Social Icons

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Μόνο μέσα από τη σχέση σας θα καταλάβετε την αξία της συντροφικότητας. Προσεγγίστε το ταίρι σας με αγάπη και μη φοβηθείτε να κοντραριστείτε σε θέματα που δε συμφωνείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκαθαρίστε τις θέσεις και τα θέλω σας, για να ευνοηθούν οι συνεταιρισμοί που επιθυμείτε. Εάν υπάρχουν στιγμές που σας πνίγει η μοναξιά, μη βιαστείτε να δώσετε την καρδιά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε με έξυπνες κινήσεις να στρέψετε το παρασκήνιο προς όφελος των συμφερόντων σας. Έχετε τη δύναμη να κάνετε εκκαθαρίσεις στους τομείς της ζωής σας που δεν πάνε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις αν το καθεστώς που επικρατεί σας ικανοποιεί πλήρως. Δε σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά, ούτε οι παρορμητικές κινήσεις.

ΛΕΩΝ: Εποικοδομητικές αλλαγές θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κακές εμπειρίες. Μην ξεχάσετε ούτε στιγμή τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε το μέλλον με αισιοδοξία απ’ το να παραπονιέστε συνέχεια χωρίς νόημα. Είναι νόμος πως οι μακροχρόνιες δεσμεύσεις έχουν και τα μειονεκτήματά τους.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε στην άκρη τον εγωισμό σας και ζητήστε βοήθεια από αυτούς που μπορούν να σας την προσφέρουν. Δείτε ξεκάθαρα τα κοινά σημεία που σας ενώνουν με τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιτρέψετε στη ρουτίνα της καθημερινότητας να σας μπλοκάρει σε ερωτικό επίπεδο. Η εκλογίκευση των καταστάσεων που επικρατούν θα σας βοηθήσει να τις καταλάβετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε τους φίλους σας να σας παρασύρουν για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Για κάθε επαγγελματική κίνηση που θέλετε να κάνετε, πρέπει πρώτα να σκεφτείτε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια ουσιαστική συζήτηση θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας. Πάντα υπάρχει αυτό το κάτι που χρειάζεται για να ξεφύγετε από τα προβλήματα, οπότε μην είστε απαισιόδοξοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκφράστε στα αγαπημένα πρόσωπα τα συναισθήματα που έχετε και δείξτε την αγάπη σας. Περνώντας με σωστά επιχειρήματα τις απόψεις σας, θα έχετε οικονομικά οφέλη.


ΙΧΘΥΣ: Αρχίστε να αφήνετε πίσω το παρελθόν και δεχτείτε τη νέα τάξη πραγμάτων. Μάθετε από τα λάθη σας και μην τα επαναλαμβάνετε συνέχεια, γιατί θα εντείνετε την αγωνία σας για το μέλλον.