να σας παρασύρει, μην περιμένετε να βρείτε κατανόηση από τους γύρω σας.

Στις 10 ο Δίας περνάει στο Σκορπιό και θα μπορείτε ευκολότερα να ψυχολογείτε τους γύρω σας και τις καταστάσεις. Κάντε σταθερά βήματα και έχετε ανοιχτά τα μάτια σας, καθώς μυστικά που θα αποκαλυφθούν θα σας βοηθήσουν να δείτε πιο ξεκάθαρα το μέλλον σας.

Στις 10 ο Ήλιος στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας ωθεί να υπέρ εκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και η αυξημένη αίσθηση εξουσίας που θα θέλετε , θα σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Όσοι έχετε μυστική ζωή θα κινδυνέψετε με αποκαλύψεις.

Στις 11 ο Άρης στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, μειώνει την υπομονή και τις αντοχές σας. Αποφύγετε συζητήσεις που βλέπετε ότι θα καταλήξουν σε καυγάδες, καθώς θα είναι έντονες οι πιέσεις που θα δέχεστε.

Στις 13 που ο Ερμής
στο Ζυγό κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, είναι ιδανική όψη για αποφάσεις, για να εκπληρώσετε στόχους, ενώ είναι πολύ πιθανό να σας δοθεί βοήθεια από άτομα που δεν περιμένατε.

Στις 14 η Αφροδίτη περνάει στο Ζυγό , φέρνοντας αρμονία, κατανόηση και συντροφικότητα. Καλυτερεύστε τις σχέσεις με τους γύρω σας

Στις 15 ο Ερμής
στο Ζυγό σε αντίθεση με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, είναι ακατάλληλη όψη για αγορές ή για να εφαρμόσετε σχέδια. Επίσης αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις, ειδικά αν θα αφορούν τα επαγγελματικά σας.

Στις 16 ο Ήλιος στο Ζυγό σε εξάγωνο με τον Κρόνο 
στον Τοξότη, βοηθάει να εκφραστείτε δημιουργικά και να αναλάβετε καθήκοντα με σύνεση. Η εργατικότητα επιβραβεύεται.

Στις 17 ο Ερμής περνάει στο Σκορπιό, κάνοντάς σας περισσότερο διαισθητικούς. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις μειώνοντας τα περιθώρια λάθους, καθώς ότι διαλέξετε τώρα δύσκολα θα το αλλάξετε. Ταυτόχρονα θα είστε αρκετά περίεργοι να μάθετε τα πάντα, ενώ ότι πληροφορία θα λάβετε θα την κρατάτε σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 19 στο Ζυγό, φέρνοντας εξελίξεις, απρόοπτα αλλά και δοκιμασίες. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον επαγγελματικό και το συναισθηματικό σας τομέα, καθώς θα προκύψουν αλλαγές που θα ταράξουν τα νερά. Μη βιαστείτε να επαναστατήσετε ή να αντιδράσετε, γιατί οι αποκαλύψεις που θα γίνουν στη συνέχεια θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε αν είχατε κάνει μέχρι στιγμής σωστές επιλογές. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού ((Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος).

Στις 19 ο Ήλιος στο Ζυγό σε αντίθεση στον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, χαρακτηρίζει τη μέρα με απροσδόκητα γεγονότα, ευμετάβλητη διάθεση και απογοητεύσεις. Η προσωπική σας ελευθερία θα δεχθεί αλλαγές.

Στις 22 ο Άρης περνάει στο Ζυγό, αυξάνοντας την κοινωνικότητα και τις νέες επαφές. Θα έχετε την ευκαιρία να περνάτε περισσότερο χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο θα προκύπτουν πιο εύκολα συνεργασίες. Μικρές υποχωρήσεις κρίνονται απαραίτητες για να προχωρήσουν ευκολότερα τα σχέδιά σας.

Στις 24 ο Ερμής στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, αυξάνει τη διαίσθηση και σας κάνει πιο δημιουργικούς. Απλά αποφύγετε περιττά λόγια, ώστε ο ανάδρομος Ποσειδώνας να μη φέρει πισωγυρίσματα.

Στις 28 η Αφροδίτη
στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δημιουργεί τάσεις απομόνωσης και συναισθηματική αστάθεια. Μειώνεται η εμπιστοσύνη απέναντι στους άλλους και κυριαρχεί το παρασκήνιο.

Στις 28 ο Ερμής
στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενισχύει τη θετική αύρα σε συζητήσεις, επαφές και συνεργασίες, ενώ ταυτόχρονα σας φέρνει πιο κοντά στις επιθυμίες σας.